שלום!!

שלום!!

אני חדשה פהה..... רק רציתי לשאול אם אתם יודעים שיש עונה שניה??? שידורים חוזרים?? משו?? התגעגעתיי...!!! תענו לי מהרר בבקשה....

GaleOholic

New member
מ-ס-פ-י-ק מ-ה-ר ב-ש-ב-י-ל-ך-?

ayaliar

Well-known member
את רוצה לענות לה?

כי אני לא. שאנשים ילמדו להתנסח... "תענו לי מהררר"? כשישלמו לי פה אני אענה מהר על משהו

GaleOholic

New member
../images/Emo45.gif לא מספיק שהשאלה אבסורדית

הנוסח מקומם!!! איה צודקת!

../images/Emo6.gif

גם....עונה שנייה?!?!?!?! GIRL....את ממש ממש ממשששששששששש לא מעודכנת!....

חחחחחחחחחח קרעתם אותי!

אני יודעת שאני לא מועדכנת!!!!!!!1 בגלל זה שאלתי!!! בחיים לא הייתי בפורום הזה!!! חחח רק רציתי לדעת.. =\ אל תרביצו לי....!

ofrikit

New member
חח...

את בהחלט צודקת... גמני באותה מידה הייתי יכולה לענות לה! ולפי איך שהיא מדברת אני לא חושבת שמגיעה לה תשובה:)

LITTLEwind

New member
טוב אחותשלי

הניסוח לא משהו, אבל בואו לא ניטפל לקטנות.... כן, יש עונה שנייה. כרגע אין שח בארץ, אבל את כבר יכולה להשיג אותה באינטרנט, ואפילו את העונה השלישית. בננות- לעשות חרם על שאלה זה קצת....קטנוני....כשהיא כתבה תענו לי מהר היא התלהבה מהכי גאים, וכן, אף אחת לא חייבת לה כלום. או שכל הבנות כאן במחזור בזמן האחרון, או שאין לי מושג מה קורה כאן... המון תוקפנות ועצבים, וחבל. הפורום שלנו נמצא ברשימת המועדפים בשער- בואו נשאיר את זה ככה.... chill out gals- love ya'll!!!

זה לא...

פורום מתכונים?! תמיכה טכנית?! אקטואליה?! זה לא המועדפים שלי ובטח לא של דיזן שמהמחשב שלה אני כותבת את ההודעה עכשיו...

LITTLEwind

New member
זה אכן לא,

כי אני אמות לפני שפורום אקטואליה יהיה מועדף אצלי..... אני לא נוגעת בעיתון, ופעם אחרונה ששמעתי חדשות, הסארס קטל כמה סינים... (וככה אני מפחית את הסיכויים להתקפי לב בעתיד. באמת)

starlight10

New member
אז זהו, שזה כן...

עובדה שאצלי רשומים הפורומים שאני מבקרת בהם בדר"כ/או שביקרתי בהם לאחרונה, והם שונים לחלוטין מאלה שאצלך. יש פורומים כאלה שרשומים לכולם בהתחלה כמועדפים, ואקטואליה ושות' הם חלק מהם, גם אם אתן לא ביקרתן בהם לעולם...

דיייייייי!!!

אתם יותר מידי כועסיםםםםםם!!!!!! אני מצטערת פשוט רציתי מהר!! כי הייתי בטוחה שהיום לא יהיה לי מחשב!!! אבל יש לי!! אז תענו לאט!! אני מצטערת... :(

ayaliar

Well-known member
ערוץ 3 הבטיחו שידורים חוזרים

של עונה 2 מתישהו בקרוב. לא אמרו תאריך אבל אמרו "עד סוף השנה" ככה שיש למה לצפות. סתם בשביל הקטע, אם היית כותבת משהו בסגנון: 'יותר מאוחר לא תהיה לי גישה לכאן אז אם מישהי יכולה לענות בשעה הקרובה אני אשמח', זה היה נשמע הרבה יותר טוב

למעלה