שלום....

yonicohen123

New member
שלום....

שלום אני תלמיד ישיבה בירושלים, אני יוצא עם בחורה דתייה... היא טוענית כי היא נמשכת לבנות.. מה אוכל לעשות כדי לעזור לה? וכדי לחזק אותה בדרך התורה? יוני התלמיד.

asaf2000

New member
איזה קטע

מה קרה בשבוע האחרון כולם באים עם הסטיות שלהם כאילו זה קשור בהלכה. ולגביך אני לא מבין למה אתה חושב שמוטל עליך לחזק אותה?

yonicohen123

New member
אני לא חושב שזה

אני לא חושב שזה מוטל עליי, ואם היא תרצה להיות כמו שהיא לא צריכה להיות זה לא ימשך. בכל זאת, הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות, כדי לעזור בבעייה שלה... אם אפשר לקבל תשובה מכבוד הרב?

תנסה

תנסה להוכיח לה שיותר טוב עם בחורים ואם לא תצליח תן למישהו אחר לנסות

yonicohen123

New member
מנסה

שלום לך אמא של sd3, אכן , אני מנסה ואני אף פניתי למספר של רבנים בעניינה. היא אומרת שהיא מרגישה כך מגיל צעיר, אבל שהיא מוכנה ורוצה להשתנות. נקווה לבשורות טובות.

שתף אותנו

שתף אותנו יוני אםיהיו בשורות טובות אולי עוד עצה באמתחתינו

א77

New member
תשאל את הראש ישיבה שלך.

הוא וודאי יאסור עליך להיות "בחור-רע" ולצאת עם "בחורה". ואסף כבר הגיב לך כענין.

james4me

New member
אם....

לפי דעתי, שלום לך יוני , קראתי את הודעתך. לפי דעתי אין היא צריכה להאשים את עצמה ואין היא צריכה לשנות את עצמה. לפי דעתי לא נכון לנסות לשנות אותה. ידועים כיום מקרים רבים של אנשים שחיו בחברה החרדית עם נטיות מיניות שונות(הומואים או לסביות) , ובגלל שקיבלו על עצמם והאמינו שהם יכולים לשנות את עצמם. הם חיו בשקר ואשליה, ובסוף של תהליך ללא הועיל. עליך לחשוב על זה ככה, האם באמת משתלם לך שהיא תנסה להשתנות ובהמשך תחזור בדיוק למה שהייתה ועוד תרגיש גרוע יותר? האם האושר האישי שלה הינו חשוב לך? מאחל לך רק בשורות טובות. ממני שחר וייס , חילוני אבל ירא שמיים.

asaf2000

New member
מה שחשוב לנו

בתור אנשים יראי שמים מה שחשוב לנו זה לעשות רצון הבורא ולגבור על יצר הרע.

רצון בוראינו

יש לך טעות יסודית בחשיבתך אסף. הרי אתה לא מעתה בדעתך שהבורא רוצה ברעתנו, ולכן אנו צריכים לעשות מה שטוב לנו וזה בעצם רצונו של הבורא. וגם אם יש לנו איזה שהוא יצר שנראה בעינינו כרע, גם הוא לא נוצר מעצמו אלא כוון מלמעלה למטרה מסויימת שנסתרת מעינינו.

תהדר

New member
מחזקת את דעתך אמא של...

אם אכן הבורא רצה שאותה בחורה תמשך לבנות, לא ניתן הרבה מה לעשות. אני מקווה אסף שאינך מתכוון להנשא לאותה בחורה. כי רק צרות אתה מזמין למעונך. לא תוכל לקיים מצוות פרו ורבו..... לא לאורך זמן, בוודאי.

james4me

New member
אכן....

יש לך טעות בחשיבתך אסף. וטעות בכך שאתה יוצא בכלל עם בחורה שכזאת. אבל שוב פעם אני אומר: זה לא התפקיד שלך לחנך אותך. זה לא התפקיד שלך לשנות אותה. ואם היא לסבית, אז היא איננה אדם רע או משהוא כזה, היא יכולה להיות אדם טוב גם אם היא לסבית. ולשאלתך עד כמה שאני יודע אין איסור דאורייתא על משכב בין שתי נשים. מקווה שעזרתי

asaf2000

New member
אהמ...

את טועה, אני לא פתחתי את השירשור. אני מניח שהתכוונת להגיב להודעה הראשונה. לא נורא.

yonicohen123

New member
מה שחשוב לי

מה שחשוב לי... ובאם להחזיר בתשובה זה מצווה , אז גם לעזור לה בעוד שהיא רוצה בזה. זה כמו להחזיר בתשובה.

למעלה