שלום...

Queen Alice

New member
שלום...

אני חדשה והצטרפתי לכאן כי אני בתחילת ספטמבר עוברת לקנדה קלגרי. אני מקווה למצוא כאן אנשים שמבינים אותי, ויוכלו להזדהות עם החששות של הלפני עבירה.
אז רציתי לדעת עליכם יותר. מי אתם, מאיפה וכ'ו....

Odish16

New member
ברוכה הבאה לפורמנו !

מה שלמוך?:) הגעת למקום הנכון..ואם בא לך את יכולה לפרט מה חששותיך..למרות שאנחנו כבר יכולים קצת לדעת..כי גם אנחנו עברנו את זה..לפחות רובנו.. אני אודליה, חיה בנורבגיה הרחוקה..בעיר ששמה ברגן..אני נמצאת כאן 5 חודשים וקצת..(עוד מעט חצי שנה!!! אני לא מאמינההההה) הממ ומה עוד יש לספר? עברנו לכאן בגלל המצב בארץ..מבחינה כלכלית, ביטחונית וכו'.. למה את עוברת? וספרי עוד דברים ביי בינתיים

justnoa

New member
היי הו!

ברוכה הבאה לפורום ובהצלחה בקנדה!!!! מאיפה את בישראל ובת כמה? אני נועה, בת כמעט 16 מניו זילנד

canadit

New member
היי!!!!!ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני אלינה וגם אני מקנדה אולם אני גרה בטורונטו...... קנדה ארץ נהדרת וקלגרי עיר יפה מאוד ראיתי בטלוויזיה
גם לי היו חששות כש רק עברתי לראשונה ובגלל שהיו חגים פה והיו לנו בעיות עם הוויזה אז לא הלכתי לבית ספר ארבעה חודשים כל הזמן ישבתי בבית ואז חשבתי שכשאני אגיע לבית ספר אף אחד לא ידבר איתי או שכן אבל אני לא אמצא חברות מהר אבל זה לא היה העניין הילדים ממש נחמדים פה ומצאתי חברות מהר... אני מתגעגעת לישראל מאוד והייתי רוצה לחזור אבל זה לא אפשרי וגם החיים החדשים שלי פה רק מתחילים!!! אני יודעת שיהייה לך קשה בהתחלה אבל במהרה את תמצאי המון חברים אולי אפילו חברים ישראלים...

sivani

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני סיון,בת 16 מוונקובר,קנדה. לא כל כך רחוק מקלגרי,רק יומיים נסיעה
המדינה הזאת גדולה מדי... אבל חוזרת לארץ בעוד 3 שבועות (מה,כל כך קרוב?) אני מציעה לך לקרוא קצת אחורה בפורום ואולי גם לחזור לארכיון,אני בטוחה שתמצאי מענה לחלק משאלותייך,ו ואת תמיד מוזמנת לשאול עוד ולהשתתף
סיון

CrazyDiamond87

New member
שלוםםם

קאלגרי עיר ממש ממש יפה! הייתי שם יומיים, לא ראיתי את כל העיר אבל ממה שראיתי ממש יפה שם.. דרך אגב אני רעות בת 16 מקולורדו (כבר 3 שנים כאן) ברוכה הבאה לפורום

JMSixfeetsmall

New member
היי!

ברוכה הבאה, אני יעל בת 15 מניו מקסיקו גרה בארה"ב כמעט 4 שנים. (שנתיים וחצי באורגון ויותר משנה בניו מקסיקו) ועוברת חזרה לארץ עוד 22 ימים... yippie hurray!!!

למעלה