שלום...

הללויה11

New member
קרני 12 מסכימה עם כל מילה שלך

חשוב להוסיף שלכל ילד יש משהו חיובי כדאי לחפש אצל הילד הזה משהו חיובי זה מקל על הגננת את ההתמודדות עם בעיות התנהגות ( וחס וחלילה להשתמש במילה מופרע) צריך לזכור שילד שמתנהג כך הוא ילד במצוקה כלשהיא ומחובתך כגננת לעזור לו להתמודד עם המצוקה ולא להוסיף למצוקה זו את הסטיגמה של ילד מופרע כי זו נבואה שמגשימה את עצמה. חפשי את הטוב שבילד ותראי שיהיה לך קל יותר כואב לי כגננת ואמא לשמוע גננות מדברות כך על הילדים . אשתף אותך במקרה שקרה לי לפני שנתים הגיעה לגן שלי ילד שהגננת שנה קודם לכן דיברה עליו כילד מופרע אני החלטתי שאני עוזרת לילד והתחלתי עם חיזוקים כבר ביום הראשון ללימודים הילד הזה ילד מקסים שהיא לא קושי בדחיית סיפוקים התחושה הנפלאה של לעזור לילד הזה נותנת המון כוח ושוב חפשי את הטוב שבילד לכל ילד יש לפחות דבר אחד טוב תתחילי בזה. בהצלחה

MrJacKasS

New member
תשובה...

כפי שאמרתי, ניסיתי פעמים רבות לדבר עם הילד, לשוחח איתו בנעימות. בחיים לא הרמתי את הקול עליו (חוץ מפעם אחת יחידה שלא תחזור בשנית). אני כבר 8 שנים גננת ואף פעם לא נתקלתי בבעיה שכזו. כפי שאמרתי, ניסיתי (כמעט) הכל וזה פשוט לא עזר. המסרים ששלחו לי וההודעות כאן ע"ג הפורום מאד עזרו לי. אנסה לבצע את הצעותיכן בשבוע הקרוב ואעדכן אתכן במתקדם. בברכת שבת שלום ומבורך, שמחה ברוכין.

S m e l l y Cat

New member
ועוד רעיון..../images/Emo108.gif

אפשר גם להתחפש, כיאה לחג שבועות..כל אחד יתחפש למה שירצה.. ואז גם לאכול סופגניות טעימות, ולסובב סביבונים
ואפשר גם עם כל הילדים להכין מצות ולקרוא את ההגדה
מה שבא לך וכמובן שקשור לשבועות ולא לפורים,פסח וכו'..

S m e l l y Cat

New member
חה חה..

זה היה בצחוק כמובן.. כמה שאני מצחיקה את עצמי לפעמים. קצת הומור לא מזיק
-
- שושנה

ליידי10

New member
פרוייקט החלב

אני עושה השבוע את פרוייקט החלב. הפרוייקט כולל מידע על חליבה (בעזרת תמונות נפלאות הנמצאות ב"גן ברשת", ביום א' מכינים חמאה בגן וביום ב' או ג' מכינים בורקסים קטנים נפלאים, יש לי מתכון קל וטעים. לסיום החגיגה ביום האחרון נערוך ארוחת חג חגיגת. כמה אמהות מתנדבות יכינו דברים כמו בוקרסים, בלינצסים ועוד. אנחנו נכין באותו יום קצפת ולקינוח נאכל אותה עם תותים. אחר כך אני עורכת שולחן יפה ומכבדת את ההורים בסוף היום במה שאכלנו. בעיקר חג מלא באוכל טעים. כל זה כמובן מלבד לימוד מנהגי נוספים, סיפור מגילת רות, ועוד מסמלי החג החשובים.

אלהלה

New member
נשמע נחמד מאוד

מה את מלמדת במגילת רות? נראה לי נושא בעייתי ואני בכלל לא מזכירה אותו בגן. ואת עניין מאכלי החלב אני מכינה איתם אבל זה נושא שולי ונלווה לכל שאר הדברים של החג. ולמה שלא תלכו לבקר ברפת של איזה קיבוץ?
נראה לי חוויה אדירה לילדים עירוניים במיוחד. בכל שנה אני הולכת עם הילדים לראות גז בדיר, חוויה ממש במיוחד שיצא לנו לראות גז עם גוזזים אמיתיים כאלה מאוסטרליה. היה מדהים

MrJacKasS

New member
את צודקת!

אני עשיתי זאת בשנה שעברה וזו הייתה ממש חוויה לילדים! הם לא הפסיקו להתלהב מהפרות, למרות שהריח ממש מסריח
השנה הזו לא איפשרה לנו לעשות את אותו הדבר (סיבות אישיות), וחבל.

פרוייקט החלב

היי ליידי 10 האם במקרה תיקנו לך את האי מייל כדי שתוכלי לשלוח לי את הקבתים לגבי פרוייקט החלב שלך? תודה עינתי

למעלה