שלום!

reutרעות

New member
שלום!

אהל'ן, אני חדשה פה ואני צריכה עצות. היה לי לפני שנתיים-שלוש סיפור עם משהו (ספור ארוך), בקיצור היו מעורבים בסיפור 2 מכתבים ששלחתי לו. לפני כמה זמן חבר שלו אמר לי שהמכתבים עדיין אצלו, מה זה אומר? דבר שני, אנחנו לא ממש מדברים וזה לא בגלל מריבה או משהו, פשוט אנחנו מתבישים אחד מהשני ומתפדחים בגלל מה שהיה, אני ממש רוצה לדעת מה הוא מרגיש כלפי אבל הוא לא נראה לי יגיד לי ואני לא רוצה ליזום איתו שיחה כי כבר עשיתי את זה והוצאתי את עצמי דבילית וטיפשה! מה לעשות?????

אני חושבת שכדאי לך

לבוא אליו באופן ידידותי במיוחד ולשאול ממצב.. כנראה שיש לו את המכתבים שלך עדייםן בגללש הוא מרגיש כלפייך משו..ואיך תדעי אם לא תתקרבי אליו?

Jubax

New member
זה תלוי איך החבר אמר

אולי הוא שכח להביא שזה הכי דפוק שאי פעם שמעתי /= או שבאמת הוא מרגיש כלפייך משהו או שאותו אדם ששלחת לו 2 מכתבים אשר לא הגיעו אליו או שהגיעו והוחזרו לאותו חבר לא רוצה לקבל אותם או קשר איתך, או שזה נפל לו או זרק והחבר זה שהביא לו תמכתבים אסף אותם ובאמת מרגיש כלפייך משהו
תקשרי איתו, תבקשי לפי ההתנהגויות שלו אם הוא מרגיש או לא..[8

WinnerMan13

New member
היי הייי...רק משהו שיהיה רשום..

יש לי יותר מ-2 מכתבים של חברה שלי לשעבר..עברה אולי חצי שנה מאז..אני לא מרגיש כלפיה כלום..זה רק בגלל שלמכתבים האלו יש ערך רגשי...זה לא אומר שאני אוהב אותה...יש לי אהבה חדשה.. את לא צריכה להסיק מסקנות ולהחליט שהוא אוהב אותך..כי אולי בכלל יש לו אהבה אחרת... אז או שתשאלי או ש...אנ'לא יודע..תחשבי מחשבות שגויות..

sh53

New member
../images/Emo45.gif ורציתי גם לשאול משהו

נכון, לפעמים אנשים שומרים מכתבים כמזכרת למה שהיה לנו פעם, כמשהו שכיף ונחמד להזכר בו לפעמים - אבל אין זה אומר שאוהבים עדיין. אמרת בהודעתך "לא רוצה ליזום איתו שיחה כי כבר עשיתי את זה והוצאתי את עצמי דבילית וטיפשה!". כשעשית מה שעשית (אם את רוצה לפרט, את מוזמנת לעשות זאת. אם את לא רוצה לפרט, נכבד אותך ואת פרטיותך), איך הוא הגיב? מה הוא אמר? למה את חושבת שהוצאת את עצמך בצורה דבילית? אולי את הרגשת ככה אבל הוא לא? את מוזמנת לספר על כך בפורום, כדי שנוכל להבין יותר. אם את לא רוצה לספר ורוצה להשאיר את זה ככה, נכבד אותך. זכותך בהחלט.

reutרעות

New member
אני יפרט...

אני לא ממש זוכרת מה היה בשיחה... אבל אני זוכרת שדיברנו על כל הסיבוחטיישן והוא לא אמר לי שהוא לא רוצה להיות חבר שלי כי הוא בכלל לא אוהב אותי, הוא אמר- לי אני לא יודע כי שהיתי חבר של x אז דיברנו פחות ממה שדיברנו לפני שהינו חברים ואני לא רוצה שזה יקרה גם איתך, אז אני יחשוב על זה ויחזיר לך תשובה. דרך אגב הוא לא החזיר תשובה בכלל אלא שמעתי ממשהו שהוא אמר לו שהוא לא רוצה! וגם הוא לגמרי טעה כי אנחנו לא חברים ואנחנו בכלל לא מדברים!

reutרעות

New member
אני כמעט בטוחה

שיש לו משהו כלפי גם כי חבר שלו אמר לי, וגם כי אנחנו מתבישים אחד מהשני והוא לא מתבייש מבנות אחרות למרות שהוא טיפל'ה בישן, אז למה איתי הוא לא מדבר? סתם כי הוא לא אוהב אותי? גם את כל החברות שלי הוא לא אוהב....

reutרעות

New member
תיקון טעות...

לא ממש הבנתי מה כתבת אבל בעניין המכתבים- הם הגיעו אליו דרך חברה שלי שהיא שכנה שלו והיא הביאה לו אותם הביתה והוא בטוח קיבל אותם אם החבר שלו ראה אותם במגרה שלו!

למעלה