שלום

מ א י .

New member
שלום

אני חדשה פה מעניין אותי מה יש לך לומר על חלום שחלמתי לפני כמה שנים משום מה הוא היה כזה מוחשי ומוזר ומסקרן אותי בקצרה : חלמתי שעיין שמאל שלי הופכת למין עיין מיוחדת שיכולה להתמקד יותר ופחות על דברים להגדיל ולהקטין- כמו מיקרוסקופ אח``כ פתאום נהייתה לי עיין שלישית אח``כ שלושת העיניים התחברו ונהיה לי פנים שהם עיין ענקית זהו הקטע הוא שראיתי את כול החלום מלמעלה כלומר ידעתי שזה אני אבל ראיתי תפנים שלי ואת העיין כאילו מבחוץ. זהו. ביי אני.

ברוכה הבאה מאי!!!

היי מאי, ברוכה הבאה, מצטער, כנראה פיספסתי אותך...:) החלום שלך מאוד מעניין ולא פשוט לפירוש. חשוב להבין מה ``עינים`` מסמלות עבורך. בפשטות: החלום יכול לרמז על בעיית ראיה מסוימת באחת מהעינים או בשתיהן. מצד שני יש כאן התיחסות שלך ליכולת להתמקד בפרטים קטנים ולנתח אותם.(או שאלה יכולות שהיית רוצה שיתפתחו בך...) נראה שאת צמאה למידע, לא מספיק לך המידע הוויזואלי שזוג עיניך מנדבות לך במציאות, את רוצה לראות יותר...עד כדי כך שכל פניך הופכות לעין אחת גדולה, כאילו ושאר החושים פחות חשובים. החלום עוד בא לרמז על אמונה שלך במה שאת רואה, כלומר: רק מה שאני רואה קיים. העין השלישית אולי מראה על התעניינות שלך במיסטיקה לאחרונה...יש דברים מעבר למציאות הוויזואלית... התיחסות נוספת, יכולה להעיד על חשיפה מסוימת. את מרגישה שדרך עיניך רואים את פרצופך האמיתי, את מחשבותיך, וזה מלחיץ אותך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה