בת 14,בעיותיי הם
היו מספר דמי כיס בארנק,ומספר דמי כיס בבנק. הדמי כיס בארנק שלי נגמרו(מה לעשות,האקווריום שלי התנפץ,אז הייתי צריכה לקנות חדש,ו...סימס כשפים...)עכשיו,נגמרו לי הדמי כיס שבקופה,נשארו לי רק בבנק. אמא שלי לא נותנת לי להוציא! והיא אומרת שהיא בבקרה על הכסף שלי!!! כדי שאשתמש בו לאוניברסיטה ואני יודעת מה כל הבולשיט הזה!!מי רוצה בכלל אוניברסיטה!! אין לי כבר דרכים לשכנע אותה!כבר אין לי תירוצים!הכל נגמר לי! ואני צריכה לקנות לדגים שלי אוכל יקר שעולה 40 ש"ח(כי הוא מזין,)את כל הכסף שלי אני משקיעה בדגים ולאמא שלי זה נמאס..אין לי כבר מה לעשות!זה מעצבן!חבל שאין לי חיים משלי!!! ההורים שלי כל הזמן בבקרה עליי,משגיחים מהצד,דואגים שבמסיבות אני לא אחזור מאוחר,והם דואגים שאני לא אהיה איפה שיש למשל,חבורות נערים מסוכנים,אפילו שאני יודעת להסתדר בעצמי!!!הם עוד לא קלטו שאני יודעת להסתדר?!שאני גדולה?!שאני לא פוחדת מכלום חוץ מחרקים?!ומהבי"ס...(טוב,הבי"ס שלי זה אשכרה-גסטפו!!)כמה שאני מדברת איתם הם חושבים שהם עוד צריכים להשגיח עלי! נכון אתם מסכימים איתי שאין להם זכות לדאוג לי?ואם כן אז שלא יראו את זה!!! מה זה?!מה אני תינוקת?!אם אני אצטרך עזרה אני אגיד אבל לא לעקוב אחריי!!!!!!!!!