שלום.

flowr..

New member
שלום.

הייתי יכולה לכתוב הודעה על כמה שאני מכורה לאינטרנט, אבל אין לי ממש חשק לזה כרגע. אני לא יודעת אם זה כל-כך קשור להתמכרות, אבל יש דבר שמפריע לי באיי.סי.קיו. אני אפילו לא בטוחה שאני יכולה להגדיר את זה.. אבל משהו שם מעציב אותי, זה כאילו שיש מרחק קר בין אותם אנשים שברשימה שלי, וזה מפריע לי כי דווקא באיי.סי.קיו. אני מחפשת מעין בריחה, ויצירה של מקום קטן שאני אוהב. ומכיוון שצורת ההתנסחות שלי לא בשיא הבבירור שלה היום יש, אולי, עוד אנשים שחושבים שהם מרגישים כמוני? flowr..

2B LoOnY

New member
הרגשה שונה

אני מרגישה שיש מרחק בגלל שתמיד אני רואה את אלא שלא מחוברים ולא הרבה יוצא לי שמישהו מהרשימה שלי מחובר, לכן תמיד אני רואה אותם תחת השורה של ``לא מחובר`` וזה קצת מדכא אבל אני לא מתכוונת לחפש עוד אנשים כדי להוסיף אותם לרשימה שלי-גם ככה אני מספיק על האינטרטנט (זה בכוונה-ככה אני אומרת את זה, כמו ללבלב (לבלבל) או ללקלק (ללקק)

אייסיקיו מקום קר הכיצד?

באייסיקיו וגם באודיגו יש את האנשים הכי קרובים אליי ברשת אלה שאני מדברת איתם על בסיס קבוע אייך אפשר להגיד בכלל שזה מקום קר ומנוכר? אנשיי האייסיקיו מכירים אותי הכי טוב שומעים את הצרות שלי,הקשר הוא על בסיס מתמשך ככה שאנחנו מעבירים חוויות ועוברים דברים ביחד....קשה לי מאוד להסכים איתך..

2B LoOnY

New member
יש הבדל

האייסי קר- מכיוון שזה תהליך ארוך ומעצבן למצוא אנשים-וגם צריך לפתוח את הדפדפן בשביל זה האודיגו שונה לג-מ-ר-י באודיגו אין בעיה ומצוא אנשים

ליאור...

New member
צודק...

אם תשווה, האיי סי קיו גם יראה עלוב למדי מול האודיגו, למרות שהאודיגו הרבה פחות מוכר מהתוכנה המוכרת...איי סי קיו

S.L.

New member
איסי ואודיגו

למה האיסי קר? למה צריך לפתוח דפדפן? לי יש כמעט 500 ברשימה, מתוכם 80 כחברים ומתוכם 20 ממש חברים ומתוכם 1 באמת חבר (שהכרתי _רק_ דרך האיסי). אני כל-כך התרגלתי לאיסי שלא הצלחתי לעבור לאודיגו.

flowr..

New member
אולי....

אולי האנשים ברשימת איי.סי.קיו. שלי קרים ומנוכרים... :-( אולי סתם אין לי כימיה עם האנשים שברשימה שלי אולי קשה לי ליצור כימיה בכלל עם אנשים אולי אצל כולם זה ככה. ``Why does my heart feel so bad?`` flowr..

e-magine

New member
מעניין, פלוור...

אני למשל אדם די סגור בחיי המציאות, אך באינטרנט אני מרגיש הרבה יותר פתוח. יכול להיות שעוד לא מצאת את האנשים הנכונים.

flowr..

New member
אולי...

אני חושבת שבכללי, האינטרנט מאוד מזוייף, פתאום כולם חברים של כולם... אנשים שהיית יכול לשנוא, אפילו, במציאות, הופכים פתאום באינטרנט לחברים הכי טובים שלך. אולי בגלל זה יש את כל האכזבה מדברים שלא הסתדרו כמו שרצית. בכל מקרה היום למשל, מישהו אמר לי בשיחה אייסיקיואית משהו שפגע בי מאוד, יותר אפילו מדברים שאנשים אומרים לי בחיים האמיתיים... וזה עוד יותר גרם לי לא-לרצות להתחבר לאינטרנט ולהתרחק משם. מתמכרים לאינטרנט כשיש סיבה, אדם שאתה מאוד רוצה לדבר איתו שאתה מחכה שיתחבר, או כל דבר אחר. אני איבדתי את כל הסיבות שלי... והאינטרנט נראה לי מאוד אפור לאחרונה. וזה מעציב אותי ומפריע לי מהסיבה שדווקא באינטרנט חיפשתי מעין מקום מפלט מהחיים האמיתיים, מין עולם וירטואלי קטן וטוב, גם עדן קטן שכזה, בריחה... אבל דברים לא תמיד מסתדרים כמו שתיכננת. flowr..

סרפד

New member
צריך לזכור שבכל זאת

האנשים באינטרנט הם אותם אנשים כמו בחוץ. וזו בעיה בלתי פתירה. עד שימציאו אנשים וירטואליים, אז אולי באמת יתגשם רצונך. אבל זכרי שבאמת יתכן שעוד לא מצאת את האנשים המתאימים. אולי את קצת יותר רגישה מהרגיל ויותר מיוחדת ואז קשה יותר למצוא את האנשים הנכונים, שיהיו רגישים ומיוחדים כמוך. אבל אל תדאגי, הם יגיעו.

e-magine

New member
אני לא בטוח שאני אותו אדם באינטרנט

ובמציאות.מצד אחד רוב האנשים משתמשים במציאות במסכות. באינטרנט חלק מורידים את המסכות, בחסות האלמוניות וחלק מנסים מסכות שונות ומשונות שלא משתמשים בחיי המציאות.

flowr..

New member
אז

באף מקום, לא באינטרנט ולא במציאות, אין אמיתיות?.. flowr..

e-magine

New member
הייתי מסכים איתך, פלוור, אבל

יש לי בעיה עם המילים האלה: ``אף פעם`` ו``תמיד``.

2B LoOnY

New member
היי

הייתי מסכימה שהרבה אנשים עוטים מסכות, אבל תחשבי על זה כך שאם מישהו באינטרטר עוטה מסכה-אז במציאות אולי אולי יש את הסיכוי שהוא לא וכך להפך-במציאות הוא מסתיר את האמת (אם לקרוא לזה כך) ובאינטרטר הוא דווקא חושף את עצמו

ליאור...

New member
תחשוב רגע על דבר כזה...

גם אם אדם שמן מדי,רזה מדי,מכוער מדי, או שאחת בלונדינית וחושבים שהיא ``מטומטומת`` על פי המראה שלה... באינטרנט, לא שופטים אותך על פי המראה(אלא אם כן על פי תמונה)אלא על פי האופי, וזה מה שאני אוהבת באינטרנט... אני חושבת ואני הייתי רוצה שכל אחד בעולם היה מסכים איתי...שבאמנת הדבר החשוב הוא היופי ולא האופי!

flowr..

New member
אני מניחה שהתכוונת

לציין שהדבר החשוב הוא האופי ולא היופי (כתבת ההיפך בהודעה שלך), אבל זה לא קשור. באינטרנט יש אנשים לא נחמדים, -כמו שבמציאות יש אנשים לא נחמדים. וכבר יצא לי להתקל באנשים מאוד לא נחמדים באינטרנט. רק בגלל שזה אינטרנט, זה לא הופך את כולם כבמעשה קסמים, לנחמדים. יש אנשים נחמדים... ויש גם שלא. אני לא שופטת אנשים לפי המראה החיצוני, אני גם בדעה שהדבר החשוב הוא כמובן האופי ולא היופי, אבל זה לא ממש קשור... ההבדל היחיד באינטרנט מבחינתי הוא שבמציאות אין לי בטחון עצמי גבוה ויותר קשה לי לתקשר עם אנשים, ובאינטרנט אני מדברת יותר בחופשיות. באינטרנט זה יותר קל. אבל זה לא שולל את העובדה שיש אנשים לא נחמדים באינטרנט... יום טוב... flowr.. (סטיתי מהנושא?)

היי פלוור

קראתי את כל ההודעות שלך ואני די מבינה אותך ומסכימה איתך גם לי לפעמים האיי סי קיו נותן הרגשה רעה למרות שיש לי אנשים לדבר איתם, והם נחמדים (ורובם משעממים) אבל.... לא יודעת, זה כל כך לא אמיתי... :-()

ליאור...

New member
לא סטית!

דיברת בדיוק על אותו נושא די מהרתי אז יכול להיות שכתבתי הפוך...סורי

למעלה