שלום....

שלום....

אני שומעת המון דברים טובים על הסדרה הזו. לצערי היכרותי איתה מצטמצמת לפרק הקוסאובר שלה ושל אי אר שהיה פרק מדהים. מישהו יכול לומר לי באיזה עונה אנחנו בארץ, האם עונות מסוימות יצאו על די וי די ו... ו... ו... שאלה אחרונה אני מבטיחה :) יש מצב שערוץ שלוש משדר או ישדר שידורים חוזרים כמו באי אר? תודה לכם מראש! נקודה

FDNYCarlos

New member
הייי

זו סדרה מצויינת:) משמרת שלישית משודרת בשידור חוזר של העונה השלישית בערוץ 3. היא לא תגיע לארץ עם העונות החדשות בגלל הסכסוך של ערוץ 3 עם חברת wb כפי שאני יודעת אין למשמרת די וי די בניגוד ל אי אר:) וכמו שאמרתי יש שידורים כל יום ב12 ומשהו בלילה אם אני לא טועה

תודה רבה על תשובתך!...../images/Emo140.gif

גרררר... זו כנראה גם הסיבה שערוץ שלוש לא משדר את העונה התשיעית באי אר. מתי התחילו לשדר את השידורים החוזרים בערוץ 3 בלילה? באיזה פרק אנחנו? מומלץ לקפוץ למים ופשוט להתחיל לראות או שלנסות להשיג קודם באיזשהיא דרך את העונות הקודמות.

QsomeoneQ

New member
שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

וול, קודם כל ולפני הכל - בא לך לספר לנו קצת על עצמך
ולגבי השאלות - אז ככה
בארץ, כרגע, משודרת העונה השלישית בשידורים חוזרים. אני אישית לא ממליצה לראות את העונה לא מההתחלה, כי זאת עונה נורא משמעותית בהתחלה שלה, שמתייחסת הרבה ל11 בספטמבר, ודי צריך את הרקע של הפרק הראשון והשני כדי להבין את שאר העונה. אין עונות על DVD, למרות שבוורנר חושבים על לעשות את זה. אולי שנה הבאה
ו... זהו... יש עוד משהו שאת רוצה לדעת
רעות

Elicoz18

New member
תיקון ../images/Emo128.gif

ל-DVD יצאה רק העונה הראשונה עוד מלפני שנתיים, אך כמובן לא ניתן לרכוש אותה בארץ.

QsomeoneQ

New member

העונה הראשונה יצאה בDVD חובבנים, למשל אפשר לרכוש אותה בEBAY... אבל DVD רישמי לא יצא אף פעם... אני יודעת את זה מנשיא חברת וורנר בארצות הברית (שהוא זה שאמר לי שכנראה שנה הבאה) וגם מאד ברנרו...

Elicoz18

New member

אולי חברת וורנר לא הוציאה DVD, אבל זה לא אומר שלא יצא DVD. חברה מסויימת ביפן, הוציאה את העונה הראשונה ל-DVD באיכות של הפרקים המקוריים (רכשו פרקים והוציאו DVD).

למעלה