שלום

אז נראה לי שזה סגור...

המפגש הבא בעפולה...

BaDoDa

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בס"ד ברוכה הבאה מקווה שתהני!

עדיי יא מוכערת...מה המצב?

בס"ד ברוכה הבאה!!!!! וכמו שאומרים עפולה אימפריה! בכל מקום!!! אושרה

tamarhp

New member
אתה מתכוון לקו?

ראיתי את זה כבר. זה פרסומת. קבלו: ספר

../images/Emo36.gifחדש פה ../images/Emo26.gif

הי לכולם כן כן זה חבר של שרוך ברוך אלא מי שרוך סיפר לי רבות עליכם כבר נמאס לי הוא מכור לפה הוא סיפר הרוב דברים טובים אבל לצערו גם רעים ! אז אנא מכם תצילו אותו אני חייב אותו איתי בשבט !! כן אני גם בLעד לפי שרוך ואני מדריך איתו !! שלכם ברוך אני ברוך ויש לי חבר ששמו שרוך

שרוך

New member
הי יצהוב

בס"ד הי נתנאל !! תספיק להגיד שאני מכור אני לא מכור !! וחסר לך שאם אתה אתה לא נכנס !! אבל בעזרת ה' אולי גם תבוא איתי למפגשי הפורום ואז תכיר את כל האנשים שאני מדבר עליהם 24 שעות !! ניםגש היום בערב ! ותמצא כבר את השיר לדגלנות !! ניהיה בקשר באיסי ! שרוך

tamarhp

New member
ניתוח:

הי לכולם כן כן <<<זה ביטוי ששרוך משתמש - "כן כן". במיוחד בלי פסיקים כמו "כן, כן". זה חבר של שרוך ברוך אלא מי <<<עוד ראייה לכך שזה שרוך - אין סימן שאלה אחרי ה"אלא מי". שרוך סיפר לי רבות עליכם <<<"רבות עליכם" - זו השפה של שרוך כבר נמאס לי הוא מכור לפה <<< בלי סימני פיסוק. הוא סיפר הרוב דברים טובים אבל לצערו <<<לצערו - זו אחת ה-מילים של שרוך גם רעים ! <<<שימו לב לרווח שלפני ה"!". זה רק שרוך. ובכלל, "טובים ולצערי גם רעים" זה משפט ששרוך משתמש בו המון, בנסיבות השונות. אז אנא מכם תצילו אותו <<<"אנא מכם" - מתאים לשרוך אני חייב אותו איתי בשבט !! <<<גם רווח לפני ה"!!" וגם שני סימני קריאה. בדיוק שרוך כן אני גם בLעד לפי שרוך <<< דבר ראשון - בלי סימני פיסוק (כן גם אני..). דבר שני - Lעד - מתאים לשרוך לכתוב ככה. ואני מדריך איתו !! <<<גם רווח לפני ה"!!" וגם שני סימני קריאה. שלכם <<<זה שרוך... ברוך אני ברוך ויש לי חבר ששמו שרוך ודבר נוסף - שרוך מוזכר פה יותר מדי פעמים. אם אותו חבר, אם הוא קיים, היה כותב את זה בעצמו, הוא היה מספר יותר על עצמו מאשר על שרוך
שרוך - אל תעלב מהניתוח, אפשר לנתח כמעט כל אחד פה... בגמד והענק הצלחתי לזהות את קרן ויאיר עפ"י ההודעות שלהם והסגנון! קחו את הכל בהומור

שרוך

New member
תאמינו או לא זה היה חברי

בס"ד הי תמר תאמיני או לא זה היה חברי אם את רוצה אני יתן לך את הפל' שלו ותבררי בקשר לזה מי הוא ומה הוא בשביל זה יש כרטיס אישי תכנסו ותראו שה לא אני !!! רק משהו מוזר לי מה קרה את מתעמקת בי יותר מידי משהו חשוד פה את מוכנה לספר לי מה עובר עליך? שרוך

למעלה