שלום

צפרדעית

New member
שלום

זאת הפעם הראשונה שאני נחשפת לפורום הזה... ייתכן והסיבה גלומה בבעיה שקיימת אצלי כבר המון זמן שאני חולמת חלום שחוזר על עצמו אני מנסה למצוא מישהו שאולי ינסה להסביר לי את משמעות החלום. אני חולמת שאני נורא צמאה... בתוך חלומי אני שותה בניסיון להרוות את צמאוני, אך ללא הצלחה... אני מנסה לשתות מיים קרים, קולה או כל משקה אחר בניסיון להשתחרר מתחושת הצמא, אך ללא הצלחה. חלום זה חוזר על עצמו בתדירות גבוה כבר כמעט חודשיים. יש לציין שכשאני מתעוררת אני לא חשה שום תחושת צמאון מה מסמל הצמא?? ולמה חלום כ``כ פשוט חוזר על עצמו בתדירות רבה כ``כ? אודה לכל ניסיון עזרה צפרדעית (שלא מבינה למה היא צמאה)

ברוכה הבאה!!!

שלום צפרדעית וברוכה הבאה!!! הרבה פעמים מים מסמלים סקס(אני יודע שזה נשמע פרוידני), אך בחלום שלך המשקה מבטא משהו מאוד אישי שרק את יכולה להבין את סמליותו. נסי לחשוב, איזה אסוציאציה מעוררת אצלך המחשבה על מים או משקה? עבורי מים הם: מקור חיים, זרימה, עומק, טעם, הרויה, סיפוק. את לא מצליחה להרוות את עצמך, זה נשמע כמו חוסר סיפוק. הרצון שלך גובר על סיפוקו, מין חוסר איזון מסויים.... מקווה שעזרתי. חלומות פז, רואה בכוכבים.

היי

יש המון סיבות ותאוריות שאולי נכונות ואולי לא אבל אני טוען שהסיבה היא שההית בעבר הלא רחוק שלך היית כנראה משהי שבתחום הפוליטיקה או אפילו מרצה למה ??? כי ברפואה הסינית מתייחסים לצימאון יתר בתור זה שאדם מדבר יותר מידי מבלי להקשיב לגופו אולי זה קשור איך שהוא במה שההית פעם תסתכלי ותני לי עוד דברים מחלומך על כל פניים שהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בפרפרים ושבלולים בשלל צבעים וגוונים ביי ביי עדי קצמן את יכולה גם לשלוח לי אימיל [email protected]

למעלה