שלום!

אורי.14

New member
שלום!

שלום! קוראים לי אורי, אני כמעט בן 15.. (עוד 16 ימים!! ייפי! ^^) בכל מקרה, אני אוהב הארי פוטר (לא מעריץ מספר 1, אבל עדיין אוהב את זה מאוד) ו... זהו בערך.. אתמול, אחרי שסיימתי לקרוא את הספר הרביעי החלטתי שזאת סדרת הספרים הטובה ביותר שקראתי אי פעם (אפשר לחשוב כמה ספרים קראתי בחיים שלי... אולי כמה צמרמורות לפני כמה שנים והמומינים בכתה ב... חחח) בכל מקרה, באתי להתנחל פה... :) ---- הציור המצורף זה פוקס, הפיניקס של דמבלדור שציירתי, סרקתי, וצבעתי במחשב... ביקורות בבקשה! ^_^

S.tal

New member
שלום! :cool:

ברוכה הבאה! ומזל טוב לעוד 16 יום! אני טל בת 13 -וכמעט וחצי. ואני מקווה שתהנה לשרוץ פה....... עם כל האנשים הלא שפויים שיש פה... (כולל אני) והציור שציירת של פוקס ממש יפה! ביי ביי טל

וואו...

איזה ציור... מצ`ו-מצ`ו... אמנם לדעתי זה לא נראה כמו פוקס אבל זה בכל זאת יפה. חשבת על קריירה בתור צייר?!

LuNaTiC

New member
וואי קול מאן!

אורי מהפורום של פוקימון איי סופווז... הציור יפה! תעשה עוד ותחלוק איתנו.. מופרעים ככל שנהיה נשמח לראות! -ענבל-

העצלנית

New member
אהלן וסהלן :cool:

יופי שהצתרתפת לכאן. הרוב באמת לא שפויים בעצם אין אף אחד שפוי בעולם. ציור מדהים המשך ככה ושתף אותנו במה שעוד יבוא. כל הכבוד דפנה

אורי.14

New member
תודה כולכם... :cool:

תנו רעיונות לציור הבא, כי כרגע אני ריקקקק...

העצלנית

New member
אפשר יצורי קסם מגניבים שכאלה

חד קרן, פגסוס, דרקונים ושאר ירקות. דפנה ששברה את הראש בהצלחה

פגעסוס

Well-known member
איזה כיף...

מציעים לאנשים לצייר אותי (-: ולאורי - להגדיר את הארי פוטר כסדרת הספרים הטובה ביותר זו הגזמה לדעתי. אני הייתי מגדיר אותה כסדרת ספרים מצויינת הכתובה בכשרון רב. אה... כן... ברוך הבא לפורום. מי יתן ואוירתו המשמחת תשרה עליך בכל עת. מי יתן ותצליח היכן שכולנו נכשלנו ותעשה קסמים. והלוואי ותתן לנו עוד כמה מציוריך היפים. -ממשיך במסורת של ברכות הצטרפות הזויות-

אורי.14

New member
תודה תודה..

אה, כן, ואמרתי שזאת הסדרת ספרים הטובה ביותר שאני קראתי (בהדגשה).

Panther

New member
הושפעת מפורום פוקימון הא?

כי פוקס שציירת ממש מזכיר לי איזה פוקימון... אחת מהציפורים האגדתיות?

אורי.14

New member
אממ...

לא, אין שום ציפור אגדית שאפילו שדומה לו.. אולי הו-או, אבל צריך הרבה דמיון..

ברוך הבא!

באמת אחלה ציור של פוקס... לא כמו שדמיינתי, אבל נראה יפה. טוב, אני Nehc Lebra, בן 14.3, מחלוצי הפורום.

Vilia©

New member
הייי.....אני רואה שיש פה עוד צייר..

ציור בהחלט יפה.... אני טלי בת 14....גם אני לא שפויה נפשית כמו כולם... ואני צריכה לקחת את התרופות שלי... והציור כפי שאמרתי מאוד יפה (פנטר הוא בטח הזכיר לך את מולטרס ציפור האש מפוקימון) אבל אתה לא מוכשר כמוני!!! סתם....תמשיך כך!!! טלי

אורי.14

New member
חחח

איך הגעת למולטרס?? הוא ממש לא דומה... בכל מקרה, תודה, וגם הפלר (זאת היא, נכון?) ממש יפה! אהבתי את העיניים!

Vilia©

New member
זאת לא פלר...זאת סתם מישהו....

רציתי משהו בובתי כזה...וזה מה שיצא!!! והגעתי למולטרס כי זה הציפור האגדית שפנטר התכוון...לפי דעתי זה בכלל לא דומה למולטרס.... תודה על המחמאה...יש לי עוד מלא ציורים יפים... טלי

זה ממש ממש יפה!

וזו פלור...או אם כבר אנחנו בעיניין של יצורים קסומים, אז זו יכולה להיות וילה, בכלליות...... -ליאת-

ציור דוחה.......?

חחחחח סלח לי!!!!! אבל זה ציור מהמם .......!!! אין לי מושג מי זאת מדמויות הארי פוטר אבל בלי ספק זה ציור יפה. קראתי רק את הספר הראשון והרביעי--> אני קוראת אותו עכשיו! אה כן ואחלה פורום יש לכם פה..... ובקשר לציור... אהבתי!!!!!!! ביחוד העינים... פשוט פ33ה!

LuNaTiC

New member
את מממממממההההההה??????

קראת את הראשון והרביעי בלבד?? וואה... למה???? זה לא מסתדר!!!!!

אהמ..... כן!!!!

לא יודעת כל השאר לא ניראים טובים אבל מי אני שישפוט אני בקושי קוראת ספרים! למרות שממה שקראתי עד עכשיו זה אחלה של ספרים!!!!

למעלה