שלום...

N a V e

New member
שלום...

אני מחפש המלצות לשירים טובים במיוחד של קינג קרימזון...כאלה שיאפשרו לי להכיר את ההארד-פרוג שלהם בצורה הטובה ביותר. תודה

קרימזו היא להקה של אלבומים

אבל אם אתה מתעקש אז הנה כמה: 21st Century Schyzoid Man I Talk to the Wind In the Court of the Crimson King Cat Food Circus Lady of the Dancing Water Lizard Ladies of the Road חוצמזה אני ממליץ לך לרכוש את אלבומם הראשון in the court of the crimson king, שלמרות שהוא לא הכי טוב שלהם הוא בהחלט הכי נגיש. אח"כ רגוש את In the wake of poseidon המדהים, lizard שהוא ללא עוררין אלבומה הטוב ביותר של הלהקה, islands ההזוי והלא מוערך, beat ו-discipline המרתקים ובעצם - קנה את כולם. אחד אחד הם טובים

אני פשוט חייב להגיב

כמעריץ של קרימזון (ללא ספק הלהקה החביבה עליי) אני חייב לציין כמה דברים... 1. "כשפוסידון מתעורר"- אלבום לא טוב במיוחד...טוב כשלעצמו, אבל לא ברמה הרגילה של קינג קרימזון... 2. "ליזרד" רחוק מלהיות הטוב ביותר שלהם! אלבומים רבים כל כך שהם הרבה יותר טובים! ו-"אין דה קורט" הוא ללא ספק האלבום *הגדול ביותר* אי פעם!! של קינג קרימזון ושל כדור הארץ ושל כל קטגוריה אחרת! 3. את "רד" לא הזכרת? אלבום משובח לכל הדיעות! אחד החזקים! אני אישית הייתי ממליץ עליו ישר אחרי "אין דה קורט"..

epitaph

New member
כמו שכבר נאמר כאן...

קרימזון זאת להקה של אלבומים,לא של שירים,כמו רוב להקות הפרוג...אבל אם רצונך בשירים אז: 21st century schizoid man (מומלצת במיוחד הגירסה בהופעה חיה משנת 96) Lark's Toungus in Aspic (כל ארבעת החלקים,למרות שהם מתקופות אחרות של קרימזו,מומלצים במיוחד שני החלקים הראשונים) Easy Money Fracture (האינסטרומנטל הכי טוב של קרימזון לדעתי) כל האלבום RED זה מקרימזון שבין 69-74...השירים היותר "כבדים" שלהם בשנים האלה.

begone

New member
אם אין לך זמן

הנה שלושה שירים שמייצגים שלוש תקופות מרכזיות בחיי הלהקה: In The Court of the Crimson King Starless Discipline

למעלה