שלום...........

שלומהבא

New member
שלום...........

כבר די הרבה זמן אני משתתפת בפורום-כפסיבית... והיום החלטתי להיכנס. אז, נעים מאוד. בקרוב...........(שבוע 36) עומד להיולד לנו ילד מפונדקאות . אנחנו מחכים לילד הזה כבר - 12 שנים. !!!! עכישו, כשזה עומד להגיע אני מרגישה שהלב שלי עומד להתפוצץ (מציפיה, מהמחשבות של האושר...), אתן בטח מכירות את ההרגשה. יש לנו פונדי מקסימה. היא מאושפזת בבי"ח בגלל חלבון גבוה ואם מישהי עברה את זה-אני אשמח לשמוע הכל.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני כל כך מכירה את התחושות שאת מתארת...הציפיה, השמחה, החשש, ההמתנה מורטת העצבים, עוד קצת וזה יגיע, האושר שיציף אתכם יהיה כל כך עצום, כל כך לא צפוי, התחושה הנפלאה הזאת שעשיתם את זה היא מדהימה. לגבי החלבון הגבוה בשתן, מה שחשוב זה המעקב, זה שהיא מאושפזת צריך להרגיע אתכם,החשש הוא מהתפתחות של רעלת הריון, במקרה כזה מייד מיילדים ובזה זה נגמר. אתם מתכננים לידה טבעית או ניתוח קיסרי? מאחלת לכם הצלחה ואושר גדול ומחכה לעדכונים משמחים..

miki barrr

New member
לשלומה המאמי!!!

אולי תופתעי אבל אלו מיכל וספיר...(האחיניות...ועוד מעט 'דודות' חדשות...) ...רק רצינו לומר לך עד כמה אנחנו אוהבות אותך!!!
ואל תדאגי..הכל יהיה בסדר...אנחנו פה מחכות לרגע הגדול...ומבטיחות שנהיה שם בשבילך!

שלומהבא

New member
אחיניות אהובות שלי

מקסימות, אהובות ומיוחדות שלי!!!!! הדודות הכי הכי שבני (בע"ה) יכול לבקש...(אבל אל תתפסו "תחת"-אתן בנות דודה ולא - דודה. זה מעמד מקביל לשלו!!!). אני יודעת שהכל יהיה בסדר. רק קצת דואגת ומתפללת שיעבור בשלום. חוץ מזה: 1. מה פתאום אתן ערות בשעה כזאת?????????????????????????.. 2. מה לכן ולפורום של פונדקאות: 3. נא עדכנו אותי לאיזה פורומים אתן נכנסות (שלא תתפסו אותי על חם...) בי. אוהבת עד כלות......

שלומהבא

New member
תודה

תודה על מידות העידוד. ולשאלתך - זה מתוכנן קיסרי. (הפונדי ביקשה מלכתחילה) מחר בודקים לה מי שפיר כדי לבדוק את בשלות הריאות ולהחליט אם לתת זריקות. בכל מקרה הרופאים מדברים על ניתוח בשבוע הבא... אגב, את יודעת כמה ילדים נולדו בפונדקאות עד כה?

מירבי*

New member
ערב טוב שלומה../images/Emo24.gif

נולדו כ-70 ילדים עד היום..החוק נחקק ב-1996. גם הפונדקאית שלי ילדה בניתוח קיסרי ואני חושבת שזה עדיף. איפה תלדו?

שלומהבא

New member
30.7.03

זה היום המאושר ... זה יקרה בתל השומר. מחכים ומתפללים שיעבור בשלום ונגיע הביתה מהר... אגב, למה כתבת כ-70 ילדים? לא ידוע מספר מדויק?

מירבי*

New member
שיהיה בשעה טובה

אוטוטו וזה קורה, מאחלת לכם לידה קלה, תינוק בריא ואושר גדול גדול. זו התשובה הרשמית שמקבלים ממשרד הבריאות כששואלים כמה ילדים נולדו..כ-70, אני רק מצותתת.

mondani5

New member
שלום לך!!!

ראשית אני מברכת אותך,אוטוטו אמא,שבוע 36 זה שבוע שהיא בודאי גם קיבלה את הזריקה לחיזוק ריאות העובר ולמעשה שבוע הבא היא נכנסת לתשיעי,והערכת משקל נעה בערך של 2,800-3,קילו ,אז עברתן את החשש לפגות. לגבי חלבון עוברי גבוה,לעיתים זה בא מעליית יתר,או יתרת לחץ דם,או סכרת הריונית ,יש הרבה סיבות ,אין לך מה לחשוש העיקר שהיא מאושפזת במחלקה של "הריון בסיכון" והיא במעקב ובדיקת אולטרסאונד ומוניטור ביום יום. הפונדי שלי אושפזה בדיוק 30 יום ולבסוף ילדה בקיסרי בתאריך המתוכנן שבוע 37.5 תאומות מקסימות שהביאו לנו שיר ורון. אז תתחילי לחלום איך הגברבר יראה ,ותתחילי לדמיין את החדר שלו. שיהיה לכם בשעה טובה ואני מתרגשת בשבילך. בידידות אירית

למעלה