שלום

שלום

כפי שהבנתם אני ערן ואני אחד האנשים המסוסבזים ביותר שיצא לכם להכיר בתור תיכוניסטים(כשתגדלו תראו טונות של אנשים מבוזבזים) כדי שדברי יובנו כהלכה אני אסביר מה הפירוש של - ביזבוז. אתם יודעים איך זה שאתם קמים בבוקר יום אחד, שיט, פתאום אין לי כוח לדימויים. בדיצור אני בערך החלב שנשפך. כל הפה שלי כרגע מלא החומר לבן ומגעיל. יש כאלו שיקראו לזה משחת שינייים. למה אני מספר לכם את זה? לא יודע. רבתי היום עם חברה שלי. וכרגיל המריבות שלנו הן חד צדדיות. היא כועסת עליי ואני לא מבין למה. היום היא השתכרה , בהתחלה היא הייתה מצחיקה ולאט לאט היא נתחילה להיות מגעילה, היא התחילה לבכות ובשלב מסויים צעקה עללי שאני לא ערן. בשלב יותר מאוחר היא התחילה לספר לי שהיא יודעת שאני ערן והיא שונאת אותי כי אני מניאק ואני לא אוהב אותה. אתם יודעים כמה חרא מרגישים בעקבות דברים כאלו. לקחנו אותה הביתה אני וחבר שלי. בשלב מסויים היא התחילה לקלל גם אותו(``מניאק``) ולהגיד שהוא כזה רק בגלל שהוא חבר שלי. ליוונו אותה לדלת והלכנו. מה לעשות עם האישה הזו. מרגיש חרא. 1:24 לילה טוב.

goldy

New member
אני יודע למה היא קיללה אותך

האם היא מקללת אותך בדרך כלל, או רק כשהיא שתויה? איך היא הגיעה למצב שהיא שותה? אולי יש לה בעיה שאתה לא יודע עליה? אני מניח שהיא התרחקה ממך בגלל השתיה, ושהיא לא באמת התכוונה למה שאמרה. (למרות ש: נכנס יין=יצא סוד 70=70) דבר איתה כשהיא ``תתנקה``, ומנע ממנה לשתות כדי לברוח מהמציאות. (אתה לא רוצה חברה אלכוהוליסטית, נכון?)

מזל שאתה כאן

ואתה שואל שאלות מטומטמות. אף אחד לא שותה כדי לברוח מהמציאות. רק אנשים עם בעיות רציניות של ביישנות. כל הפירסום הזה של אנשים ששותים כדי לברוח מהמציאות הוא פשוט סיברה שלא התבררה כמציאותית. לפחות בחברה ללא בעיות כלכליות כמו שלנו. היא שתתה כי היה לה נורא קר. היא גם הייתה באותו זמן על כדורים וההשפעה הייתה רצינית. היא לא תהפוך לאלכוהליסטית. אני אדאג לה לחימום מעכשיו. והיא כמובן לא זוכרת כלום. רק שהיא הייתה בחלום. מטומטמת, שיהיה.

goldy

New member
היא שתתה כי היה לה קר? אסון...

היכונו להסבר משעמם מאוד אך חשוב: כאשר קר כלי הדם מתכווצים, כדי שהגוף יוכל לשרוד. כאשר שותים, כלי הדם מתרחבים. מה שאומר, שאם היא תשתה כשיהיה לה קר יש לה סיכוי גבוה למות מקור או משהוא דומה. כאשר כלי הדם מכווצים יש לגוף סיכוי גבוה יותר לשרוד. הבנת?

Funeral Drum

New member
צודק

עכשיו בחורף קחו את הסיכון הזה לתשומת ליבכם ותפסיקו לשתות רק בגלל שנהיה קריר פתאום. תודה, גולדי. מי כמוך מבין ברזי החיים היפים בעולמנו הפחוס. תראו, הנה ציפור ...

Auntie Gizmo

New member
עובדות מוכחות

השתייה לא מחממת. זה דבר שנדמה לאנשים אבל זה עושה את הפעולה ההפוכה ואנשים יכולים לקפוא למוות אם הם שותים אלכוהול במזג אוויר קר- היו כמה מקרים כאלה. נראה לי שלחברה שלך יש איזה טירוף קל- אם היא גם שתתה וגם הייתה על כדורים....

נעל

New member
אז ככה זה במסיבות אצלכם

ש-מח... יש לנעל שאלה- זה קורה תמיד כשהיא שותה דווקא? נראה לנעל שמה שצריך זה להתעלם אם זה פשוט מצב זמני כזה, שעובר מהר מאוד. פשוט לחשוב עליה כעל... נעל לא יודעת, נגועה בוירוס כזה שהופך אותה למפגע ציבורי ואישי. לטפל בה. וכשזה עובד, ואתה רואה שרוחה טובה עליה, בקש את חצי המלכות ושאל - למה? למה את פתאום תופסת קריזה עלי? (ואולי אפשר לשנות את הניסוח קצת, תלוי באישה) אולי זה משהו טפשי שאתה עושה, ואולי בכלל לא קשור אליך. יכול להיות שאתה הקורבן, ונפל בחלקך להיות הבעלים הגאה של Trigger כזה שמפעיל אצלה איזו פסיכוזה מודחקת אצלה. משפט אחד בשיחה יכול להספיק, לפעמים, בשביל להוציא את הדברים האלה מהאיזון. אוח, בני אדם... לפני שנגמרה האחריות לא היו להם הדפקטים האלה. נעל ;-)

Auntie Gizmo

New member
יש משפט שאומר

מיין יצא סוד....אז אולי היא פלטה את הדברים שהיא באמת חושבת עליך ובמקרה שלך אתה צריך לשקול את המשך היחסים ביניכם...

למעלה