שלום....

justinet

New member
שלום....

אני נועה..ואני מהפורום של אקזיט בהייד פארק... ושמתי לב שכל התמונות פה...זה עפר...הוא עפר עם מישהו או עפר לבד....נב עם מיכאל? מלי? ויעל?

SofyTofy

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

את noa_ra נכון
את מנהלת פורום קחי אותי שרון
בכל מקרה... יש לנו גלריות בפורום, ושם יש תמונות של כל המנחים ואפילו האורחים (ובקרוב גם עמרי רונן). כאן, בפורום, מעלים תמונות בעיקר של עפר, כי הוא המנחה האהוב ביותר (ע"פ סקר שערכנו בפורום). בכל מקרה, מותר לי להגיד לך משהו על פורום "קחי אותי שרון"
(אם זו את באמת
אני מקווה שלא פיקששתי). יש שם ילדה שבחתימה שלה יש את התמונה הזאת
אז רציתי להגיד לך שהתמונה הזו צולמה בזמן ראיון לעיתון ערוץ הילדים - איתי
*אוהבת להשוויץ* תסלחו לי אם אני נשמעת משוויצנית, אני פשוט מתלהבת מהכתבה שלי. אם תיכנסי לפה תראי קצת על הגליון החדש של עיתון ערוץ הילדים, ורשום שם את השם שלי (אתם מוזמנים לקרוא)
<קוראים לי ירדן און>.

SofyTofy

New member
התמונות האלה הם מאתר../images/Emo103.gif

שנקרא: www.המצלמה של ירדן.com כמו שאמרתי, התמונות צולמו בראיון שלי עם רודריגו שיתפרסם החודש בעיתון ערוץ הילדים. תקראו את זה (אני ירדן און). בעיתון אמנם לא תראו אותי, אלא רק את רודריגו, בתמונות שהצלם המקצועי צילם. והנה עוד תמונה שלו איתי

REBELDE 16

New member
אה סבבה..ומאיפה הפרוטקציות..

להצטלם ליד הדבר הכי שווה בעיר?

SofyTofy

New member
שום פרוטקציות../images/Emo103.gif

אני כתבת בעיתון ערוץ הילדים, וראיינתי את רודריגו. אין פרוטקציות, אני שונאת פרוטקציות, ולא תמצאי כאלה אצלי. אני מסתדרת יפה מאוד לבד.

justinet

New member
אני נועה....עם ו'.....

אני ירצח את נעה!!!!!!!!!!!! נועיתתת בגללה כולם קוראים לי נעה...חחחחחחח

SofyTofy

New member
אה חח לא בגללה../images/Emo103.gif

לחברה הכי טובה שלי קוראים נעה, בלי ו', אז אני רגילה לכתוב ככה. מצטערת.

justinet

New member
כן זה אני...איך ידעת??.

לא הבנתי...מה זה זה היה איתי??? ואיפה יש של כולם??

SofyTofy

New member
בלינק שנתתי לגלריות../images/Emo103.gif

יש בצד שמות של המנחים, תלחצי על מי שאת רוצה ותראי תמונות שלו. והתמונה שנתתי בהודעה הראשונה, צולמה בזמן ראיון עם רודריגו שאני כתבתי (וראיינתי אותו), לעיתון ערוץ הילדים שם אני כתבת. תחלצי על הלינק שנתתי לך ותראי את השם שלי (ירדן און). וזיהיתי אותך לפי הג'סטין שבשם שלך, זה מפליל אותך

justinet

New member
חחחחחחחחח מפליל אותי...

מאיפה ידעת שאני אוהבת את ג'סטין?

למעלה