שלום

שלום

אני בטוח שלכולכם נמאס מהעלילה השגרתית בפוקימון, נכון? בכל פרק אש מנסה לעזור לילד, צוות רוקט בא, פיקאצ'ו עושה מכת ברק והם עפים משם. ראיתי אפילו את משחק השתייה שלכם, שמוכיח שהרבה פרקים בפוקימון ממוחזרים. אני יודע שזאת הסיבה שאני הפסקתי לעקוב אחרי התוכנית. בכל-אופן, החלטתי לעשות משהו בנידון וכתבתי פיק קצר. במקרה ויהיה המשך לפיק (אם תרצו) תיראו שהוא יהיה שונה מהסדרה (אני אנסה). בינתיים תקראו את מה שכתבתי ואז תחליטו אם אתם רוצים המשך לפיק הזה. ולא לקטול אותי אם הדקלום של צוות רוקט לא נכון, אני לא שמעתי אותו הרבה זמן.

Light woman

New member
אני רוצה המשך! אני אני! אני כאן!

*מנופפת בידיים* נכון שתמשיך אותו? בבקשה??? *PUPPY FACE*

Houndour

New member
פיק יפה מאוד

אבל בשביל מה הפרסומת המקדימה?
והדקלום של צוות רוקט היה נכון. וזו לא 'קטילה' אלא ביקורת. אני אישית כבר לא רואה באגדה עתיקה שעל פיה פועלים דברים מוזרים בהווה, משהו מקורי. אבל הרעיון יפה וחבל שלא עשית משהו עם הפיקאש אלא מהרת להחזיר אותו לאש ופיקאצ'ו. תמשיך אותו ובהצלחה

chesterb1

New member
ניצלו"ש קטן

היי אני חדש כאן אבל אני כבר עיינתי בפורום הזה ("עיינתי" חחחחחחח...) אני צריך עזרה ברובי... אני אחרי הליגה ותפסתי כבר את רג'ירוק ואני לא מצליח למצוא את האחרים.. אז בבקשששההה! הצילו!

gloom

New member
לפי זכרוני

יש אחד במדבר עם החוקרים ויש אחד איפה שתופסים את אבסול

chesterb1

New member
אני יודע....... תודה בכל מקרה...../images/Emo8.gif

אני כבר יודע איפה המערות של כולם אבל אני לא יודע איך לגרום להם להופיע.... והפיתרון ב- pokemon.co.il לא נכון חוץ משל רג'ירוק. אז
מישהו שיעזור לי!!!

chesterb1

New member
תודה!!!!!!!!!!

הצלחתי לתפוס את רג'יסטיל! עכשיו חסר לי רק את רג'יאייס!

chesterb1

New member
אתה אולי יודע גם במקרה איך אפשר...

לתפוס את רג'יאייס? אני יודע איפה.. אבל לא יודע איך....

moon flower

New member
מילייי! ../images/Emo24.gif זו את!

עדיין לא קראתי את הפיק אבל אני בדרך! וולקום!

moon flower

New member
גילטי מי.... גם אני בהתחלה חשבתי שה

וא בן, אבל אז כשראיתי את השם מילי חשבתי שהוא בת, אותו דבר קרה גם לגבי אופיר כשחשבתי שהיא בן לפי השם, עזבו אותי, אני מוזרה, עמכם הסליחה מילי ואופיר

למעלה