שלום!

לומית

New member
שלום!

היי לכם! אני חדשה בפורום. אני מאוד אוהבת sims (יש לי את כולם). אבל לצערי הרב אני לא אוכל להיות ולכתוב הרבה בפורום... אתם בטח שואלים למה נכון? בגלל שאני לא יכולה לשלוח הודעה לפורום מהמחשב שלי! (אני יכולה לשלוח רק הודעות אישיות כמו שחלק מכם כבר יודעים...) עכשיו אני במחשב של חברה שלי שבקרוב תצתרף לפורום, אבל אני לא!
טוב אני מנסה לעשות את כל המעמצים כדי לסדר את הבעיה של המחשב שלי! טוב אני מקווה שלפחות תקבלו אותי בהודעות האישיות... בייייייי

לומית

New member
נחמד מצדכם...

תודה רבה על קבלת הפנים היפה שנתתם לי! אני חדשה ואני לא אוכל להכנס כמעט לפורום (בגלל הבעיה במחשב שלי) וככה אתם מקבלים אותי? תודה באמת...

Fozzie

New member
אמ.. את יודעת..

אנשים לא נמצאים בפורום 24 שעות.... אם לא ענו לך אחרי 3 עות זה עדיין לחא אומר כלום...יש לנו עוד עיסוקים... ברוכה הבאה

be a bee

New member
היי../images/Emo24.gif

מה נשמע? מצתערת על ההודעות בפורום (אגב לא כולם תמיד נמצאים בפורום, לוקח זמן עד שמישהו עונה)

לומית

New member
סליחה...../images/Emo140.gif

אני מצתערת שהייתי תוקפנית איתכם אבל תבינו אותי, אני מסתקלת על הפורום הזה כבר לפחות חודשיים (כן כן, חודשיים), אני רואה אתכם כותבים הודעות, אני מתה לשאול טונה של שאלות ואני לא יכולה. למה? בגלל הבעיה שיש לי במחשב! (דרך אגב: לצערי הרב אין אפשרות לתקן את הבעיה של המחב שלי ולכן אני לא אוכל לכתוב כמעט
, אלה אם כן אני כותבת ממחשבים של חברות שלי (כמו עכשיו למשל...). טוב בקיצור זאת היתה הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום אחרי כל כך הרבה זמן שרק יכולתי להסתקל (היתה גם בעיה עם ההרשמה, חחחח...) טוב אז בקיצור ולעניין: תבינו
ביי

למעלה