שלום!

שלום!

אני חדשה כאן ואני תמיד הייתי בצופים וכשדיברתי עם ידיד שלי שהוא לא דוסי כזה הוא שומר והכל הוא אמר לי שעם אני באמת רוצה להיחזק ואני צריכה תחיפה אני ילך איתו לבני עקיבא מה אתם אומרים? ועוד דבר מה המסר של בני עקביא כאילו זה לא מחזיר אנשים בתשובה אז מה המסר?

ברוכה הבאה...

ובקשר לשאלתך- אז ככה אם את רוצה להתחזק בדת בהחלט עדיף שתלכי לבנ"ע מאשר לצופים... וכמובן שהמסר של בנ"ע זה לא להחזיר בתשובה אלא בעצם- הרעיון של מה זה הדתי לאומי- של תורה ועבודה וכל אדם שרוצה לחזור בתשובה ורואה בעצם מה זה מחליט או בעצם נעזר בערכים האלו כדי לחזור בתשובה... עד כאן דעתי... רק טוב ובהצלחה ושאלה לי אלייך- את דתיה או שאת חושבת על חזרה בתשובה?

shadow dancer

New member
ברוכה השבה(בע"ה)

בס"ד לב"ע עקיבא בעיקרון אין מסר אחד.... זה דיון די גדול נראה לי! ביניהם יש את הקניית הערכים הלאומיים דתיים(שעליהם מתעכבים ברוב הסניפים) או על הקניית מידות עוד(יש כאלה שגם עושים פעולות באמונה) ועוד המון דברים. לפי דעתי.... ב"ע יכולה לתרום לך להתחזק! תלוי כמובן לאיזה חברה את נתפסת.. בה"צלחה

המסר זה כעיקרון תנועה ועבודה,

אבל סליחה שאני אומרת, כמו בכל דבר - הפעולות לא כ"כ קשורות לנושא.... אבל בואי נגדיר את זה ככה: אם את רוצה להתחזק, ואת בגיל 13-14 לפחות (כלומר מעפילים-הרא"ה לפחות) כדאי להכנס, בגיל הזה בהחלט יש (לפחות אצלנו) פעולות מחזקות!

ברוכה הבאה

המסר של בני עקיבא הוא השילוב בין תורה (קיום מצוות) לעבודה. בני עקיבא מורכב מהנוער הדתי לאומי ומחנך לאהבת הארץ

למעלה