שלום!

אסתר 1984

New member
שלום!

אני עובדת בעריכת סרטים עם מצלמה דיגיטאלית. בכל סרט שאני עורכת אני שומרת בהרד דיסק את הקובץ פרויקט של פרמייר, ואת הקובץ בפרמייר של קליטת הוידאו מהקלטת של המצלמה (לפי הTIME CODE) כדי שאני לא אצטרך לשמור את כל הקבצים שקלטתי וכך למלא את כל הדיסק. בסרט האחרון שערכתי השתמשתי בקלטת שמישו נתן לי, והיא לא היתה דיגיטאלית. השאלה שלי היא האם יש או האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את אותה פעולה (לכידת וידאו ע"י הכנסת נקודות בזמן) עם קלטת אנלוגית. אני מקווה שהשאלה מובנת.

GGOODD

New member
אני יודע שבעבר עבדתי עם

תוכנות שיודעות למצוא t.c גם בקלטות אנלוגיות אבל לפי דעתי זה מפורמט svhs ומעלה... לגבי אילו תוכנות בדיוק אני לא יודע להגיד לך בבירור... אני עבדתי בעבר עם תוכנה שנקראת "fast machine" אבל היא לא מתקדמת במיוחד... זה היה לפני 3 - 4 שנים.

MaSTeRLou

New member
לא כל וידאו פשוט קורא Timecode

לפרימייר עצמה אין בעייה לקלוט את הTimecode. זה קשור בכרטיס לכידה עצמו (באיזה כרטיס מדובר?) ובוידאו שמשדר למחשב את הקלטת.

אסתר 1984

New member
הוידאו זאת לא הבעיה

אני קולטת מאותה מצלמה דיגיטאלית ואותו כרטיס שאיתם אני קולטת מקלטת דיגיטאלית ככה שהבעיה היא רק התוכנה, אבל תודה בכל מקרה. תודה גוד לפחות עכשיו אני יודעת שיש כזה דבר (עכשיו רק צריך למצוא את התוכנה).

למעלה