שלום

ת ל ת ל י

New member
שלום

או קיי אז ככה בנים שאוהבים ראפ מתלבשים כמו ראפרים זאת אומרת בגדים ענקיים וכמה שיותר ענקי יותר טוב אבל מה בנות שאוהבות ראפ לובשות? בגדים ענקים? בגדים צמודים? מכנסי באגיס וחולצה צמודה? או להיפך?? תודה.

אדוושי

New member
יש לי חברה...

שאוהבת ראפ והתחילה להתלבש ממש רחב... לפי דעתי זה ממש ממש לא יפה... יהיה יותר יפה אם כבר שיתלבשו עם מכנס רחב וחולצה צמודה כשלובשים הכל רחב זה נראה כאטילו את גמדה... קיצר מה שאני מנסה להגיד שאם את אוהבת ראפ ורוצה להתלבש בסטייל כזה אל תלבשי חולצות רחבות זה ממש לא יפה...[[לפי דעיתי]]

ת ל ת ל י

New member
או קיי אבל

הקטע הוא שאני גם די מלאה ולא הכי מתאים לי ללבוש חולצות צמודות..

אז ככה...

שרשראות לפחות שלוש אבל בטעם ולא גדולות מידי. שתי שכבות של גופיות צמודות או חולצה צמודה וגופיה.. תשחקי עם זה! (אבל לא רחב!!!לרוב זה לא יפה על בנות.) ומכנסי ג'ינס כהים כאלו רחבים מתרחבים וגזרה נמוכה כמובן...! אם יש לך תחתוני טנגה צבעוניים מאוד מומלץ לתת לטנגה עצמה להציץ קצת. ונעליים... אממם.. נעלי ד"ר מרטינס בצבע מגניב, לא קשורותוגרביים משוגעות... שם המשחק הו צבעוניות ואקססוריז. מומלץ לשלב מלא טבעות וצמידים! זה בערך מה שהן לובשות.. תהני!!!

אדוושי

New member
קצת הגזמת לא?

היא רוצה להתלבש סגנון ראפ...! יענו שבנות מתלבשות בראפ אבל בבגדים של בניםם....

ת ל ת ל י

New member
בדיוק..

תודה בכל מקרה לכולכן ואם יש עוד הצעות..
...

Dool

New member
הממ מה שבא להן ללבוש?

אה נכון אבל את כנראה בקטע של הפוזה של הראפרים..
כמו כולם..

גם לדעתי

אבל היא שאלה מה ראפריות לובשות היא לא שאלה לדעתנו! אבל אם אתן כבר בקטע של למתוח ביקורת אז אני חושבת שלא מחקים סגנון, יוצרים סגנון. לכל אחת צריך להיות סגנון ייחודי שהיא מעצבת... תחליטו מה טוב בשבילכן! כדי שלא תהפכו חלילה לקורבנות אופנה...

Dool

New member
אבל זה מה שאני חושב שהיא ../images/Emo7.gif

לשאול איך אמורות להתלבש נערות שאוהבות ראפ... היא שואלת איך היא צריכה להתלבש.. במקום לדעת שהיא לא צריכה להיות קורבן אופנה וללבוש מה שמתחשק לה או שהיא אוהבת.
אבל היי זה פורום אין ואאוט אז אני אשתוק

מסכים לגמרי

וזה שזה פורום אין ואאוט זה לא אומר שאתה צריך לשתוק
להפך זה המקום להגיד לה שזה דיי אאוט בנות שמתלבשות כמו ראפריות אלה אם כן את נראית כמו EVE או BEYONCE ..ובכל מיקרה את לא צריכה להתלבש לפי הסגנון מוזיקה שאת שומעת אלה לפי איך שאת אוהבת והסגנון שהכי מחמיא לך ואת נראית בו הכי טוב

אדוושי

New member
נכון...

אני ממש משמ ממש לא אוהבת את הסגנון הזה... גברי מידי גם על בנים אני לא אוהבת אותו

למעלה