שלום!

זרובבל17

New member
שלום!

אני אמנם חדש כאן, אך מעיין בפורום זה לא מעט. אודה למי שיחווה דעתו על כתב ידי (ובמיוחד אודי).

מילה1

New member
באמת כתב מעניין. אני מבטיחה להתייחס

ברגע שיחזירו לי את המחשב,שהלך בעקבות הצג לתיקון, כי כנראה הבעיה המחשב. בקיצור עכשיו אני עדיין במחשב לא שלי ולא נעים לי לתפוס אותו לאורך זמן. בכל מקרה- מחר כנראה יוחזר המחשב המתוקן ואני אזמר: "...איזה בוקר נהדר... כי המחשב שלי חזר" (כן, אני יודעת, יש לי סימני "קריז" מאז שנטלו ממני את המחשב, והתחליף לא כל כך מקל...)

מילה1

New member
יש כאן אחד מהסימנים לדמיון עשיר

הבועות הגדולות והמוארכות באזור העילי המאד גבוה. אלא שהדמיון אינו תלוש ואינו מקופבע,אלא רתום למציאות- הוא דינמי, גמיש ומתקשר בחיבור מקדם לאזור האמצעי. עלי לציין, אני לא אובייקטיבית, אני אוהבת כתבים כאלה המשדרים חיוניות, מקוריות ואינטליגנציה. אני גם לא יכולה להישאר אדישה מול מישהו שאוהב את שירת רחל המקסימה! הכתב משדר ממבט ראשון סערה- דינמיות ואף להט, התלהבות, סקרנות אינטלקטואלית, דמיון יצירתי, חשיבה עצמאית וייחודית רוחב אופקים ובטחון בידע שלך, רגשנות מעורבת בחשיבה (כתיבה מהירה מתחילה בזוית חדה, הפרש אורכי גדול, אזור עלי מפותח ודינמי, מתקשר לאזור אמצעי בקישורים דינמיים ומקדמים, רוחב משני מתפרץ לעיתים, קער ראש לא תקני - למשל "ק"- "קרבות") השגיות, תחרותיות, ריצה קדימה בחוסר סבלנות(קיפוח אותיות חטוף, חוטיות משמאילה) ואף אימפולסיביות (פיתול שוליים, רוחב משני פורץ, תנודיות גודל אות) ובד בבד ניכר רצון לאיפוק, ריסון עצמי, שמירה על נורמות וגבולות, איפוק ובדיקה רציונלית (ארגון, צרות משנית באותיות רבות- "נ", קמרים סגורים ורחבים, זוית הכתיבה מתיישרת לקראת סופי משפטים ובעיקר בבית השני של השיר שם יש אפילו זוית קהה מדי פעם, הפרדת אותיות שלטת) שילוב מעניין של פוטנציה ג' + ד'+ ב'. כמו כן האזור התחתי חזק,גמיש, דינמי ופרקטי - פוטנציה ב' יש גם יצריות לא מבוטלת,חושנות (ראה הקו העבה והקטיפתי + אזור תחתי ארוך,חזק וגמיש משמאיל). יש גם סימנים לאדם בכל כושר ביטוי מעולה, שכנוע ואף מניפולציה (התקטנות סופי מילים באופן דיפלומטי וקצת מטשטש-עובדות כשצריך. יש גם יכולת להשיג את שלו בד"כ בדרכים ישירות, אך גם במתק-שפתיים כשצריך. סה"כ אינטליגנטי מאד, יצירתי, חסר סבלנות לאנשים פחות מהירים ופחות חכמים ממנו... אבל נמנע ממגלומניה ע"י בקורת עצמית וריסון רציונלי. ויש עוד הרבה להוסיף - אשאיר לאחרים. ביי.

ואולי גם חוסר ענין וסובלנות כלפי מי

שאיננו מבין ומצוי בנושא ובכל זאת מרשה לעצמו לחוות דעה ומסקנה גורפת. וגם כלפי זה שבמקום התייחסות רלוונטית לגופו של ענין, בלי תלות במה שמקובל או חושבים אחרים, מעדיף להתבטח ולדקלם. נראה לי שהנ"ל יוצא דופן, מקורי, מפתיע ומעדיף להיות נאמן לדרכו מאשר לסבול ולבלוע רוק רק כדי לקיים שגרה ושתוף נטולי מכנה משותף אמיתי.

זרובבל17

New member
שוב שלום!

אני חייב להודות שהניתוח הן של מילה1 והן של אודי, כמעט מדוייק, ואני פשוט נפעם מכך (עד לניתוחיכם לא ידעתי את עצמת הגרפולוגיה). תודה רבה לכם!

מילה1

New member
הי זרובבל!

סתם מתוך סקרנות ומכיון שהכתב שלך באמת מעניין, האם תוכל לגלות לנו במה אתה עוסק? ו/או מה תחביביך? שנוכל ללמוד כולנו במה עוסק בעל כתב שכזה. תודה מראש וסליחה על החטטנות.

זרובבל17

New member
טוב אז,

אני סטודנט לכלכלה, אך תחומי ההתעניינות שלי רחבים. אני אוהב לקרוא (כמעט כל דבר) בעיקר ספרות יפה, שירה, פילוסופיה, תנ"ך, מדרש ועוד. אני גם כותב, בנוסף לכך, לעת עתה למגירה.

למעלה