שלום!

שלום!

היי אני חדשה פה.. יש לי שני תוכונים.. שאני עדיין לא סגורה במליון אחוז מה המין שלהם..(כל אחד אומר לי משו אחר)הייתי שמחה להצטרף לפורום. רציתי גם לשאול אם אני יקבל פה מידע רק על תוכים או שכל ציפור יכולה להכלל בנושא הפורום(לדוגמא כנרית)? טוף.. מקווה להשתלב... לילה טוף בנתיים...

רואי

New member
ברוכה הבאה

את יכולה לדבר בפורום על כל תוכי וציפור שאת רק רוצה! בתוכונים ניתן להבדיל בקלות בין זכר לנקבה כך: לזכר יש כחול מעל המקור לנקבה אין צבע מיוחד..

אז זהו...

שלשניהם יש צבע אבל צבע שונה.. לאחד זה יותר כחול ולשני זה כחול סגלגל כזה טיפה יותר בהיר.... אני אצלם ואעלה פה.... לגבי כנריות- מישהו יודע מה עושים עם כנרית שגידלה ציפרניים באורך מפחיד וכל הגליים שלה כאלה מתקלפות ומגעילות? החלפנו לה מקלות עמידה וקצת קצצנו לה את הציפרניים(אל דאגה נזהרנו שלא לפגוע בה) מה עוד אפשר לעשות וממה זה קורה?

אה וסתם בשביל שתשמעו....

בעקבות המאמר פה על התזונה לתוכים נתתי לתוכונים שלי קצת יוגורט...(אמרתם מוצרי חלב) חשבתי שהם לא יאהבו תרעיון אבל הם דווקא נהנו מאוד.. וזה נורא מצחיק לראות אותם אוכלים כי הם כזה טובלים תמקור ואז מתנערים ומשפריצים תיוגורט לכל הכיוונים! זה כזה מצחיק לראות אותם....

חח.. לא הם טבלו רק תמקור....

ואחרי איזה חצי דקה נמאס להם מזה.... אני צריכה למצוא איזה יום שבת שאני איה כל היום בבית ויוציא להם את האוכל הרגיל להם ויכניס להם כל מיני פירות ומוצרי חלב...ננסה אולי יום שבת הבא.. כי יום שבת הזה אני בתחרות רכיבה(בהצלחה לי)

שאלה....

התוכונים שלי אוהבים מאוד עלי בזיליקום.. שבמקרה יש לי בשפע בגינה.. רציתי לשאול אם זה טוב להם לאכול בזיליקום(ריחן)?

למעלה