שלום

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
שלום

אני שואלת בשם חברה שלי, ואולי כמה מהפרטים יהיו חסרים. היא בת 38 והיא סובלת פעם בחודש-חודשיים-3 חודשים מכאבים עזים בחלל הבטן התחתון, בפעם הלפני אחרונה שזה קרה לה - היא התפתלה מכאבים (זה היה בעבודה), לא יכלה לדבר ולהסביר מה קורה לה ובקושי הצליחה להזעיק עזרה דרך הפלאפון שהיה ברשותה. כאשר היא מקבלת התקף כזה, המדובר ברעידות של הגוף, נשימה מאוד כבדה, הזעה ואולי עוד דברים שלא שמתי לב אליהם. היא מקבלת כדור להקל על כאבי הבטן כאשר זה קורה (אולי אלגולוזין? היא אמרה לי, אבל שכחתי). אני מצרפת 2 מסמכים רפואיים שאולי יעזרו. תודה מראש.

sh53

New member
המסמך השני לא עלה-להלן תוכנו

בת 37, בריאה בד"כ, רגישות: אופטלגין. תרופות: פרלין ל- essential tremor. וסת סדיר 30/4. בויעה (לא הבנתי) ללא ו.א.: כעת. בעת האחרונה סובלת מכאבי מכאוב מדי פעם. היום ביום ה-I של המחזור בבת אחת החלו כאבים בבטן תחתונה. יש לציין גם דימום מוגבר. ביצעה לפני חודשיים סונר כללי וגניקולוגי - ללא ממצא. בבדיקתה בטן רכה, ללא סימני גירוי צפקי או רגישות, ללא כאב בזמן הבדיקה. B: מעל דימום פרמית (לא הבנתי את המילה) וסתית. PL: רחב מעל מגודם, נייד, לא רגיש, טיפולים - במפ. TLS: רחב עם חרות (לא הבנתי את המילה) לא סדירה 3 ס"מ. שחלות במרקם פוליציפלי. נוזל סביב הרחם בכמות מועטת - תואם למחזור. תחום של ruptured gst לאור העדר זיהום והעדר חום, כנראה שמדובר בלרקוציטוזיס מסטרס. תבצע ספירת דם חוזרת בקופה עוד שבוע.

כאב

התקפי כאב כאלה יש לברר ולעיתים ע"י ביצוע בדיקת לפרוסקופיה בעת הכאב עליה לפנות לרופא הנשים לביצוע הברור

למעלה