עמ``י עש``ו קראתי את הפירוש על החלום הקודם ממש תודה מה שמוזר שהתת מודע אומר שאנשים יעזרו לנו לחזור אבל... אני לא רוצה... מה אני יודעת מה אני רוצה המשך יום נפלא נטלי
עמ``י עש``ו אגב... אני באמת לא רוצה אותו קחו אותו אם אתם רוצים מתנה אני זוכרת לפני כמה ימים לפני היום עיון במתמטיקה חלמתי שקיבלתי 300 במחן במתמטיקה ודווקא התאכזבתי כי חשבתי שאפשר לקבל יותר אבל ראיתי שהכל וי ויש עוד חלק שהוא של עוד 300 נקודות לפני המתכונת במחשבים <שהייתה אתמול או שילשום לא זוכרת> חלמתי שקיבלתי 500 וגם זה היה המקסימום עכשיו, אין לי בעיה שאני חולמת על המקסימום, אני מרשה לעצמי אבל... למה כאלה ציונים מוזרים? למה אני לא יכולה לחלום 100? המשך יום יפה וחלומות ציבעוניים נטלי
עמ``י עש``ו זה במבצע אחד ועוד אחד מתנה חלמתי על מישהו כן עוד פעם מישהו אבל לא הוא... אחר הייתי דלוקה עליו כשהייתי בכיתה ט` עד י` למעשה עד שהכרתי את האחרון <תראה אתה הופך ליהיות פסיכולוג לא כועס? > זהו המון זמן לא חלמתי עליו המון המון המון ופתאום כן נסענו לנו באוטובוס בדרך ירדנו ו... <הייתה לו חולצה כחולה זה חשוב? זה פעם ראשונה שאני זוכרת בגדים ואגב כחול הצבע האהוב עלי> ואז מישהי די מבוגרת כזו מכוערת עם פסים בשער <אל תגיד שאני מייצגת אותה פליז לא אני לא יעמוד בזה> שאלה אותו עם הוא קרוב לגיל 20 והוא אמר כן <והוא לא הוא בן 18 גדול ממני בשנה > אז היא שאלה אם הוא מעוניין להכיר מישהי נתנה/בקשה <לא זוכרת> ואז אני נכנסתי לתוך הבית שלה והיא איתו מאחורי הדלת לא שמעתי כלום הבית היה ריק מרהיטים כאילו כמו בית שבדיוק עבר סיוד לצבע כתום בננה בהיר הכל ריק זהו תהנה המשך יום יפה חלומות ציבעוניים נטלי