שלום :)

TiNkE®BeL1

New member
שלום :)

מישהו יכול לתת לי את הכתובת של האתר עם הפתרונות של המשחקים בלו(blue) ורד(red)? זה די דחוף.. תודה :)

Yurismaster

New member
יש בpokemon.co.il פיתרון?

אני לא בטוח בזה...ואם כן , הפתרונות לא עד כדי כך טובים...איפה נתקעת?

TiNkE®BeL1

New member
אני רוצה לדעת.. יותר נכון אחי ביקש

ממני לדעת איך משיגים חליל בבלו ושחיה..

OFIRB9

New member
בלי בעיה!!!!

סרף משיגים... אה כן! לך לספארי הפוקימונים ליד המכון של פיושה, יש שם פוקימונים כמו בגן חיות את צריך לשלם 500 שקל (או מה שזה לא יהיה) ואז יש לך הגבלת זמן, תרוץ תרוץ כמה שיותר רחוק עד שתגיע למן בית שם יתנו לך סרף, לגבי החליל. אתה צריך לעלות שם לבית של ביל ליד סרולין ואז פוגש רוקט אחד שמספר לך שהוא החביא משהו במכון המים, עם הסרף תחפש בתוך הריבוע של המים ואז תמצא חלק. תביא אותו לתחנת החשמל, ותקבל שידרוג רדיו, ואז תכוון לאחת התחנות וזה יעיר את סנורלקס עוד משהו?

K00lVulpX

New member
התבלבלת...

הפיתרון לחליל הוא בשביל כסף, זהב וקריסטל... נדמה לי שמקבלים חליל ממר פוג'י אחרי שמשחררים את הנשמה של מרוואק במגדל הקברות בעיר שאחרי הר הירח, אין שם מכון, ואם אני לא טועה היא בצבע סגול... אני ממש לא זוכר את השם שלה...

Houndour

New member
העיר לוונדר

שמה היה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה!

זה בעיר לוונדר

אחרי "שמכסחים" את המרוואק המת יש רוקטים בקומה האחרונה במגדל ואז מדברים איתו. הוא מביא אותך לבית שלו(או לכניסה של הבית) בבית שלו דבר איתו והוא יביא את החליל. העיר לוונדר היא אחרי מנהרת האבן או משהו כזה. הר הירח זה ביןפיוטר לסירולין.

ה מ ש י ח

New member
זה במשחק הצהוב, לא?

ואגב, מה משותף ומה שונה בין הצהוב, האדום והכחול?

הסבר

המשחקים מתרחשים באותו מקום (קנטו) יש אותם מכונים, וכמעט אותה ליגה. אדום וכחול הם אותו אחד פשוט שחלק מהפוקימונים שאפשר לתפוס שונים. (לדוגמא את אקנס רק בכחול או סנדשרו רק באדום). בצהוב העלילה שונה בקצת מקומות. בצהוב מתחילים עם פיקצ'ו(שישרף ע"י צאריזרד אמן) המניאק (שבצהוב הוא שונה ויותר חזק מכחול/אדום). גרי מתחיל עם אייוי בצהוב שמתפתח על פי דבר שקשור להפסדים/נצחונות (אם את רוצה הסבר תגידי). בצהוב יש מקומות שצוות רוקט (ג'סי וג'יימס החלשלושים) מופיע.

מה שאמרתי

זה היה על אדום וכחול עם התפיסות. ודיאמונד זה לא משחק פוקימון אמיתי. והיחס בין גולד-סילבר-קריסטל הוא בערך כמו רד-בלו-ילו

oferst2

New member
זה בגלל

שצהוב היא גירסא מוצלחת יותר, ויש בה כמעט את כל הפוקימונים החסרים בין שני הגירסאות חוץ מ-2 פוקימונים שאפשר לתפוס רק ברד ועוד 2 פוקימונים שאפשר לתפוס רק בבלו, הדבר היחידי שלדעתי חסר לו זהו באג המיסינגנו, תארו לכם, 99 מאסטר בולים, ויטמינים, ונוגטים שימלאו אותנו בכסף כל הזמן:)

Houndour

New member
עוד הבדל הוא התמונות של הפוקימונים

בצהוב זה הרבה יותר צבעוני ויפה יש גם אפשרות לבדוק מצבי הרוח של הפיקאצ'ו שלך.. כלומר דבר שאין ברד ובבלו ויש בילוו זה הרגש לפוקימון.

TiNkE®BeL1

New member
תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמודים :) ואיך בדיוק "מכסחים" את המרוואק הזה שאי אפשר לדעת בו? אז צריך קודם להעיף אותו ואז משיגים חליל? צריך איזה משהו שיעיף את המרוואק הזה נכון?

Houndour

New member
כן, אתה צריך

Pokedoll. אתה יכול לקנות את זה בסופר מרקט שבעיר סלדוטן. זו הסיבה שאני תמיד מדלג על לוונדר בהתחלה ורק אחרי שאני עושה את כל מה שיש לעשות בסלדון, מסיים את מכון העשב, לוקח איווי ועורך קניות בסופר, רק אז אני חוזר ללוונדר ונכנס למגדל הרוחות.

TiNkE®BeL1

New member
אתה בטוח?..

כי לא זכור לי שאני צריכה את הדבר הזה וזה עוזר... מה אני אמורה לעשות עם הפוקדול הזה? וסלדון זו העיר הענקית נכון? (אתה מדבר על בלו?)

למעלה