שלום :)

האפי לי

New member
שלום :)

אני חולמת דרום אמריקה כבר די הרבה זמן ובגלל מליון דברים לא מצאתי עוד עבודה קבועה אז חסר לי עוד קצת כסף (קצת, ככה חודש חודשיים לדפוק משרה מלאה ואני שם) אני כבר לא יודעת כמה ארוך יהיה הטיול שלי כי אני חושבת שאני רוצה ללמוד בשנה הבאה אז זה ישאיר לי בסביבות ה8 חודשי טיול מקסימום. לא מעניין אותי קרנבלים וערים, אני לא אוהבת אנשים- מעניין אותי נוף, אני רוצה לנסוע למקלט החיות בבוליביה. ו2 השאלות שלי הן אם מישהו היה במקלט ההוא, איך שם? ובהנחה שאני מטיילת הכי זול שאפשר, ככמה עלות חודשית כולל טרקים? תודה על כל תשובה שתבוא ושנה טובה

הכי זול שאפשר...

זה באמת תלוי באדם... בוליביה אין בעיה לחיות ב300 דולר לחודש... וכמובן אפשר פחות... בפרו גם אותו דבר אולי טיפה יותר...הכל תלוי באתרקציות... צילה וארגנטינה... הממוצע של ישראלים הוא מעל 1000$... (או לפחות היה...) למרות שאפשר עם טרמפים וטרקים בהרבה פחות... (כבר ראיתי 500$...) ברזיל הכל תלוי איפה מתי וכמה אוטובוסים... החלק היקר הוא בזמן הקרנבל או אם קופצת למצעת המנצחות בריו... והאוטובוסים טובים אך לא זולים... אקוודור משתמש בדולרים אמריקאים אז טיפה יותר יקרה מבוליביה ומפרו... כמובן הרים גדולות אטרקציות וכו הם מה שקובעים את העלות האמיתית... בכל מקרה אם תגיעי לגלפגוס... לעולם על תקחי חבילה על היבשת... וזהו בערך על רגל אחת... אם יש שאלות יותר מפורטות תשאלי

sela v

New member
נראה לי שאני יודע

על איזה פארק את מדברת. shaishoo שמטייל עכשיו בעולם, כתב בזמנו על ההתנדבות שלו בפארק. את יכולה למצא את זה ברשימת המאמרים בקטגורית דרום אמריקה.

וויה טונארי

זה מקלט לחיות שעברו התעללות (קרקסים וכו') נמצא בקצה של הפארק הלאומי מרחק 4 שעות באוטובוס מקוצ'באמבה. ההתנדבות שם היא לתקופות של שבועיים עד כמה שרוצים כאשר את הוצאות המחיה (לינה ואוכל...) כל מתנדב משלם על עצמו. כל מתנדב מקבל חיה (בדכ קוף) עליו הוא אחראי. הקבוצה הגדולה ביותר של מתנדבים שם היא כמובן של ישראלים

טיגרישק

New member
תשמעי

עם את רוצה לטיל בזול , פשוט תהיי סלקטיבת ביעדים , רוב בני עמינו היקרים עושים מאין טיול מרתון שבו הם מנסים להיות בכמה שיותר מקומות (מתוך רשימת מקומת מוגדרת ומאוד מוגבלת שהם הביאו מהבית) במעת מאוד זמן תעשי טיול נחמד בפרו ובוליביה תטילי במקומות כצת פחות מטוילים ותהני . כדי לטייל בברזיל צריך לפחות 3 חודשים כדי לטעום טיפה מהמדינה צילה מאוד תירותית ולכן גם יקרה ארגנטינה מתאוששת אבל עדין די זולה אבל עם את רוצה נופים ואנשים אני היתי בוחר בפרו ובוליביה. אגב הפרק בויאהטונרי הוא מקום תירותי לגמרי התיירים הם מקור הכסף יותר ממטפלים, ישנם עוד מאות אירגונים יתנדווטיים שמאפשרים למערבים לעבוד בהם רובם, קשורים בעזרה לילדים עם בעיות יתומים עורים וכו.

למעלה