שלום!

Uzumaki Naruto

New member
שלום!

אני חדש כאן, וכמו רובכם (אם לא כולכם) גם אני לא יכול להירדם בלי איזה ספר של סדרת רומח הדרקון ד"א... רציתי לדעת אם יכול להיות כזה דבר אם יש כאן אנשים שהדמות האהובה עליהם היא לא רייסט (שערוריה) אני יודע שכבר שאלו את השאלה הזו המון המון פעמים אבל מה שאני עוד יודע (אני חושב) שכולם אוהבים לענות על השאלה הזו שוב ושוב אז- מהי הדמות המועדפת עליכם?

Dark14Lunatik

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אממ..נשמע מוזר..אבל יש, יש כאלה שהדמות האהובה עליהם היא לא רייסט, ואפילו יש כאלה ששונאים אותו..(אופל), למרות שהיא כבר לא נכנסת לפה(בעיות במחשב ולימודים נראה לי..), כעיקרון הרוב אוהבים את רייסטלין..
וו....הדמות האהובה עלי..יותר נכון שתי דמויות, זה פיזבן וגדיל
שלך?..חוץ מרייסטלין?

היי, חובב רייסטלין! ../images/Emo110.gif

או שלא? וברוך הבא לפורום. נשמח אם תכתוב קצת טופיקים, כי הפורום קצת שומם, אז אם יש לך רעיונות - בשמחה! ובקשר לדמות האהובה - כפי שבוודאי ניחשת, כמעט כולם פה אוהבים את רייסטלין חוץ מאחת (אני לא מחשיבה את אופל, כי היא כבר לא כאן), ואת גדיל. אני אישית הכי אוהבת את חלמיש ולאורנה, אבל זה שנוי במחלוקת..

SaberTooth

New member
ברוך הבא...../images/Emo24.gif

אני מכיר מישהו שהדמות השנואה עליה היא רייסטלין... כופרת...

ד ג י

New member
אני שונא את רייסטלין ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הדמויות האהובות עליי הם גדיל, חלמיש ופיזבן

Uzumaki Naruto

New member
וואוו!!

לא ידעתי שאפשר לא להעריץ את המכשף הזה עד עמקי נשמתך... אחרי רייסטלין אני אוהב את קרמון תניס חלמיש גדיל וסער (סער ותניס קצת יותר) טוב אני לא אעשה פה טבלאות- פשוט את כל הדמויות אי אפשר לא להעריץ אני לא רוצה לשגע אותכם אבל- איזה ספר הכי אהבתם מהסדרה? אני את כבשן הנשמה ורשומות הראשון :)

Dark14Lunatik

New member
אממממ..

את רייסטלין אני ממש אוהבת מאז שהתחלתי לקרוא כבשן הנשמה.. אבל את הספר עצמו לא הכי אהבתי כי חסר בו אקשן לדעתי..
(לא סיימתי עדיין אבל אולי יהיה בהמשך..) הספרים האהובים עלי זה שחר האביב ולהבת קיץ..

wisp

New member
דווקא בסוף

יש יותר אקשן...משתלם לקרוא עד הסוף!..
לדעתי רייסטלין לא דמות עמוקה...לפחות לא כמו שכולם אומרים.. הוא סבל בילדות והסבל התמשך (לפחות לפי זוית ראייתו של הדברים)..ולכן הוא רשע..הוא אנוכי כי הוא חכם, וזה נכון..אבל רק חלקית, הוא החליט ממזמן, עוד מילדותו שהוא רשע כתגובה להתעללות..כל פסיכולוג של היום היה עולה על הבעיה שלו בשניה..ואולי גם היה פותר אותה, אם הוא היה משכנע את רייסטלין לראות את דברים אחרת בזמן לפני שרייסטלין היה צוחק לו בפנים...רייסטלין, כמו תניס, נאלץ להתמודד עם בחירה...להשיג את הדבר שהוא רצה יותר בכל (לא אהבה, לא אושר, לא חברות נצח, לא עושר, כל הדברים הרגילים שילדים ומבוגרים רוצים)..מה שרייסטלין רצה הוא כח, כח שלא היה לא כשהיה קטן, כח שלא היה לו שלעגו לו, כח שלא היה לו כאשר קרמון היה יפה ומאושר רב אם לא כל חייו בגלל אותו כח, (לפחות ככה חשב רייסטלין)..לכן אני חושב שרייסטלין לא עמוק..הוא היה חכם ולומד מהר, הוא היה חלש אבל ערמומי ומעל הכל כועס על האלים האכזריים על שנתנו לו כל כך הרבה סבל שרק גדל לעומת האושר של אחיו..אבל רייסטלין הגיב כמו בן אדם רדוד..כשבועטים בך (אדם ממוצע ורדוד, כמו שכבר הוזכר) אתה נוטע לכעס ומחפש נקמה..רייסטלין עשה בדיוק את זה..ובדיוק את זה עשה כל חייו..אולי רב חייו..ספויילר לדרקוני קיץ למטה |ספויילר| אם אני זוכר נכון...הוא יצא מהאביס בלי קסם נכון? (קראתי ממזמן), אבל כבר שהוא נכנס הוא התחרט על מעשיו..אם אני לא טועה (ואם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה)..שקרמון גילה לו את העתיד, ורייסטלין הבין מה ייקרה אם ינצח את טקיזיס, הוא ביקש מקרמון סליחה על כל מעשיו...וכשיצא הוא עדיין כעס..אך על חוסר הקסם..לא עוד על קרמון..

קרמון

New member
מה הקשר רדוד?

אם בועטים בבן אדם עמוק הוא לא יכעס? בן אדם שבועטים בו ולא כועס או מנסה להחזיר הוא לא עמוק לדעתי, סתם פראייר. אוה, ו.. ברוכים הבאים. אני גם אוהב את רייסטלין, אבל גם את קרמון ופיזבן.

wisp

New member
הקשר הוא..

שרייסטלין מעל לזה...שבועטים במישהו כל החיים שלו, הוא מנסה להחזיר, אז הוא עושה בדיוק את מה שעושים בדרך כלל, או מה שרוצים לעשות בדרך כלל. מרביצים לך אז אתה רוצה להחזיר להם, זאת המחשבה הראשונה שעוברת לך בראש...אם אתה עמוק יותר מזה עוברות לך עוד מחשבות..במקרה של רריסטלין העוד מחשבות האלו היה שיכלול של המחשבה הראשונה, אם הוא היה עמוק יותר אז לפי דעתי הוא לא היה מתייחס עליהם בגלל שהוא כל כך מעבר להם.

KagomeSama

New member
דווקא בגלל זה...

מי אמר שרייסטלין מעל לזה? הוא החליט על עצמו שהוא מעל לזה. ולא כל מי שעמוק הוא רגוע כל כך, שכשבועטים בו הוא לא בועט בחזרה. רייסטלין אולי אומר על עצמו שהוא עליון וכו, אבל בסך הכל הוא מכשף מוכשר בצורה מדהימה, וחכם מאד. זה לא אומר כלום. והעובדה ששאר המחשבות שלו היו שכלול של המחשבה הראשונה גם אומר משהו, לא? אדם רדוד ופשוט לא היה מחפש דרך מתוחכמת, חכמה או מקורית חהתנקם במי שבעט בו. הוא פשוט היה הולך ובועט בו בחזרה.

wisp

New member
יש רמות שונות...

אדם רדוד היה עושה את מה שאמרת... אדם רדוד קצת פחות היה עושה את מה שהצאת... אדם פחות רדוד מכך לא היה מחפש מלכתחילה דרך להתנקם.. חוץ מזה לזה שהוא קוסם גדול וחכם מאוד אין קשר לעומק הדמות שלו...

באתי להגן על כבודי!

איך אפשר לשנוא אותי?! אני חמוד, יפה, מצחיק, חכם, נחמד, משעשע ו...אה, הרייסטלין ההוא? בסדר.

סנדרין

New member
אני אוהבת את סהר-פז ולאורנה.../images/Emo142.gif

לא, אני לא משונה, אני פשוט יוצאת דופן
.

wisp

New member
../images/Emo6.gif

כמו שהירח הוא לא השמש, הוא כדור הארץ...^_^ ד"א..הדמויות האהובות עליי הם רייסטלין וגדיל..

למעלה