שלום ..

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
שלום ..

רציתי לשאול אולי מישהו יודע משהו... כמה שווה מטבע של כסף משנת 74??

yoli

New member
אה וגם..

זה מטבע יחסית גדול וכתוב עליו 500 לירות

coincollector

New member
אין מטבע כזה

אין מטבע כסף משנת 74 בערך של 500 לירות. יש מטבע זהב כזה, ששווה לפי קטלוג "נומיסמטיקה" של אהרוני $250. אם המטבע מכסף, תבדוק שוב את השנה והערך.

yoli

New member
היי

אני בחורה רשית כול. כן יש אותו מטבע בהזהב וצדקת זהו בדיוק השווי שלו. אבל כן תתפלא יש לי את אותו מטבע בכסף. מה עכשיו?

yoli

New member
אוקיי אז..

נכון המטבע כסף הוא: משנת 74 25 לירות . כמה זה שווה? והזהב הוא: 500 לירות ואותה שנה... אז עכשיו תוכל לעזור לי?

coincollector

New member
בשמחה ../images/Emo8.gif

לפי אותו קטלוג ("נומיסמטיקה", אהרוני 2002), המטבע שווה 20 ש"ח. עם כמות הטבעה של כ 164,000, אין לו כמעט ערך מעבר לערך המתכת.

yoli

New member
אה אוקיי

תודה רבה.דודה שלי זה המטבע שלה והיא לא כ"כ ידעה מזה וכאלה. תודה רבה. אז מה בכול זאת עושים עם זה ? מישהו אוסף כאלה?

astrok

New member
כן אני אוסף

אני מציע 20 ש"ח עבור המטבע או בולים בערך דומה עבור המטבע. צרי קשר בפורום או במייל - [email protected] . בתודה מראש, תמיר.

רוזן71

New member
תגובה.

בס"ד. ב-1974 הונפק רק סט מטבעות אחד לזכרו של דוד בן גוריון. מטבעות הכסף (רגיל וקישוט) בערך נקוב 25 לירות, שווים כ-20 ש"ח כל אחד. ואילו מטבע הזהב בערך נקוב 500 לירות, שווה היום כ-1150 ש"ח. רוזן.

yoli

New member
תודה לכולם...

אבל משום מה היא החליטה לתת אותו למישהו.. :) תודה תודה..היה נחמד להתארח בפורום שלכם.

למעלה