שלום!

Some one new

New member
פלד חמוד ^_^

לפחות ב- The Second Generation. לא מבייש את אבא שלו :) "גם פלדינים אפלים יכולים להיות חמודים"

wisp

New member
כמה שפלד חמוד...

והוא לא
זה עדיין לא מספיק בשבילי בשביל לחפות על מה שהוא...זתומרת הוא רשע....ואבא שלו כזה נשמה טובה...איך ילד כזה יכול לצאת ככה מכזה אבא טוב אתם שואלים?...טוב...תסתכלו על אמא שלו הכלבה...

הוא כן ^^(אולי ספויילר לדרקוני קיץ)

הוא גם לא מנסה לחפות על זה שהוא רשע,וגם אני לא מנסה לחפות על זה שהוא רשע.. כלומר הוא רשע,לא ממש רשע..כלומר הוא רשע אבל לא רשע P: זה מבלבל \: אני חושבת שהוא די כיפר על המעשים שלו אחרי שהוא הקריב את עצמו להציל את העולם מכאוס.. אני שונאת את הסוף של דרקוני להבת קיץ ><

Some one new

New member
../images/Emo58.gif לפי מה שקרה ב- TSG

(The Second Generation, למי שלא הבין את הקיצור) אז מה אם הוא רשע? ההתנהגות שלו כלפי קרמון וטאניס הייתה יפה. הם הרי "בצד של הטובים", והוא היה יכול להביא למוות שלהם, אבל הוא החזיר להם טובה על שהם לחמו לצידו. התנהגות ראויה לשבח יחסית למי שנמצא בצד של כוחות האופל
אימא שלו כן כלבה
, אבל הוא בסדר. אפילו אם הוא בצד של "הרעים".

Dark14Lunatik

New member
לדעתי האבירים שיש בלהבת קיץ הם לא

רעים. יש להם כבוד, והם מתייחסים בכבוד אל האנשים שהם נגדם אפילו, הם לא יהרגו סתם בשביל הכיף, הם הורגים כי זה מלחמה, ובמלחמה אין רעים וטובים, לכל אחד יש את הכוונות והשאיפות שלו, הם פשוט מקשיבים לבוסים שלהם..

בלין

New member
רייסטלין? לא

פעם אהבתי אותו, אבל זה ירד עם הזמן, ועכשיו אני חושב שהוא פשוט עלוב. חרא של דמות. בעיקר כי הוא מושך את הקטע של "אני רשע ולא אכפת לי מאף אחד, ואני אנצל וארצח את כולם" בוהו. בקיצור, אין לי דמויות אהובות ברומח.

צו צאנג

New member
בורך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

ונראה לי יש פה די הרבה שלא אוהבים את רייסט

למעלה