שלום!

mirili

New member
שלום!

שלום לכולם...! אני סטודנטית שנה ב לכלכלה- מנהל עסקים לאחרונה החילו מקננים בי ספקות לגבי האם אני נמצאת בתחום המתאים כיוון שעל אף שמעניינים אותי יחסית הקורסים במיקרו-מקרו וכד' אני לא כל כך רואה את עצמי עובדת בבנק, בבורסה או בתחום השיווק-מימון... נשאלת השאלה: בתחומי התואר הזה- מהן אפשרויות התעסוקה שיש לי? האם ישנו משהו בדגש על תחום הניהול ופחות על התחום הכלכלי? ושאלה נוספת- עד כמה באמת חייבים היום תואר שני על מנת למצוא עבודה? אני כרגע מאוד מעדיפה לסיים תואר ראשון ולחפש עבודה, בלי תואר שני... אשמח מאוד לסיוע! בברכה מירי

כלכלה

תואר ראשון בכלכלה הוא בסיס טוב כדי לפנות גם למשרות ניהוליות. יש בהחלט העדפה לבעלי תואר שני.

pikov

New member
כלכלה כפתיח ל-MBA

כלכלה כתואר ראשון, הינו רק מקפצה. המשך לכיוון מינהל עסקים, פותח בפניך אופציות מעבר לפקידת בנק.

Kiru

New member
לא מדוייק

כמובן שיש בוגרי תואר ראשון שמצאו עבודה. מדברים על סיכוי. והסיכוי עם תואר שני הוא - מן הסתם - יותר גבוה.

skid girl

New member
פקידת בנק לא מספיק טוב לך?

יש מנהלי סניפים(מניסיון אישי ומשפחתי(וסגניהם,שהשכלתם כוללת תחומי ידע נרחבים,ולאו דווקא את התואר "המיש-מש" הזה,שנקרא מנהל עסקים(ולכלכלה יש לי הערכה,שלא תטעה). אבל עזוב,היא אישה,היא באה לאקדמיה כדי לתפוס חתן. כל לפחות אתה טוען.

למעלה