שלום

שלום

בגלל מספר אילוצים גורמים (ביניהם הפופולאריות העצומה שרכשה הביקורת הראשונה שהיא כניראה גם האחרונה שלי) אני עוזבת את הפורום. ביי ביי לכולם

giba70

New member
תגידו מה קורה פה? ../images/Emo12.gif

אני גם כתבתי כמה דברים (אולי לא ממש יצירתיים) על אלבומים או להקות שמוצאות חן בעיניי ולא תמיד קיבלתי יחס ראוי
אז מה? אולי אנשים לא שמעו עליהם או שלא היה להם מה לומר. כל אחד מתייחס למה שנראה לו ואולי רק כאלה שמכירים מתייחסים ואחרים לא, ויש כאלה שפשוט אין להם מה לומר או להוסיף על מה שנאמר. נקודתית את האלבום שסקרת אני לא מכיר. אני לא אכתוב סתם "אחלה ביקורת" אם אני אפילו לא מכיר את האלבום. אני מקווה שהמנהל יוסיף את הסקירה למדור המאמרים ללא שום קשר לתגובות שקיבלת (ראיתי שזה בעיקר תיקונים...) אבל את בכל מקרה לא צריכה להסיק מסקנות לגבי יכולת הסקירה שלך כי כתבת לא רע בכלל
ומעבר לכך אנשים רבים נמצאים כאן לא רק בשביל לכתוב אלא בשביל לקרוא אז אפשר גם להשתתף בפורום באופן פחות אקטיבי, גם החידונים מאוד מוצאים חן בעיניי לפחות. בקיצור אני לא אתחיל בקטעים של "תהיי חסרה לי" אבל סתם חבל שאת עוזבת בצורה כזאת, תעשי מה שנראה לך ואני מקווה שתהני בכל מקרה
,When a blind woman cries, Lord
you know there ain't no sadder tale

ThePiper

New member
הביקורת מצויינת! אחד האלבומים...

האהובים עלי ביותר. במיוחד השיר BURN אפשר להרגיש את העוצמה בכל תו!! הוא קיבל מעט תגובות מפני שהוא לא האלבום הכי מוכר של דיפ פרפל, רוב האנשים מכירים רק את דיפ פרפל עם גילאן.

yon2k

New member
מה הקשר?

לא הגבתי על איכות המאמרים שלה, אז כדאי שתקראי את התגובה ותפנימי את המשמעות שלה. ואגב, כן כתבתי מאמרים ואת יכולה למצוא אותם כאן ושם

LadyG

New member
אני לא יודעת אם יעזור

אבל.... הביקורת הראשונה שלך היתה על הכייפק ולמיטב זכרוני זכתה לתגובות ולקישור. לא תמיד כולם מגיבים לכל דבר. לעיתים הנושא קרוב יותר ללב, לעיתים פחות ולפעמים אין פשוט מה להוסיף או להגיב. נכון, שבפורום בו אנו כותבים אנו מפתחים רמה מסויימת של ציפיות. אז מה בעצם קרה? חיכית ליותר תגובות? יש לי הרגשה שהביקורת הבאה (אם תהיה ולמה בעצם שלא תהיה?) תגרור אחריה תגובות רבות יותר ואם יש לך כוונות לכתוב שוב על הסגולים, תשאירי לי בבקשה את דה בוק אוף טליסין שאני זוממת כבר זמן רב, להכנס בו, במובן החיובי של המילה.

למעלה