שלום! ^^

Seto¥Girl®

New member
שלום! ^^

התגעגעתם? בטח שכן! כי אם אל אני אכעס מאוד P: איזה פיק יפה יאנה^^ ולא הצלחתי להבין את הפיק של מון וספון. תקשיבו, סימני פיסוק ורווחים זה באמת לא דבר רע. נא לפרסם את הפיק מחדש עם סימני פיסוק (או לפחות את כל הפרקים מד' כולל...) איך היה בקיטנה? נהדר^^ דון למדה לעשות ארצה ממצב עמידה, מצאתי דרך מקורית ביותר להעמיד אותה, והנסיעות הלוך חזור היו קצרות מתמיד^^ כמובן לא שכחתי להמשיך כמה פיקי שונן איי במהלך שהותי בקיטנה.... וכמובן לא שכחתי להתעורר אתמול בעשרה לשלוש (בבוקר!) ללכת עשרה קילומטרים עד שש וחצי (ולפספס את הזריחה בהתחבאות בתוך עץ אבוקדו...) שחזיר בר יעקוב אחרי מהשיחים, ולהנשא על ידי (תרתי משמע, הוא נשא אותי על הגב ^^;) המד"צ שלי, שמסתבר שהוא לומד קרטה, בעקבות הפישופוביה שלי... (אני המצאתי את השם, כל הזכויות שמורות! ><) לפירוט על החוויות ניתן... אמממ.. לשאול? ^^; תודה שלא עשיתם יותר מדי פיקים שירים וסיפורים... שיהיה לי כוח אני אפרסם פה שני שירים שכתבתי.... עכשיו... אני... אממ... אראה גראווי? לא יודעת P: בכל מקרה, דרישת שלום מדונצ'ה (ווף ווף!) ומחבריה השעירים!

את מדצ"ית?(או ההית?)

סורי על החוסר נימוס ברוכה השבה!!!! היה כיף? מה עשית שם?(חוץ מלהפסיד את הזריחה)

Seto¥Girl®

New member
לא אני עדין לא מד"צית P:

אממ.... המד"צ שלי (מדריך צעיר) סחב אותי על הגב, כי היה קטע של מים, שהיו מלוכלכים, עכורים, ומפחידים. לענבר הקטנה שלנו יש מגיל 4 פחד נוראי מדגים, מכל המינים הגדלים והסוגים (תקרית מצערת של דג ענקי שעבר בינה לבין אבא שלה בכנרת בגיל הנ"ל, וגם חברה שלה שטרחה להגיד לה שהדגים נשכו אותה באצבעות הרגליים...) ולכן ענבר סירבה בכל תוקף לעבור בקטע המים, למרות שאמרו לה שכולם עברו ושאין שם דגים, וש"אם היו שם דגים היינו מרגישים אותם" ענבר ענתה ש"זה שלא רואים אותם לא אומר שהם לא שם" (גם את האוויר אתם לא רואים, חבריה, וגם את הפיות^^) ולכן, אחרי שהמדריכה הנהדרת שלה רבקה (בהצלחה בתצוגת הכלבים רבקה!!!) הבטיחה לה שלא יפילו אותה באמצע הדרך, כי לא עושים דווקא, ואיימה על אהוד (המד"צ, שלומד בחוג קראטה...) שאם טיפה אחת לש מים נוגעת בי הוא מת, ענבר טיפסה על גבו של אהוד (והיא הייתה בטוחה שהוא יפול כי נראה לי שאנחנו שוקלים אותו הדבר בערך -_-;) אבל אהוג עמד יפה במשימתו והעביר את ענבר שהייתה בטוחה שכל רגע היא תיפול למים... וככה ענבר והפישופוביה שלה- דפקו את המערכת! האאהאהאהא! סתם... זה היה נוראי... ממש פחדתי... רילי.... בעע... היה אחלה בחלה שבעולם, ואני אשמח אם מישהו יבוא לשם גם, כי זו אחלה קיטנה, האוכל טעים שחבלז על המזמז (אוכלים בחדר אוכל של הקיבוץ ואפשר לאכול מה שבא לך!!! ^^ אני אישית מתה על השניצל והפירה הדייסתי...) וגם לא לשכוח שרוב הזמן אתם עם כלבים^^ כמובן שיש קטעים פחות נעימים בקיץ... כמו כוס שלמה ענקית של מים שחייבים לשתות כל חצי שעה-שעה, ואם אתה שופך אפילו טיפה אתה שותה עוד אחת... אבל יש את הכלבים החמודים דוקי (מכונת הריר האיימתנית והצולעת) קיווי (שהסירו לו סוףסוף את הגידול, והוא ממש חמווווווווווד!) ו-קטיה (כלבת מילנוואה נראה לי, סוג של רועה גרמני, שהייתה בצבא פעם ופרשה בשקט...) שהם חבורת הזקנים (9 לקטיה, 9-10 לקיווי ו10-11 לדוקי) ויש כמובן את כל השאר כמו סאצ'י ולואיזה הלאסות אפסות (לאסה אפסו) לילה הפומריינית העכברושית, וויני הגולדן, קיילי הגולדנית (או אני מתה עליה!) כרמי הלברדור ועוד רבים אחרים^^ אה וכמובן בארי^^ רועה גרמני סוס מסוכן^^ אז קדימה, אחריי ברגלי! 1 2... רגלי! לא שומעים! רגלי! אה אני מכורה^^

חחחח

איזה אחלה בכלה לך איזה קיטנה את? את גרה בקיבוץ? את רוצה ליות מדצ"ית?(כי זה מזה סבבה(טוב טוב שיחדו אותי לומר את זה זה הדבר הכי נוראי שיש חוץ מה הסמינר אחלה בכלה שכמוהו) יא אוהד הוא מקרית אונו?(כי עם כן תימסרי לו ד"ש מאורן המעצבן)

Dark SpaWn

New member
דיי כבר !!!!!!!!!

תעזבי את חוסר סימני הפיסוק שלי !!! מה כל כך קשה להבין ?! כתוב מי אומר מה ומתי איפה איך וכל דבר אחר שאת צריכה לדעת ! זה לא מסובך ! כל מה שאת צריכה לדעת זה איך לקרוא !

lori4

New member
זה לא נכון....

קריאה עם סימני פיסוק הרבה יותר קלה, זה כמו הפיק "עוד בן אדם", כדאי לקרוא אותו ברור צריך להוסיף סימני פיסוק בעיקר.

אני יודע שצריך

אני מנסה ליזכור את זה אבל אני לא טוב בכל הנושא הזה של פיסוק וכתיבה

lori4

New member
זה בסדר....

שאני מסדרת את הפיק שלך אני מוסיפה אוטומטית סימני פיסוק כי אני רגילה.

lori4

New member
זה בסדר

שאני מסדרת את הפיק שלך אני מוסיפה את סימני הפיסוק.

Apikachu L

New member
ברוכה השבה!

חח..ענבר...חמודה.. יופי שחזרת חסרת לנו בפורום... אחלה פיק התחלת.... טוב! בואו נישתגע! אני:ענבר חזרה עינבר חזרה ייישששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!1 מיוטיסמון:תני לי לישון! אני:שקט!אתה לא קולט שעינבר חזרה...תן לחגוג ותהיה שקט.. מיוטיסמון:תגידי את זה לעצמך/*שם כרית על הראש*

moon flower

New member
ענברייייייי ^^!

ברוכה השבה פאנגירל! ^^ האם הקשר האייסיקיואי עדיין פעיל? אם כן אז קדימה! מאחלת לדון להמשיך להיות כזאתי ^^ לא יודעת... טובה ^^ אני כבר מצטרפת לפיק!

ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אממ...פישופוביה? גם לי יש...

מד"צ=מדריך צעיר

אצלינו בעירינו הקטנה זה משו שהעיריה מארגנת ככה שכמעט כל ילד בעיר שעולה ל-ט מקבל מכתב שמציאה לו להגיע למבחן קבלה (בדרך כלל כולם מתקסלים כי יש מלאה שאומרים באתי סתם כדי לדעת מה זה) ועם אתה לא גר בערים שהערייה אחראית לזה אז זה דרך תנועות הנוער יש גם את מש"ץ שזה מדריך שטח צעיר או משו כזה ואני גם כזה(וו אוו נוסעים לטיולים עם כיתות ט ומפסידים לימודים) וזה כאילו של של"ח(שעור לא חשוב או שעור לילדים חכמים)

Ray girl

New member
יווווווווווו

**מנצלת שירשור ואז מחזירה אותו במקום** מה מצב? עוד שבוע מחזירים לי את האינטרנט ^_^ ועכשיו לנושא המקורי: עינבר סאמהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ^_^ מה מצב נשמה? רגעעעעעעע דיברתי איתך אתמול בערב ;_; כנראה אני יותר מדי זמן בלי אינטרנט ;__________;

Ray girl

New member
עוד שבוע פלוס מינוס

עם הכל יסתדר כמו שצריך אבל מצד שני אבא שלי אמר שברגע שהוא יחזור מרוסיה הוא יתקין את האינטרנט ואני לא יודעת עם הוא חוזר היום או בשבוע הבא... הכל פתוח (עוד לא מאוחררררררררררררר מצב הרוח ישתנה מחר! זה יתכן... זה אפשרי... כל עוד אנחנו כאן... שרים...?)

למעלה