שלום..

moonfog6

New member
שלום..

שמי גלית ואני חדשה בפורום הזה... הייתי רוצה להעמיק יותר בתחום הרוק בעיקר בתקופת הסיקטיז.תהיתי אם זה המקום הנכון, ואם כן אולי אני יוכל לקבל ממכם המלצות? ואני חייבת להודות שהיום גם ראיתי שתי תוכניות על התפתחות Rock n' rool בתקופת הפיפטיז סיקטיז, התאהבתי בכול השירים שהשמיעו שם. חלקם אני מכירה וחלקם לא, אז אם מישהו ראה את התוכנית הזאת אולי הוא יכול להמליץ לי על כמה שירים משם. תודה רבה רבה רבה מראש

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בהחלט הגעת למקום הנכון
, קצת קשה לתת המלצות ככה, אולי תכתבי לנו מה את אוהבת לשמוע, בשביל שנוכל לעזור יותר? את מדברת על התוכנית שהייתה היום הבאחד מערוצי הקולנוע בכבלים על סרטי הרוק של שנות החמישים והשישים?

moonfog6

New member
קצת בעיתי..

אני אוהבת המון סיגנונות.. ולא מכירה יותר מדי דברים מהסיקטיז.. כמה דוגמאות-STATUS QUO,Dio,Led Zeplin,Rolling Stones,Saxon, The Who,Jerry Lee Lewis,Deep Purple,Alice Cooper,Cream,King Crimson Skid Row,Def Lepperd,jimi hendrix,motley crew... ועוד'.. אולי רשמתי כמה להקות שלא כול כך קשורות לנושא.. זה בגלל יכולת הסיווג הגרוע שלי
כן על התוכנית הזאת דיברתי..

תרגישי בבית ../images/Emo24.gif

אם את אוהבת מוסיקה של שנות ה-60 אז זה בהחלט מקום טוב להיות בו. איזה להקות/זמרים את אוהבת מאותה תקופה נפלאה?

Chocoholic

New member
אני חייב לציין

שהחולצה הכחולה הזו (אם זה אמיתי) זה רעיון גדול!

למעלה