שלום...

ayulit

New member
שלום...

היי לכולם... אמנם ברפרוף בהודעות הנבחרות ראיתי שרוב השאלות פה הן על שיעורי הנהיגה והטסטים, אבל אני אגוון ואשאל על התיאוריה... הבעיה היא שאני פשוט לא יודעת איך ללמוד. אני קוראת את הספר, בד"כ מבינה מה כתוב ע"פ ההגיון ולפעמים לא מבינה מה רוצים ממני. מה אני צריכה לעשות, פשוט לשנן את כל מה שכתוב? אני מאוד חוששת וכבר רואה איך אני נכשלת בתיאוריות בזו אחר זו. אני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה כי אני רוצה ללמוד טוב ולא מצליחה, אולי בגלל שסף הריכוז שלי כבר ירד לתהום בגלל הבגרויות... אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, והמון תודה מראש לכל מי שינסה.

mc bige

New member
בשביל להמחיש את הדברים

תמיד יש לך את אבא ואמא שאת יכולה לשאול אותם על דברים והם יסבירו לך את זה יותר טוב וגם פה תשאלי ונעזור לך ולפעמים המנהל של הפורום מעלה מצגות שעוזרות להביןמה רוצים ויש גם אתר DRIVER2B.COM שמלמד מאוד טוב.......... וזוה

alomm

New member
אייל צודק ואני יוסיף...

קודם כל חשיבה חיובית אל תחשבי שאת הולכת להיכשל תיאוריה אחרי תיאוריה. דבר שני... תיקני ספר תיאוריה או אם את כבר לומדת נהיגה תבקשי מהמורה שלך... תישאלי את ההורים או אנשים שיש להם רישיון ונוהגים או חברים שעברו תיאוריה, את יכולה ללמוד עם חברה או ידיד. תפתרי שאלות והרבה....כמה תיאוריות מלאות, אחרי שאת פותרת את תיראי שסך הכל השאלות חוזרות על עצמן ותלמדי מהטעויות שלך...שתגיעי למצב שאת עוברת כמה תיאוריות בלי בעיה תיגשי ותעברי כמו גדולה!!!

funnydog

New member
גם אני הייתי באותה בעיה

ואני חייב לציין שהאתר של DRIVER2B פתר לי אותה. החומר בספר פשוט לא מוסבר משהו וגם השאלות שם לא מכסות הכל לעומת האתר. באתר זה מאוד ברור ויש אנימציות להכל והרבה תרגול והסברים. אמנם זה עולה כסף (69 שקל) אבל חוסך לך עוד ועוד תאוריות. אמנם אני נכשלתי רק פעם אחת ועברתי בשניה אבל אני בהחלט זוכר את התיסכול ואת העצבים של לשלם עוד 113 שקל. יש כאן בפורום אנשים שעברו בלי זה אבל אני עדין ממליץ. אגב הכתובת היא לא כמו שכתבו אלא www.driver2b.co.il בהצלחה!!!!!!!!

למעלה