שלום,

לאה13

New member
שלום,

אני לאה בת 13 ואני מתה על איפור עכשיו יש לי בקשה אני מחפשת תמונות או אתרים שמראים מוצרים בגודל גדול או תמונות של דוגמניות מאופרות מקרוב תודה מראש. נ.ב. הנה שתי תמונות של מוצר (לקים) והשניה של אילנית לוי המהמממממממתתתתתתתת (הסוג השני)

מצטערת לנפץ לך אשליה

אבל התמונה של אילנית גולן לשם הדיוק מ-פ-ו-צ-צ-ת עיבודים במחשב שלא תחשבי שהיא עד כדי כך מושלמת, כן האיפור עושה המון אבל זה לא מספיק כמובן שיש התערבות של מחשב :)

לאה13

New member
.....

נכון האיפור עושה את שלו וגם המחשב אני אוהבת אותה גם בלי איפור ופשוט ביקשתי תמונות כאלו או אתרים וזה לא כל כך משנה לי אם זה קשור למחשב

BabyDoll18

New member
היא עדין מהממת גם בלי האיפור

איפור לא בא לכסות הוא בא להדגיש ומין הסתם (ומין זה לא סתם) שאני מאמינה שלא כיסו אותה באיפור אלא רק הדגישו. ליטשו עם המחשב אבל היופי הוא בעצם היא היא פשוט מדהימה....באמת יופי אקזוטי... אני שונאת כשמאפרים אותה בהגזמה...

cha ching

New member
את מצטערת לנפץ לה את האשליה?

איזו אשליה בדיוק? היא אמרה משו על זה שהיא מאמינה בכל ליבה שאילנית לוי/גולן (שיהיה) לא עברה ריטוש ממוחשב? על מה לעזאזל את מדברת? ולמה את לא חושבת פעמיים לפני שאת כותבת משו? סעמק!

תסתמי כבר ת'פה שלך

זה לא היה מעיוד לך מי שזה היה מיועד לה הבינה מה את בכלל מתערבת?! יא חתיכת מפגר תפסיקי כבר לשרשר את עצמך לאן שלא צריך כל הזמן את מתערבת ויש לך מה להגיד יאללה חלאס לא כל הודעה מיועד ליציאות המטומטמות שלך! מי את בכלל שתגידי לי מה לכתוב לה! חבל שאי אפשר להתעלם מההודעות שלך באמת חבל

cha ching

New member
חמודה, פורום נועד בשביל כולם...

אם את כותבת תגובה למישהו ולא רוצה שאנשים יוכלו לראות מה את כותבת- אנא, שימי את ההודעות שלך במקום המתאים- מסרים אישיים... מותר לי ואני יכולה לגיטימית לכתוב איפה שבא לי... זה נקרא פ ו ר ו ם... וחמודה,- את יכולה טוב מאוד להתעלם מההודעות שלי.. את פשוט בוחרת להתעצבן... אז זה קצת הופך את זה לבעיה שלך...

לאה13

New member
תודה רבה לך

ודרך אגב הפורום ממש פצצה אז אני יבקר בו מדי פעם

RReuTT

New member
את יכולה לחפש לך גם בגלריות...

יש המון תמונות של כל מיני סגנונות איפור. ובאתרים של יוסי ביטון, ירין שחף, גיורא שביט וכו'... הם נמצאים בקישורי הפורום.

למעלה