שלום

infatuation

New member
שלום

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל כשזה בסביבת נשים אני אולי אקבל פה מילה או עצה. קודם כל רציתי לדעת אם בפעם הראשונה שמנסים להחדיר משהו או אצבע.. לשם.. אם זה אמור לכאוב? וזה אמור להיות "חלק"? כאילו.. קל? וגם.. אני חושבת שהרגשתי מן.. משהו ממש קטן בולט.. לא יודעת מה.. די מביך אותי לשאול את כל זה, אבל בכל זאת אני מקווה למצוא כאן תשובות. אם זה עוזר אני בת 18 (בקרוב). תודה לעונות.

מודלקת יקרה!!

לא זה לא בהכרח אמור לכאוב בפעם הראשונה ואף לא לדמם. קשה לומר בוודאות אבל כנראה הבליטה שהרגשת(אם אכן החדרת אצבע) זה קרום הבתולים ו/או מבנה הנרתיק. וחוץ מזה.....בהצלחה "ופתיחה" נעימה!!
עידן

infatuation

New member
עידן יקר!../images/Emo13.gif

תודה על התשובה, אבל נראה לי שלא ניסחתי את עצמי כ"כ טוב. לא ממש החדרתי אצבע אלא רק ניסיתי ככה שמה שהרגשתי היה ממש בפתח. רק ניסיתי כי.. זה כאב. תודה בכל מקרה..

infatuation

New member
אם תוכלו לענות לי מחר

זה יהיה ממש טוב. אני נורא לחוצה, אולי מכלום. אני יודעת שהשאלות שלי קצת.. "תמימות" אבל זה חשוב לי. תודה לילה טוב וסופשבוע נעים לכולם.

../images/Emo1.gifמודלקת....את בוודאי ישנה..

אני כאן!...לא יכול בוודאות לענות לך. ייתכן ואת מכווצת את פתח הנרתיק וכתוצאה מכך המגע מכאיב לך. ייתכן ואת מחדירה ת'אצבע קצת ונוגעת בקרום הבתולים. סה"כ נשמע לי שאת מפחדת מהפחד...רילקס דרלינג, קחי נשימה עמוקה , נסי להשתחרר ודעי שלא אמור לכאוב לך !! אני כאן!! עידן

blue4u2

New member
כל הכבוד למשכימי הקום ../images/Emo42.gif....

מודלקת, אני מבינה שאת צעירה.....אבל את חייבת להבין כמו שכתב עידן מנהלינו היקר, שלא אמור לכאוב לך שם. מה דעתך לגשת לבדיקת רופא???? אולי זה יקל על התחושה/החשש/הדאגה?!?!?

blue4u2

New member
נ.ב. - מצרפת לך תמונה של האיבר הנשי

וקצת הסברים כדי שתוכלי להתמצות במקום
(מתוך מאמר בנושא באינטרנט). מומלץ לקחת מראה ולהסתכל על איבר המין שלך.... למערכת הרבייה הנקבית יש מרכיבים חיצוניים ופנימיים. לאברים החיצוניים יש חשיבות רבה בגירוי המיני, בעוד שחשיבותם של האברים הפנימיים היא בהמשכיות המין האנושי, דהיינו ברבייה. האברים החיצוניים מתוארים בתמונה המצורפת VULVA : אברי הרבייה החיצוניים של הנקבה, הממוקמים בין הרגליים, מכונים בשם הכולל VULVA. עליהם נמנים: א. השפתיים העיקריות, החיצוניות (MAJOR LIPS): בנויות מרקמה שומנית העטופה בעור, ומתכסות במהלך הבגרות המינית בשער ערווה. הן עשירות בקצות עצבים, ולכן שפשופן מביא לגירוי מיני. ממדיהן שונים בנשים שונות. הן מגינות על השפתיים הפנימיות. ב. שפתיים פנימיות (MINOR LIPS ): ניתן לראותן רק אם מפשקים את השפתיים החיצוניות, המכסות אותן. קפלי עור וורודים, נטולי שיער, אסימטריים, המתחברים למעלה בפיסת עור המכסה את הדגדגן (CLITORIS). השפתיים החיצוניות והפנימיות רגישות מאד לגירוי, ולכן ממלאות תפקיד חשוב בהתעוררות המינית של הנקבה. בתוך כל אחת מהשפתיים הפנימיות נמצאת בלוטת ברתולין (BARTHOLIN GLAND), המפרישה כמות קטנה של נוזל בעת ההתעוררות המינית. נוזל זה תורם במידת מה ללחלוחית של הנרתיק, החיונית לחדירה לא מכאיבה של הפין. ג. דגדגן (CLITORIS): זהו קפל עורי קטן הממוקם מתחת למקום מפגשן של השפתיים הפנימיות. הדגדגן הוא החלק הרגיש ביותר במערכת הרבייה הנקבית . בדומה לפין, הוא בנוי מרקמה ספוגית, המתמלאת בדם בעת ההתעוררות המינית של הנקבה, מה שגורם להתקשות ולהזדקפות הדגדגן. כשאינו במצב של זקפה, אורכו אינו עולה בד"כ על 2 ס"מ, ורק קצהו החיצוני נראה לעין. במהלך הזקפה גדל הדגדגן בממדיו. בהיותו עשיר בקצות עצבים רגישים, גורם גירויו לעיתים לאורגזמה. ד. נרתיק (VAGINA): צינור שרירי שטוח, הקולט את הפין בעת מגע מיני הטרוסקסואלי, ולתוכו נשפך הזרע. אורך הנרתיק כ- 10 ס"מ. רק השליש החיצוני של הנרתיק מעוצבב, ולכן גירויו מביא להתעוררות מינית. בשלב זה מופרש בד"כ חומר מדפנותיו הפנימיים של הנרתיק, החיוני לשימונו ולצמצום החיכוך בעת חדירת הפין. בתוך הנרתיק קיים אזור, המכונה "נקודת G". חיכוכו של הפין בנקודה זו בעת המשגל עשוי לגרום לאורגזמה אצל האישה. ה. קרום הבתולין: רקמה המצויה בפתח הנרתיק ובד"כ בעלת נקב אחד או יותר. קיימות צורות שונות של קרום בתולין, רובן מאפשרות החדרת טמפון. החדרת גוף גדול יותר דרך קרום הבתולין, כגון פין בזקפה, בד"כ גורמת לקריעת הקרום, לדימום ולאי נוחות או לכאב. ברם, יש לציין שנשים אחדות נולדות ללא קרום בתולין, וקרומי בתולין אחדים הנם גמישים דיים, כך שאינם נקרעים ולא מופיע דימום ו/או כאבים בעת חדירת הפין לראשונה לתוך הנרתיק. אי לכך, נוכחות או העדר קרום בתולין אינם יכולים לשמש הוכחה לבתוליה של האישה. את הקרום לא רואים בתרשים, מדובר לרוב ברקמה עדינה ודקה מאוד. באיור את יכולה גם לראות את פי הטבעת הנמצא מתחת לאיבר המין (ANOS) ואת פי השופכה (OPENING OF URINA) - משם מגיע השתן. אגב, את יכולה לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האישה" של לוני בארבך, שם תוכלי להשכיל וללמוד עוד על מיניותך. בהצלחה!!! ובלי לחץ

infatuation

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

בעיקרון את הדברים האלה למדתי בשיעורי ח.מיני רק עם תמונה אמיתית מה שלא היה הכי נעים לראות בשקף ענקי על קיר בכיתה. אבל אולי באמת מה שעידן אמר נכון. בכל מקרה אני חושבת שאשאר פה בפורום לקרוא ולהשכיל. וגם אולי לכתוב מדי פעם. אז שוב המון תודה! ושבת נעימה לכולם!

blue4u2

New member
בכיף../images/Emo45.gif הפורום הזה מקבל כל אחד/ת

בזרועות פתוחות, ולשם כך נועד - לשתף/להשתתף, ללמוד, לדעת, להכיר..... אז אל תהססי להישאר איתנו

qt1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif infatuation

אני מצטרפת לדבריה של blue4u2 ...
קראתי את ההודעות שלך ולא מצאתי את האיור ש blue4u2 הנהדרת שלנו כן מצאה לך... את לפני גיוס? יש לך חבר? אם את רוצה לשתף אותנו את יותר ממוזמנת , אנחנו כאן כדי להקשיב ולתת כתף בעת צרה וגם עיצה אם אנחנו מוצאים את התשובה הנכונה
להתראות
QT

infatuation

New member
תודה! אז באמת אני אציג את עצמי קצת

אני אהיה בת 18 עוד כחודש וחצי. עולה ל-יב, ולא אין לי חבר. אני בעיקרון, כמו שאולי כבר הבנתם מאוד פוחדת ממין וזה אולי בין הדברים העיקריים שמנעו ממני להיכנס למערכת יחסים כלשהי עד עכשיו. וזה דבר שבחצי שנה האחרונה אני מנסה להתגבר עליו ללא הצלחה. למרות שאתמול באמת הגעתי לאנשהו, כאילו.. מבחינת זה שנגעתי שם בכלל, זה דבר שמאוד מגעיל אותי ואולי גם מפחיד. ואני לא ממש יודעת להסביר למה. נראה לי שזה הרבה על עצמי ולא קצת. יותר ממה שאני אומרת לאנשים
אני מקווה שאולי בעזרת הפורום אני אוכל להתגבר על הפחדים האלה שלי.. ושוב תודה על קבלת הפנים!

qt1

New member
../images/Emo24.gif החיבוק מגיע לך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך על הפתיחות! את יודעת ממה נובע הפחד שלך? מה קורה דווקא ב 1/2 שנה האחרונה בחייך? אהבה?
...? "מגעיל ומפחיד" כתבת... , עד אתמול מעולם לא נגעת בעצמך? יש את הספר לעצמך - מיניות האישה / לוני ברבך , אני לא בטוחה לגבי המלצה עליו לגביך מפני שהוא יותר מסביר על חווית האורגזמה. סליחה על השאלה הפולשנית , האם את מגיעה לאורגזמה? את אוהבת את הגוף שלך? מביך לי לשאול אותך שאלות....... אני מעדיפה לתת לך את הזמן שלך בקצב שלך ולא ללחוץ ... אני מקווה שאת מבינה אותי
QT

infatuation

New member
זה בסדר גמור!

דווקא יותר קל לי כששואלים אותי מאשר לספר ככה סתם, אולי כי ככה יותר ממוקד לי מה אני צריכה להגיד
לםני לא בדיוק חצי שנה אולי פחות, באמת פגשתי בחור, אולי לא הייתה אהבה אבל הוא היה בן 21, דבר שהלחיץ אותי מבחינת הנסיון המיני שלו וגם הבנתי שאולי הגיע הזמן שאני אתחיל להפתח יותר לנושא. בהתחלה זה היה באמת בגללו, אבל ממש היה לי קשה לתת לו לגעת בי. ולא נתתי וטוב שכך האמת. ועכשיו זה נגמר ועדיין אני רוצה לצאת מהפחדים האלה. לפני אתמול נגעתי בעצמי אולי פעמיים אבל זה היה יותר למעלה.. וחוץ מזה בכל פעם אחרת שאוננתי זה היה מעל הבגדים. וכן אני מגיעה לאורגזמה ככה. לפעמים אני אוהבת את הגוף שלי, לפעמים לא. הבעייה היא שבשנה האחרונה הייתי מרעיבה את עצמי, מדי פעם לא משהו רציני, ואז שבוע לפני פסח ממש לא אכלתי והגעתי למשקל 44 (גובה 1.60) ואז אהבתי את זה מאוד. אבל הבנתי שזה לא בסדר והתחלתי לנסות לעלות וזה היה לי מאוד מאוד קשה. והיו עליות וירידות ואני עדיין לא במשקל שצריך ורוב הזמן אני אוהבת את זה, אבל זה עד שאני רואה את עצמי ערומה במראה או בתמונות (לא ערומה) ואני רואה כמה מפחיד זה נראה. ואז יש לי קונפליקטים עם עצמי על שאני רוצה לעלות במשקל אבל לא רוצה להשמין (כן איפה ההגיון אני עוד לא הבנתי). אבל זה כבר לא קשור לכאן כ"כ. אז אני אסיים בזה. ובזה שאפשר לשאול אותי חופשי שאלות.. באמת אין לי בעייה לענות.

qt1

New member
infatuation ../images/Emo23.gif

בפורום הזה , אין חיה
כזו: "זה כבר לא קשור לכאן כ"כ"... כל עוד זה קשור לבעיות שלך או לחיים שלך ואת מרגישה רצון או צורך לשתף - זה מקובל . לי באופן אישי יש בעיה עם נושאים פוליטיים , במקרים כאלה אני לא משתתפת בשרשורים , אבל מעבר לכך בכל מה שנוגע בנושאים שבינו לבינה, לבינה לבינה, לבינו לבינו... LOL ... הכל מקובל! מה גרם לך לכתוב שטוב שכך? רצית שהקשר איתו יגמר? את עדיין אוהבת אותו? זה נפלא שאת מגיעה לאורגזמה מעל הבגדים! את חושבת שתיגעלי אם תנסי לגעת בעצמך מתחת לבגדים? , זה מה שאני מבינה ממה שכתבת קודם? 44 ק"ג / 160 ... היית בטיפול יקירה? את מתגוררת עם ההורים? מי נמצא שם לידך/ לצידך? למה רצית 'להעלם' למי רצית 'להעלם'? בפסח? מה ישב לך על הלב כל-כך כבד? האם את נמצאת בטיפול כיום? , נראה לך שאת יכולה / רוצה להעזר במטפל/ת שתוכל לתמוך בך ולעזור לך להתגבר על התחושות הקשות שהולכות איתך יד ביד? מהו משקלך היום?... אני כמובן משאירה את כל השאלות שלי פתוחות , את לא חייבת לענות על אף שאלה , אם נוח לך וקל לך , מה טוב ... אם לא , אפשר שתעני רק על מה שנוח לך כמובן / אם בכלל. אגב , כשאני הייתי בת 17 סבלתי מהפרעות אכילה (מפני שעברתי לגור הרחק מאמא שלי) רק שאצלי זה היה הפוך... אני שמנתי!!!, אני מבינה על מה את כותבת , הקטע הזה שלא רוצות להשמין ורוצות להישאר רזות , הלכתי לטיפול אשר מאוד עזר לי , זה לא היה קל , אבל הצלחתי לצאת מזה!!! QT

infatuation

New member
qt../images/Emo24.gif

הרבה שאלות, אני אשתדל לענות על כולן
אמרתי טוב שכך על שזה נגמר, כי לא היה טעם בכלל שזה יתחיל. רציתי שזה יגמר, אני לא אוהבת אותו לא אהבתי אותו, ונשארנו בקשר של ידידים באינטרנט וזהו. הייתי בטיפול אצל פסיכולוגית אבל לא היה לזה שום קשר לבעיות אכילה האלה. זה היה טיפול של 9 פגישות ואז הפסקתי. זה אגב היה לפני פסח ולפני שהגעתי למשקל של 44. גם קיבלתי טיפול תרופתי נגד חרדות ודיכאון. והוא מאוד עזר לי אבל כנראה לא מספיק. אני גרה בבית עם ההורים, על הבעיות עם המשקל הם יודעים כי מה לעשות זה דבר שקשה להסתיר. היום אני שוקלת בין 45 ל -46 זה עולה ויורד כל הזמן. יש לי ידיד טוב, שיודע הכל. בפירוש הכל. ומאוד מנסה לעזור לי, על הרבה דברים הוא הצליח לעזור לי להתגבר אבל כאן זה נושא אולי מסובך יותר. בפסח.. או בעצם עד פסח, בעצם תמיד, היו לי בעיות שפשוט לא ידעתי איך להתמודד איתן. טוב אני לא יודעת אם המילה בעיות היא נכונה כמו המילים כאב ושנאה עצמית ופחד... והתמודדתי עם זה בעזרת כאב פיזי, שאני עשיתי לעצמי. וזה למשל משהו שהידיד שלי לימד אותי לא לעשות או עזר לי להפסיק לעשות. אני יודעת שאני יגעל אם אני ינסה לגעת בעצמי מתחת לבגדים.. כי ניסיתי.. וגם המחשבה על זה מגעילה אותי. אני ממש לא רוצה להיעזר שוב במטפל/ת, לפחות נכון לעכשיו זה ככה. אם שכחתי משהו תגידי זה פשוט נהיה ארוך והתחלתי להתבלבל בעצמי כאן

qt1

New member
את בסדר גמור , לא התבלבלת...

אני מבינה כל מילה שאת כותבת והאמת היא שאני מנסה לחשוב ביחד איתך על פתרון ביניים , משהו שכן יעזור לך בואי נקרא לזה 'שביל הזהב'... הרי את לא יכולה להמשיך לשקול כל-כך מעט , זה מסכן את בריאותך ומצריך טיפול של איש/ת מקצוע , לאו דווקא זה שהיית אצלו/ה קודם , את תמיד יכולה להעזר בגורם אחר שלא קשור אליו/ה... את מסכימה איתי שהמשקל שלך ירוד? שבטווח המיידי והארוך את גורמת לגופך ולנפשך נזק?! כשכואב הראש לוקחים אקמול וכשכואב הלב...... הולכים למטפל/ת אבל אני לא יכולה להכריח אותך כמובן , אני יכולה רק לנסות להבין ביחד איתך ולתהות ביחד איתך איפה את רואה את עצמך בעוד חצי שנה , בעוד שנה... כשאת כותבת שאת לא רוצה להעזר במטפל/ת את יודעת למה? 9 פגישות לא מספיקות לעיתים , יש מטפלים שפגישה אחת איתם מספיקה , אולי את היית צריכה יותר , אולי לא אהבת את המטפל/ת שזה לגיטימי , אולי היית צריכה למצוא מישהו שיגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך ובאמת חבל שלא המשכת , טיפול פסיכולוגי אמור להיות מפרגן/ חברי/אוהב זה לא אמור להיות עונש , זה עונש לא להיות בטיפול אם את שואלת אותי , הלוואי שכולם היו בטיפול כל החיים.... כל העולם היה נראה סבבה. את עדיין נוטלת כדורים למניעת דיכאון? הידיד הזה נשמע לי בחור כארז אבל הוא לא תחליף למטפל/ת מקצועי/ת ואת זה את צריכה לזכור , למרות שאני מופתעת לקרוא איזו השפעה טובה יש לו עליך , את כנראה מאוד יקרה לליבו... את מרשה לי לשאול אותך אם טוב לך בבית? את מרשה לי לשאול אותך אם את רוצה שאנחנו כאן נמליץ לך על מטפל/ת טובה באזור מגוריך? או על פורום תמיכה שאנחנו תמיד ממליצים עליו??? יש שם פסיכולוגית מעולה ויש שם חברי פורום מאוד לבביים ונותני עיצות מעולים. זה הכל בידיים שלך , את הצעד הראשון של הכרה במצב שלך , שהוא הצעד הכי הכי הכי חשוב - עשית!!! את בדרך הנכונה , השאלה לאן תקחי את הדברים מכאן , אם תצאי מהבית לצורך טיפול או לא. אני לא יודעת במה תבחרי... את יודעת מה אני מאוד מקווה שתבחרי... לא שכחת כלום , ולא התבלבלת בכלל ... אני יודעת שהמחשבה של נגיעה בעצמך מגעילה אותך , אני מבינה אותך
וכן , כואב לי שזהו מצבך...
אני אהיה כאן בלילה שוב תהיי חזקה , זה חשוב!!! חיבוק QT

infatuation

New member
עניתי לך כאן כי נהיה צפוף קצת..

אני יודעת ש-9 פגישות לא הספיקו ממש. הן הספיקו כדי שאכיר את עצמי יותר ואצליח לראות יותר טוב מאיפה דברים מגיעים, עצרתי את זה גם כי לא היה לי נח בטיפול וגם כי חשבתי שעכשיו שאני רואה דברים יותר מהיכן הם מגיעים אני אוכל לעזור לעצמי יותר ולהתמודד טוב יותר, ורציתי לעשות את זה לבד. ועדיין רוצה. הטיפול התרופתי נגמר, רציתי להמשיך אבל אמא שלי פחדה שאני אהיה תלותית בכדורים, ואני לא ידעתי להגיד לה אם זה נכון או לא אז החלטתי לא להמשיך בינתיים אלא אם אראה שהמצב ממש לא טוב. ובינתיים הסתדרתי. אני יודעת שהמצב עם המשקל ממש לא טוב, ואני באמת משתדלת לעלות, ביקשתי הפניה לדיאטנית וקיבלתי אותה. אבל עדין לא ממש הלכתי וקבעתי אצלה תור. כי אני פוחדת ממה שהיא תגיד. הידיד שלי הוא הבן אדם הכי מקסים שאני מכירה, שנינו מאוד אוהבים אחד את השנייה.. למרות שהוא אולי קצת יותר. אבל הוא האדם שהכי חשוב לי. בבית.. לא תמיד כ"כ טוב לי, בשנה האחרונה, או בחודשים האחרונים ממש לא טוב. יש המון ויכוחים בין ההורים בכלל כל המערכת יחסים בין כל בני המפשחה היא כרגע די על הפנים. אני רק מחכה לרגע שאסיים יב ואוכל לצאת מהבית אכשהו. כרגע כמו שאמרתי אני לא מתכוונת לחזור לטיפול. אני ממש לא מעוניינת בזה. יש קשר בין הדברים האלה לבעיות עם מין?

../images/Emo24.gifמודלקת !!!!

ידוע שיש קשר בין הפרעות אכליה והפרעות בתפקוד מיני.בגדול , ובשפה לא מיקצועית, אסביר לך שיש פחד להכניס למעלה, ויש פחד להכניס למטה...! ככל שאת נפתחת ומספרת יותר על עצמך אני מבין את גודל הפחד ועוצמת החרדה. אני חושב שפנייה לבעל מקצוע תעזור לך .... עידן

infatuation

New member
אני לא בטוחה שהבנתי..

"יש פחד להכניס למעלה, ויש פחד להכניס למטה..." לא בטוחה שהבנתי את הכוונה.

למעלה