שלום..

• פותח הנושא mi3
  • פורסם בתאריך

mi3

New member
שלום..

אני רוצה עזרה..נראה לי.. אני בצבא. הלכתי לקצין בריאות הנפש..סיפרתי לו מה קרה הוא אמר לי : את רוצה לעסוק באמנות נכון? אז אלו הדברים שישמשו אותך כדיי ליצור..." הוא לא התיחס בכלל לא מספיק שדיברתי עם גבר על מה שקרה לי לא מספיק שעשיתי צעד והלכתי לדבר על משהו שאמא שלי לא חושבת שהוא כזה נוראי.. מה לעשות? איך אפשר להתמודד עם זה בצבא? לחכות עד אחרי? אספר לכם קצת רקע..אז גיליתי לפני הגיוס ..לא זוכרת כמה זמן לפני.. שהתעללו בי מינית כשהייתי בת .6 וזה מציק לי משום מה. אני צריכה שיתיחסו אליי! שיתנו לי תשובות מספקות! תודה..

גרא.

New member
mi3,לא ברורה לי כלל תגובתו של הקב"ן

אבל אם אכן הוא הגיב אלייך, כפי שאת מתארת, הוא התרשל בתפקידו, בלשון המעטה.הבעייה לגבייך היא, כי כחיילת, אינך יכולה לקבל טיפול כלשהוא במסגרת קופת חולים זו או אחרת..ועל טיפול פרטי, וודאי אין מה לדבר.מגיע לך התיחסות אחרת בצבא.ובמקרה שלך, את יכולה לפנות לכמה גורמים שיעזרו לך לפנות למישהוא אחר שיוכל באמת להתייחס לבעיות שלך.יתכן שאת יכולה לפנות לקצינת ת"ש (תנאי שירות),למפקד/ת הישיר שלך, ודרכו לבקש להתלונן למפקד בכיר יותר. את יכולה לפנות במכתב דחוף לנציב הקבילות לחיילים,יכולה לפנות לקצינת ח"ן ראשית, אם לא בטלו את הג'וב הזה.כלומר בסך הכל, קב"ן אחד, שכנראה אינו עושה את תפקידו כראוי, אולי חושב שאת מתחזה, אינו סוף הדרך. יש עוד גורמים בצבא, ומעבר לו שאת יכולה לפנות אליהם.וכפי שאת מציגה את הבעייה שלך..באמת את זקוקה לעזרה.

למעלה