שלום

לא שלמה

New member
שלום

הייתי רוצה לדעת כיצד יוצרים שלמות עצמית למול נעיצות מבטים בוטים, לחשושים, הצבעות ידיים, גיחוכים בזמן שעוברים ברחוב כמעט מצד כל אדם וכל זאת מפאת מראה חריג שנוצר עקב מחלה?

sovlanit

New member
לא שלמה,

נסי את הקישור בהודעתו של בני. וכמובן,את במקום הנכון, יש המון חומר בקישורים ,במאמרים ובכל השאר, בכותרת הכחולה בכניסה לפורום... בהצלחה

איל באש

New member
ברוך הבא שלום../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

למד לאהוב את המראה החדש שלך קרי לאהוב את עצמך החדש על כל השינויים, זה יוצר מצב בו אתה משדר שלמות וקבלה עצמית ואז הסובב אותך מקבל אותך כמו שאתה. מי שעדין יביט או מביט כבר לא מפריע לך , אתה מרגיש טוב עם השונות שלך. מה שקורה לנו המון פעמים זה שאנחנו כל כך כועסים ושונאים את עצמנו אחרי, אנחנו כך כל עסוקים בלהשוות את איך שהיינו לפני לעכשיו, אנחנו כל כך לא משלימים עם המצב החדש ועם מה שיש, שאנחנו משדרים את זה ואז אחת ההשלכות של זה היא שבחוץ נראה את כולם מביטים עלינו. מה שאנו משדרים חוזר חזרה. המצב החדש שלך הוא עובדה כרגע! התחבר לעצמך, שחרר את הכעס, קבל את מה שיש, חפש את התשובות לשאלות שלך ומצא את המתנה שיש במצב זה. כל עוד זה לא יקרה גם לא תפסיק להפגע ולקחת באופן אישי את התגובה של הסביבה. (יש מחלות בהן ההרגשה של "כולם מביטים בי וצוחקים עלי" נוצרת בשל חוסר איזון כימי במוח וחוסר איזון נפש גוף בחיים הללו. על זה אני לא מדבר כאן) אשמח לעוד שאלות אם אתה מרגיש מוכן גם לפרט. עיין במאמרי הפורום וקבל את מתנת השינויים בחייך.

iritika

New member
מתוקה.

קיבלת תשובות טובות מכל אחד ואחד... בטוחני שלכל אחד ואחד מאיתנו יש איזושהי תהייה של: "מה היה קורה אילו היה לי\הייתי" אלוהינו נתן לכל אחד את המקסימום יכולות במסגרת המגבלה. בטוחני שעל חשבון המגבלה הוא דאג לפצות אותנו במקום אחר. הסכימי איתי שאדם כבד ראייה- מסוגל להריח,למשש,לשמוע- טוב יותר מאדם שבורך בחוש הראייה. אותו עיוור לא יכל לממש,להריח,לשמוע אם לא היה עיוור... חשבי במה את בורכת על חשבון המגבלה שלך. חשבי מה לא היה לך אם לא היית כמו שאת. פתחי את מה שקיים בתוכך ויחד עם כל המרכיבים שלך הגיעי למקסימום שלך. אותם אנשים שנועצים בך עיניים- גם להם בעיות רבות- הבעייה העיקרית שהם כל כך שיטחיים שאין להם את היכולת לראות מעבר לחיצוני, לקרוא בין השורות למה לך להתעסק במה שרחוק ממך- בטוחני שרחוק ממך- לקחת חלק בדלותם של אחרים. על אחת כמה וכמה להיות מושפעת מהם. עשי כל שעולה על דעתך כי מגיע לך חופש כמו לכל אחד אחר. אהבי את עצמך כי את ראוייה לאהבה עצמית !!! בטוחני שעם מעט היגיון תשאי פרי. אנשים מסתכלים ואחרי כמה דקות שוכחים הכל. דוגמא מצערת- כשיש פיגוע,תאונות דרכים קטלניות- דברים כואבים שמשודרים בחדשות- כולם נעשים יפי נפש לכמה רגעים- מרגישים עצובים וכואבים- אבל אחר כך הם ממשיכים בחייהם- עד כמה זיעזע את כולנו הפיגוע בבית ליד? האם מישהו זוכר שם של הרוג ולו אחד מהפיגוע??? האם מישהו זוכר את מספר ההרוגים? האם מישהו זוכר שם אחד או פנים או גיל... של אחד מהרוגי התאומים- זה רק מוכיח שאנשים ממשיכים בחייהם. כמו משפחות השכול- את חושבת שאנשים לוקחים את המראה שלך הביתה... ממש לא!!! כמו שאנו לא שכולים על מות חיילים או קורבנות טרור. אני מאחלת לך שקט. מאחלת לך לדעת לסנן את מה שנשמתך לא צריכה להכיל. בהצלחה יקירה

למעלה