שלום אני חדשה ומקווה להישתלב פה מהר
D DiGiHiLa New member 14/6/03 #6 שלום^^ ברוכה הבאה לפורום~! אני מקווה שתהני...ותשתלבי בקלות...זה לא קשה כל כך להשתלב פה ^^
ט טיקיי New member 14/6/03 #7 ברוכה הבאה! אם לא תעלמי ותגיבי לעוד הודעות חוץ מזו, יהיה לך קל מאוד להשתלב.
D Digi Lista New member 14/6/03 #8 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כמו יובל גם אני מקווה שתישארי כאן ואני בטוחה שאם תישארי תישתלבי כאן בקלות ומהר מאוד תרגישי כאן כמו ב אני לשירותך בכול דבר שתצטרכי מחכה לראות אותך נשארת כאן משתלבת והכי חשוב נהנית(את מוזמנת לספר קצת על עצמך-מי הדמויות שאת אוהבת/שונאת ולמה,בת כמה וכו'....)
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כמו יובל גם אני מקווה שתישארי כאן ואני בטוחה שאם תישארי תישתלבי כאן בקלות ומהר מאוד תרגישי כאן כמו ב אני לשירותך בכול דבר שתצטרכי מחכה לראות אותך נשארת כאן משתלבת והכי חשוב נהנית(את מוזמנת לספר קצת על עצמך-מי הדמויות שאת אוהבת/שונאת ולמה,בת כמה וכו'....)
D digiken New member 14/6/03 #9 ברוכה הבאה... האמת שאני גם דיי חדשה פה.. (אבל ותיקה... בקיצור סיפור ארוך) so.. welcome to our forum...
ברוכה הבאה... האמת שאני גם דיי חדשה פה.. (אבל ותיקה... בקיצור סיפור ארוך) so.. welcome to our forum...