שלום

אטל81

New member
שלום

אני חדשה כאן ורציתי לקבל ממכם פרטים למקומות בילוי מומלצים באיזורים - רמלה, לוד, רחובות וראשל"צ? תודה מראש אטל

רוצה גם לדעת מק../images/Emo78.gif לנו

לא יכול להיות שבכל האזור אין אף מקום בילוי?

צר לי אך אין

בלוד אין מקום"בילוי" יש ביהוד בראשון לציון אבל כולם נוסעים לתל אביב להצגות דיסקוטקים פאבים וכו לעיר ללא הפסקה תל אביב

ליז ג

New member
מקומות בילוי

בוקר טוב, לצערי המפלט האחרון בלוד הוא בית התרבות שם יש הצגות והעונה עוד לא התחילה. (אני מקווה שראש העיר הנבחר לא יסגור גם את זה). אני מדברת מתוך מרירות ובכאב. א י ן בלוד מה לעשות !

אטל81

New member
אני הבנתי שב -

רמלה, יש מקום שקוראים לו "היכל התרבות" אבל בקושי מגיעים לשנים אמנים או הופעות, או שאין ביקוש או שלא יודעת..... מה יש באיזור התעשייה ברחובות, משהו מעניין??

מקומות בילוי באיזור

רמלה לוד- אין (למעט הצגות במופת או בהיכל התרבות כשתפתח עונת המינויים) רחובות- יש פאב בשם דאבלין, פאב אירי הנמצא בפארק המדע בין רחובות לנס ציונה. מקום מומלץ ביותר.בנוסף, כל רח' הרצל מלא פאבים ובתי קפה. צומת ביל"ו- ישנו בית קפה מעולה בשם סטוק קפה, זוהי למעשה חנות לכלי בית שבתוכה יש בית קפה ובכל יום שלישי יש ערב קריוקי. ראשל"צ- אזה"ת הישן מלא במקומות בילוי מסוגים שונים למשל: ביסטרו ברים: לופט, רפאלו, ברשבסקי, זולה, סוהו, רד לאונג'. מועדונים: אדמ'ס, אוסקר, פיצ' טיים, רומאו. מסעדות: נאפיס, פורמג'ו. מקווה שעזרתי!

למעלה