שלום

בוביץ

New member
שלום

שמי בוביץ בעצם זה כיוני שהנה אלמד בעזרת השם לוגיסטיקה בבר אילן. ואני מתכוון בעזרת השם אחרי מנהל עסקים הבעיה שתואר שני במנהל עסקים עושים בעיקר בהשתלמויות בעבודה או לקידום את עצמך בעבודה או עושים את זה אחרי שעשית תוארי יותר ריאלי\מקצועי נגיד כלכלה האם מומלץ לחשוב על מנהל עסקים אחרי תואר ראשון בלוגיסטיקה?

מינהל עסקים

ניתן ללמוד לתואר שני במינהל עסקים גם לאחר תואר ראשון בלוגיסטיקה.

בוביץ

New member
אני יודע שאפשר

השאלה האם זה מומלץ? כידוע לי עושים תואר שני במנהל עסקים בעיקר אחרי שעשית תואר ראשון ראילי או מקצועי ואז כדי שתתקדם בעבודה בתחום אתה עושנה מנהל עסקים השאלה עד כמה בעצם לוגיסטיקה מקצועי\ריאלי שמשתלם לעשות תואר שני במנהל עסקים? הרי נגיד מי שעשה תואר 1 במדעי הרוח לא ממש שווה תואר שנה במנהל עסקים לא?

מינהל עסקים

ממש לא מדויק.הלומדים מינהל עסקים באים מתחומי לימוד מגוונים. נכון שיש רבים יותר המגיעים מכלכלה-חשבונאות. אבל בהחלט ישנם לא מעטים ממדעי המחשב וכיוונים אחרים לאו דוקא ריאליים. בוגר לוגיסטיקה בהחלט ישפר את יכולתו וסיכוייו להשתלב בתפקידים רבים אם ילמד לתואר שני מינהל עסקים. אין זה נכון שמי שלמד לתואר ראשון מדעי הרוח, ותואר שני מינהל עסקים התואר שלו "לא שווה". סכוייו למשל להשתלב בתפקיד ניהולי במוסד תרבות כלשהו(תיאטראות, מוזיאונים, תזמורות וכו'), הוצאה לאור, וארגונים נוספים גדול יותר בהרבה מקרים.

בוביץ

New member
תודה1

כ אבל לרוב אנשים עושים תואר שנה במנהל עסקים בעיקר בגלל העבודה שלהם ..

למעלה