שלום! שלום! קוראים לי ענבל ואני בת 15 מניו יורק. מאיפה כולם?
K kit k@t New member 14/6/03 #2 maybe u wanna read alittle and find out.... some of us actually wrote it today.... kat
ש שירנושקה New member 14/6/03 #3 מישראל... ../images/Emo104.gif../images/Emo9.gif אבל כולם עברו למקומות שונים בעולם... *טוב ופה נגמר הקטע שאני מנסה להצחיק כי לא הולך לי* אני שירן מגלזגו שבסקוטלנד (בריטניה) ברוכה הבאה בובע!
מישראל... ../images/Emo104.gif../images/Emo9.gif אבל כולם עברו למקומות שונים בעולם... *טוב ופה נגמר הקטע שאני מנסה להצחיק כי לא הולך לי* אני שירן מגלזגו שבסקוטלנד (בריטניה) ברוכה הבאה בובע!
C CosmikDebris New member 14/6/03 #4 יאללה עוד ניו יורקית גם אנחנו נשתלט או משהו. לא שאני רוצה להשתלט או משהו. לא משנה את גרה בניו יורק סיטי? כמו כינים הישראלים האלה.
יאללה עוד ניו יורקית גם אנחנו נשתלט או משהו. לא שאני רוצה להשתלט או משהו. לא משנה את גרה בניו יורק סיטי? כמו כינים הישראלים האלה.
I Inbalkc New member 14/6/03 #8 חח אה טוב חחח איי סי קיו יש לי אבל אני אף פעם לא זוכרת את המספר ואין לי כוח לבדוק חחחח סורי אי או אל: Inbalkc לך יש?
חח אה טוב חחח איי סי קיו יש לי אבל אני אף פעם לא זוכרת את המספר ואין לי כוח לבדוק חחחח סורי אי או אל: Inbalkc לך יש?
C CosmikDebris New member 14/6/03 #10 המממ איי סי קיו: 94822253 אי או אל: MuffinNanook והחדש מהיום: BondageInPenguin
I Inbalkc New member 14/6/03 #9 היי נועה היי נועה! איזה כיף לך...אני מתה ללכת לניו זילנד? את אוהבת את זה שם? סליחה לא הבנתי...כמה זמן אני מה?
היי נועה היי נועה! איזה כיף לך...אני מתה ללכת לניו זילנד? את אוהבת את זה שם? סליחה לא הבנתי...כמה זמן אני מה?
C canadit New member 14/6/03 #18 היי ענבל!!!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו!!!! אני אלינה ואני בת 17 ו 10 חודשים ואני גרה בטורונטו קנדה!!!!
ס סיווווון New member 14/6/03 #20 הופ הופ ניו-יורקים שולטים איפה מניו-יורק? את אוהבת? אהה דרך אגב אני סיוון בת 16 ממנהטן.