שלום אני מעוניין לשאול באיזה ישובים אתם מסתעסקים שהם בלב השרון?
D dddf10 New member 31/7/03 #2 אני יציג את עצמי אסי, בן 13 (תאמינו או לא) מחדרה. אשמח לקבל פרטים עליכם.
M mattan2001 New member 1/8/03 #12 שלום DDDDD שלום אסי, שמי מתן ואני ממושב עין ורד בלב השרון (ראה אתר עין ורד און-ליין)
מ מ כ ו ש פ ת New member 31/7/03 #3 אה.. אתה מעריץ שלנו או משהו? ../images/Emo12.gif או שאתה מתכנן פיגועים..?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 31/7/03 #6 אתה באמת מחבל... ../images/Emo176.gif שמרית, שנסי מקלדת וחסמי אותו מהר!! בעצם אם אתה כבר בקטע אני ממליצה על שער-אפריים.. אחלה מקום, אנשים נוחים, יהיה לך שם peice of cake. סתם לא. מיאו.
אתה באמת מחבל... ../images/Emo176.gif שמרית, שנסי מקלדת וחסמי אותו מהר!! בעצם אם אתה כבר בקטע אני ממליצה על שער-אפריים.. אחלה מקום, אנשים נוחים, יהיה לך שם peice of cake. סתם לא. מיאו.
M mattan2001 New member 1/8/03 #11 תגובה ל-DDDDD אנחנו לא מתעסקים עם ישובים, אנחנו מייצגים אותם! אם אתה רוצה לראות אילו ישובים משתתפים היכנס לקישור התחתון...
תגובה ל-DDDDD אנחנו לא מתעסקים עם ישובים, אנחנו מייצגים אותם! אם אתה רוצה לראות אילו ישובים משתתפים היכנס לקישור התחתון...