שלום

שלום

אני חדש והייתי רוצה להביע את דעתי על העונה השנייה- 1.גזענות-שמתם לב שכל הרעים היו סרבים,או ערבים?גזענות טהורה. 2.אלימות-איך שגק ירה בעד וגם הקטע עם קים והילדה ואבא שלה?איזו אלימות דוחה. 3.אגואיסטים-ראיתם איך קים לא רוצה לראות את אבא שלה?חשתי כלפיו רחמים אך לאחר מכן,שידע על הפצצה,חשב רק על עצמו ועל הבת שלו. הכל יכול להשתנות,אבל העדפתי את העונה הראשונה. חוץ מזה הכל היה נהדר!

De fire

New member
העונה זה לא מפתיע. העונה, בגלל שזה

כ"כ קרוב ל-11/9 זו לא נקרא גזענות אלא פטריוטיות. לפחות רשמית

cj20

New member
קודם כל ברוך הבא

ובקשר לדעותיך: 1. גזענות - תמשיך לעקוב אחרי עונה 2 ואתה תשנה את דעתך... אני לא יכולה לומר למה כי זה ספוילר אבל תאמין לי. 2. אלימות - כן. יש הרבה אלימות אבל זו המציאות (המעודנת לדעתי, לפחות בקטע עם קים והילדה...) 3. קים אגואיסטית ותמיד הייתה, אבל אולי ככה היא מתמודדת עם מה שקרה לה בעונה 2. ומה אתה רוצה מג'ק? ברור שבהתחלה זה מה שהיה חשוב לו! להזכירך - אשתו מתה בגלל העבודה שלו ובגלל זה הוא לא רוצה לחזור לשם, הוא לא התגבר לגמרי על מה שקרה בעונה 1 אבל בסוף הוא שינה את דעתו וחזר לCTU כמו הגיבור שהוא... בכל זאת, הוא רק בנאדם וטבעי שהוא ירצה להציל קודם את הבת שלו... אני אישית גם העדפתי את עונה 1 אבל איך אתה יכול להחליט אם עוד לא ראית את כל עונה 2? ראית רק פרק 1...

דיי לתירוצים!! הסדרה 24 היא גזענית!

דיי לאפליה נגד סרבים! דיי לסטיקרים: "עם סרבים תמיד רבים"!!! זוהי גזענות לשמה!!! מסכנים הסרבים!!! בכל מקום אני רק שומע אנשים צועקים "מוות לסרבים!" ו24 רק מעודדת פעילויות כאלו!!! ואני מספיק לגזענות! גם סרבים הם בני אדם! ומועדון שונאי הסרבים שהוקם הוא ממש לא במקום! נ.ב בקטע של האלימות, הגזענות, והאגואיסטיות - "24" מתחוורת לעומת "המגן"

GoLd FlOwEr

New member
וגם לעומת באפי..

ובקשר לסרבים - הם ערבים

גאד דמט! מה אני צריך לעשות שתבינו ש

אני בן?!?!?! וכן - דיברתי בציניות... את כתבת כאילו יש איזו תופעה בעולם של שנאת סרבים... חחחחחחחחחחח מישהו בכלל מכיר ת'מדינה הזאת?! ואני לא חושב שאפשר להשוות את "באפי" לסדרות כמו "המגן" ו"24", בעלות הפן הריאליסטי!

למעלה