שלום!!!

Veiltail

New member
שלום!!!

אני סימסית/השליריית/אפרוח זהב,או כל ניק שאתם מכירים..(יש לי 8) ראיתי שהפורום נסגר ונפתח...אז אני שמחה שהוא נפתח מחדש...טוב אמא שלי פה לידי אז אני אשאל שאלות אחר כך...היא רוצה ת'מחשב...

flowers girl

New member
מצויין../images/Emo70.gif ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif

שמחה להכיר אותך
בת כמה את ומאיפה
מה "בעיותייך" עם ההורים

Veiltail

New member
בת 14,בעיותיי הם

היו מספר דמי כיס בארנק,ומספר דמי כיס בבנק. הדמי כיס בארנק שלי נגמרו(מה לעשות,האקווריום שלי התנפץ,אז הייתי צריכה לקנות חדש,ו...סימס כשפים...)עכשיו,נגמרו לי הדמי כיס שבקופה,נשארו לי רק בבנק. אמא שלי לא נותנת לי להוציא! והיא אומרת שהיא בבקרה על הכסף שלי!!! כדי שאשתמש בו לאוניברסיטה ואני יודעת מה כל הבולשיט הזה!!מי רוצה בכלל אוניברסיטה!! אין לי כבר דרכים לשכנע אותה!כבר אין לי תירוצים!הכל נגמר לי! ואני צריכה לקנות לדגים שלי אוכל יקר שעולה 40 ש"ח(כי הוא מזין,)את כל הכסף שלי אני משקיעה בדגים ולאמא שלי זה נמאס..אין לי כבר מה לעשות!זה מעצבן!חבל שאין לי חיים משלי!!! ההורים שלי כל הזמן בבקרה עליי,משגיחים מהצד,דואגים שבמסיבות אני לא אחזור מאוחר,והם דואגים שאני לא אהיה איפה שיש למשל,חבורות נערים מסוכנים,אפילו שאני יודעת להסתדר בעצמי!!!הם עוד לא קלטו שאני יודעת להסתדר?!שאני גדולה?!שאני לא פוחדת מכלום חוץ מחרקים?!ומהבי"ס...(טוב,הבי"ס שלי זה אשכרה-גסטפו!!)כמה שאני מדברת איתם הם חושבים שהם עוד צריכים להשגיח עלי! נכון אתם מסכימים איתי שאין להם זכות לדאוג לי?ואם כן אז שלא יראו את זה!!! מה זה?!מה אני תינוקת?!אם אני אצטרך עזרה אני אגיד אבל לא לעקוב אחריי!!!!!!!!!

MiSsY 100

New member
תעשי בייבי סיטר

לשכן למישהו מהמשפחה שלך ותחסכי כסף כי כל הכסף שיש לך בבנק מאוד חשוב ותאמיני לי אם לא לאוניברסיטה אלא סתם לחיים שלך את תצתרכי את הכסף...

Veiltail

New member
אין לי למי!השכנים שלי כולם כבר סבים

וסבתות,במשפחה לכולם כבר יש בייבי סיטר,וגם אין לי ילדים ממש קטנים במשפחה...חיפשתי שנה שעברה בחופש הגדול בייבי סיטר,תליתי מודעות בכל הגנים באזור(הקרוב והרחוק)ולא היה אפילו צלצול אחד!

flowers girl

New member
וואו.. אני באותה בעיה.

גם אני מתה להשיג עבודה עצמאית. אני בגילך. כשתמצאי פיתרון תכתבי בפורום או תכתבי לי באיי סי קיו/מסנג'ר.. (אייסיקיו- 144962460 מסנג'ר- [email protected]) תודה.. ומצטערת.

Veiltail

New member
אין לי אייסי ולא מסנג'ר

(אתם יכולים לראות אפילו בכרטיס האישי) תודה בכל זאת! אני מנסה למכור אבנים(חלוקי נחל מקושטים,עם אפקטים אומנותיים שאמא שלי(נורוני,היא כאן בפורום אומנות שימושים ועשו זאת במו ידיכם)למדה אותי)

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אם כבר מדברים על בייבי סיטר....

אתם יודעים שאמא שלי לא מרשה לי לעשות בייבי סיטר?!?!?!?!?! זה הכל בגלל שאני בת זקונים....
זה לא פייר!!! תמיד האחיות שלי יהיו יותר גדולות ממני, מה שאומר שאני תמיד אשאר הכי קטנה - למה?!?!?!?! אפילו כשאני אהייה בת 20, אני אהייה קטנה בעיני אימי, וגם אז היא בטח לא תרשהל י לעשות בייבי סיטר...
אמא שלי החליטה שאני קטנה מידי להכל. אתם מאמינים שהיא מכריחה אותי ללכת לישון בעשר?!?!?!?! נו טוב, זה למה שפיתחתי את המנהג לקרוא ספרים בלילה, עד איזה אחת-עשרה וחצי....

flowers girl

New member
אני הולכת לישון בערך בשעה..

10 וחצי, אבל יוצא שאני מגיעה למיטה ב11 בלילה.. אני נרדמת בערך בשעה 11 וחצי, מקסימום 12 וחצי.. לא נורא, בבוקר אני שותה קפיטו

All Cried Out

New member
הו! ../images/Emo5.gif

גם אותי מכריחים ללכת לישון בעשר!!!
אני בת 16 וחצי!!! לעזאזל!

NoWords

New member
וואוו..

ואני תמיד חשבתי שההורים שלי לא ליברלים בקטע של שעות שינה.. כי אני הולכת לישון בסביבות 23:00-00:00 ותמיד אני מתווכחת איתם שאני לא עייפה ורוצה להישאר עוד שעה.. אבל זה תמיד אותו דבר שאומרים לי "ננתק את האינטרנט אם לא תרדי לישון" (
) חפיף, בסופו של דבר אני נרדמת מהר וזה מעיד כמה שאני עייפה חח

MiSsY 100

New member
לי מרשים לישון מתי שאני רוצה

כל עוד אני קמה בבוקר בזמן הם מרשעים לי לישון מתי שאני רוצה....

flowers girl

New member
אל תסכימי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פור גאד סייקס את בת 18 עוד שנה וחצי
אין להם זכות לעשות לך כזה דבר, את כבר עוד רגע בוגרת

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחותי הגדולה בת 20, ובימים שאין לה צבא למחרת (סיפור ארוך, אבל בואו נסכם את זה בזה שיש לה חופשים בימי שישי ושבת, וכל יום היא חוזרת מהצבא), אמא שלי לא מרשה לה ללכת לישון אחרי שתיים. והיא כבר אחרי גיל 18!!! for heven's sake, היא אמורה ללמוד להיות עצמאית וכו' וכו', ואם היא לא צריכה לקום למחרת בבוקר מוקדם - למה לעזאזל איכפת להורים שלי מתי היא הולכת לישון???

אוליאני

New member
ווואאאאווווו פאקקק

ראסמי ......אין לי מה להגיד... דפקי להם מכות פשוט אל תקשיבי עד שימאס להם ע ש ר ??????????? פפפפפפפאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק משתתף בצערך ...הסטלן השנון...

למעלה