מריה עדיין פה ומריה כזאת מגניבה אז
היא עונה עוד פעם
שם: מריה גיל: אחרי חישוב מהיר.. 13, 8 חודשים ויומיים ניקניים נוכחי באייסיקיו: HOLY(wo)MAN- זה עוד מעט מתחלף.. מתחיל לעצבן
ספר אהוב:יש הרבה אז אני מקצרת.. "אני כריסטיאנה פ.","עונות מתחלפות" ו-"ממתקים ומעט בגדים". סרט אהוב: "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך","מהיר ועצבני1" וכל מיני סרטי קומדיה טובים... עזבו אין לי כח לפרט הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אנשים דפקנים,שקרנים,צבועים ומעצנים. זה שאין לי פלאפון, חום, וזה שאני לא מצליחה להעביר אקורדים נורמלי בגיטרה
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הגיטרה שלי, האינטרנט כשהוא מהיר, קור, לראות הופעות, המחשבה על מצלמות ועל מכוניות יפות ואנשים נחמדים
צבעים אהובים: שחור, אדום וכחול בגוונים מסויימים.. להקה אהובה: אין אחת.. ואין לי כח לפרט סרט דיסני אהוב: אקונה מטטה!! טימון ופומבה!!! חיות מחמד:כלב-טראנס, כלבה- רסי (או רשי איך שלא כותבים את זה) ואוגר-באנג'י מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספרות, הבעה, תנ"ך ורוסית שיר אהוב: אין אחד שיר שנוא: כל שיר פופ, מזרחית, ניו מאטל ואבריל לאבין זונה פסקול: כל שירי שיקאגו המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אנציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת, מדברת, מציקה למורה(תלוי מי המורה
), מציקה למי שיושב לידי, מתכתבת.. פורומים שאתה משתתף בהם: זה כתוב לי בפרטים.. איך הגעת לפורומים של תפוז: משעמום טוטאלי חברים בפורומים של תפוז: עזבו משקה אהוב: תות-בננה ספרינג טוסט או צנים: מה זה צנים?! קוויז אהוב: לא זוכרת קוויזים שעשיתי ממתק אהוב: סניקרס הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: לא שונאת שם אף אחד
שפה אהובה: גרמנית ויידיש הספר האחרון שקראת: עונות מתחלפות-סטיבן קינג נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משו באומנות בסוף מחצית א' ציטוט נבחר: בחתימה חמין, טשועלנט או סחנה: לא טעמתי אף אחד מהם נראה לי השלם/השלימי: "בלי אבריל לאבין יותר טוב" השלם/השלימי: "אין לי כח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בנאדם שמתגייס ואני לא אראה אותו הרבה זמן
מנגן ב: גיטרה, קצת פסנתר\אורגן ויש לי טרבוקה שאני לא נוגעת בה כי זה עור אמיתי
אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): זה דברים מעצנים
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: אף אחד מהם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): התמונה הרגילה של הווינדוס XP כשאהיה גדול אני אהיה...: משו שקשור למצלמות יצור-אופל מועדף: גם את זה אני לא אוהבת שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני בסדר עם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אכפת לי.. העיקר לא שרופה או עם קליפות בפנים.. כן אני כישרון באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא הולכת לקולנוע.. אני עבריינית ומורידה סרטים הספר או הסרט? קודם ספר.. אחר כך סרט אתה נלחץ ממבחנים? לא ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי מה גודל הספר, על מה ואיך הכתיבה.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ווווואי היתה לי! אבל שכחתי אותה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סאות פארק הרגל מגונה: ל עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי אובססיה למצלמות מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לא זה ולא זה מה בחיים לא היית לובש/ת? עור המורדים, כן או לא?
לא אכפת לי דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני מריה.. ואתם? מה מספר המזל שלך, ולמה? 3! כי אני אלוהים וככה קבעתי יש לך קמיע? מהו? כן, שרשרת פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני שאין לי
כמה שעות אתה במחשב ביום? יש ימים ש-3 שעות ויש ימים ששעה ויש ימים ש-10.. זה ממש תלוי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- שום פורום, ולא היתי רוצה לנהל כי תפוז סתם קקה חג אהוב- חנוכה! כי יש לי יום הולדת
הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "קסניה(חברה שלי)זה השטן~!"