שלום

mother goose

New member
שלום

גם אם נלחם עוד אלפיים שנה, בסוף השלום יבוא רק על ידי הידברות. כדי להגיע לשלום אמיתי צריך להפסיק להתייחס לניסיון העבר. צריך לפתוח דף חדש ! השלום לדעתי צריך לבוא מהעם ולא דרך פוליטיקה. ברגע שאנשים יפנו מעט מקום לאהבת אדם, ויותרו על דעות קדומות, יפתח פתח לשלום. אנשים כבר לא יחכו ש``נציגי העם`` יחליטו בשבילם, אלא יצאו לרחובות ויראו רצון אמיתי לשלום. אני בטוח שיש הרבה אנשים כמוני שיושבים ו``חולמים`` על אפשרות כזו, ויודעים שזוהי האפשרות היחידה לשלום אמיתי. אני בטוח שברגע שיוצר רצון אמיתי לשלום בעם הוא גם יקרה. כל אדם בוחר את גורלו, אדם שסובל הוא עושה זאת בבחירה, כל אדם שגורם סבל לאדם אחר, גורם סבל לעצמו. גורלנו לא נכתב מראש - גורלנו בידנו.

כמה שאתה צודק :cool:

mother goose ידידי שלום!!! אוי כמה שאתה צודק. המלחמות הן מלחמותיהם של הפוליטיקאים. העם אכן רוצה שלום. אלה שבאמת מחפשים שקט שלום ושלווה כן רוצים להתחיל במהלך. לדעתי האישית לאותם אנשים חסרה הדרך, הנתיב. אם היה קם משהו רם מעלה טהור עם אהבת אדם ומראה לעם את הדרך אני מאמינה שאכשהו היו אותם אנשים שחושבים כמוני וכמוך יוצאים לרחוב ומגשימים את החלום לשלום אותו חלום שיהפוך למציאות. מה לעשות שאנשים רגילים לכך שמנהיגים אותם. רוב הציבור אינו רוצה לקחת אחריות על מעשיו ועל דעותיו, לכן האנשים עם האגו הנפוח, אותם אנשים מוחצניים ולא בהכרח החיוביים ביותר משתלטים על הנהגת המדינה. ועל הנהגת דעותינו. אז כמו שאמרת או שהבנתי שאמרת: אנשים סובלים הם אלה שבחרו לסבול. מי שרוצה להבריא חייב לקחת יוזמה, ולהתחיל לפעול למען דעותיו. לדעתי התחלת מהלך יפה בעצם זה שפנית לציבור על מנת להעיר את הנרדמים. אשרייך ואשריינו. שיהיה לך יום טוב מלא אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה