שלום .. רציתי לשאול אולי מישהו יודע משהו... כמה שווה מטבע של כסף משנת 74??
Y yoli New member 12/7/03 #1 שלום .. רציתי לשאול אולי מישהו יודע משהו... כמה שווה מטבע של כסף משנת 74??
C coincollector New member 12/7/03 #3 אין מטבע כזה אין מטבע כסף משנת 74 בערך של 500 לירות. יש מטבע זהב כזה, ששווה לפי קטלוג "נומיסמטיקה" של אהרוני $250. אם המטבע מכסף, תבדוק שוב את השנה והערך.
אין מטבע כזה אין מטבע כסף משנת 74 בערך של 500 לירות. יש מטבע זהב כזה, ששווה לפי קטלוג "נומיסמטיקה" של אהרוני $250. אם המטבע מכסף, תבדוק שוב את השנה והערך.
Y yoli New member 12/7/03 #4 היי אני בחורה רשית כול. כן יש אותו מטבע בהזהב וצדקת זהו בדיוק השווי שלו. אבל כן תתפלא יש לי את אותו מטבע בכסף. מה עכשיו?
היי אני בחורה רשית כול. כן יש אותו מטבע בהזהב וצדקת זהו בדיוק השווי שלו. אבל כן תתפלא יש לי את אותו מטבע בכסף. מה עכשיו?
Y yoli New member 12/7/03 #5 אוקיי אז.. נכון המטבע כסף הוא: משנת 74 25 לירות . כמה זה שווה? והזהב הוא: 500 לירות ואותה שנה... אז עכשיו תוכל לעזור לי?
אוקיי אז.. נכון המטבע כסף הוא: משנת 74 25 לירות . כמה זה שווה? והזהב הוא: 500 לירות ואותה שנה... אז עכשיו תוכל לעזור לי?
C coincollector New member 12/7/03 #6 בשמחה ../images/Emo8.gif לפי אותו קטלוג ("נומיסמטיקה", אהרוני 2002), המטבע שווה 20 ש"ח. עם כמות הטבעה של כ 164,000, אין לו כמעט ערך מעבר לערך המתכת.
בשמחה ../images/Emo8.gif לפי אותו קטלוג ("נומיסמטיקה", אהרוני 2002), המטבע שווה 20 ש"ח. עם כמות הטבעה של כ 164,000, אין לו כמעט ערך מעבר לערך המתכת.
Y yoli New member 13/7/03 #7 אה אוקיי תודה רבה.דודה שלי זה המטבע שלה והיא לא כ"כ ידעה מזה וכאלה. תודה רבה. אז מה בכול זאת עושים עם זה ? מישהו אוסף כאלה?
אה אוקיי תודה רבה.דודה שלי זה המטבע שלה והיא לא כ"כ ידעה מזה וכאלה. תודה רבה. אז מה בכול זאת עושים עם זה ? מישהו אוסף כאלה?
A astrok New member 13/7/03 #8 כן אני אוסף אני מציע 20 ש"ח עבור המטבע או בולים בערך דומה עבור המטבע. צרי קשר בפורום או במייל - [email protected] . בתודה מראש, תמיר.
כן אני אוסף אני מציע 20 ש"ח עבור המטבע או בולים בערך דומה עבור המטבע. צרי קשר בפורום או במייל - [email protected] . בתודה מראש, תמיר.
ר רוזן71 New member 14/7/03 #9 תגובה. בס"ד. ב-1974 הונפק רק סט מטבעות אחד לזכרו של דוד בן גוריון. מטבעות הכסף (רגיל וקישוט) בערך נקוב 25 לירות, שווים כ-20 ש"ח כל אחד. ואילו מטבע הזהב בערך נקוב 500 לירות, שווה היום כ-1150 ש"ח. רוזן.
תגובה. בס"ד. ב-1974 הונפק רק סט מטבעות אחד לזכרו של דוד בן גוריון. מטבעות הכסף (רגיל וקישוט) בערך נקוב 25 לירות, שווים כ-20 ש"ח כל אחד. ואילו מטבע הזהב בערך נקוב 500 לירות, שווה היום כ-1150 ש"ח. רוזן.
Y yoli New member 14/7/03 #10 תודה לכולם... אבל משום מה היא החליטה לתת אותו למישהו.. תודה תודה..היה נחמד להתארח בפורום שלכם.