שלום

stefan10

New member
שלום

מתי תבוא האהבה האמיתית ששנים אוהבים זה את זה??

ז י ק ו

New member
אהבה אמיתית ?

רגע, היה לך חבר, היית כ"כ שמח רגוע ושליו איפה הוא ?!

stefan10

New member
הוא עדיין קיים אבל...

אין אהבה דו-צדדית הוא לא מאוהב בי יש עליות ומורדות רגעים של שמחה ואושר ורגעים של כאב ובכי אני לא יודע לגמרי מה הוא מוצא בי ומה מושך אותו אליי יש לפעמים התעללות רגשית ולפעמים אני יוצר אותה..אני גם לא יודע על כל הדברים המשותפים בינינו ואני לא מתכוון למין שהוא טוב אנחנו כבר חודשיים+ ןאני חושב שאני מאוהב אני לא בטוח אם אני אוהב את כל מה שיש בו או מה שהוא כעצמו אבל אני בטוח שכל רגע שהוא מתקשר או שולח sms או שיש לי מחשבות טובות עליו וגם חירמון מיני אני מרגיש פרפרים והתרגשות בלב.. זהו אמרתי הכל דוגרי. זקוק לכם

ז י ק ו

New member
אבל...

שיתפת אותו בריגשותיך? סיפרת לו מה אתה מרגיש? באמת נראה כאילו רק אתה משקיע, רק אתה אוהב.. אבל איפה הוא בכל התמונה.. הנה שיר של להקת חמסה, שים לב למילים ותן לו לקרוא אותם, אולי הוא יבין: אהבת אמת, איפה אתה ? אהבת אמת, אני עוד מחכה אני תמיד זוכרת ביום ההוא שבו ניצתה שלהבת של אהבת אמת אהבת אמת, עברה שנה אבל אצלי בלב תמיד זה רק אתה נדמה לי שנפגשנו היה זה רק אתמול רוצה אותך עדיין, אני רוצה הכל. הכל בוער חסר, חסר ולא אכפת לי לחכות אתה שותק דבר, דבר אותנו יחד רק לראות הזמן עוצר חסר, חסר תיתן סימן, תיתן לי אות כי לא אלך עוד עם אחר אני אמשיך רק לחכות אהבת אמת תגיד אתה למה זה כואב לאהוב אותך? רציתי שתבוא כבר, אני עוד מחכה הלב שלי פתוח לאהבה שלך ושיהיה בהצלחה סטפן, אני תמיד איתך!

stefan10

New member
תודה יקירי

אני לאט לאט לומד את האדם ואת מצבי הרוח שלו אבל יש רגעים שאני עייף רגשית לחכות ולשחק אבל אני מאוהב מה לעשות?? הוא יודע את רגשותיי ורצונותי נראה לי שגם הוא רוצה אחרת היה הולך או מחפש משהו במקביל ובזה הוא אמין הוא לא עושה את המשחק הכפול..תודה

stefan10

New member
נ.ב.

הכרתי אותו דרך אחת ממודעות ההכרות בפורום .הוא לא מת על זה שדודה זושה קורא לו ג.יפית

אליקו27

New member
אז אני מתנצלת

אני אקרא לו ג' גיפית ואם אני רואה אותו אני קורעת לו את הצורה על זה שהוא לא יודע לפנק ולאהוב את דודה שלי טוליצ'קה אהובתי עד מתי רוסיות יעלוזו ופולניות יזילו דמעה עד מתי

shragas

New member
יומולדת ????

האם שכחתי האם דילגתי? האם הינו אמורים להתראות לכמה שניות באילת? אז מזל טוב גם אם מאוחר בכמה ימים לגבי אילת אני כבר סתם שונא את ההומואיםן שנדחפים בכל הזדמנות אז...

ז י ק ו

New member
shragas

אם רק היית מולי עכשיו הייתי מפוצץ אותך מכות (ואני לא בחור אלים מטבעי) אבל לך מגיע מכות.. פשוט ככה !!!

למעלה