שלום

Yaronimus

New member
שלום

אני צופה קבוע בערוץ ההסטוריה, אבל לדעתי התוכניות מתרכזות יותר מידי במאה ה20 ופחות בפרה היסטוריה, תקופות הרומאים והיוונים וימי הביניים, שושלת טודור, ותק' הבארוק.. התוכניות מתרכזות יותר מידי באישים אמריקניים מפורסמים, ויותר מידי בתוכניות של זהות ישראלית וזה נהיה פשוט משעמם! הייתי רוצה לראות יותר על ההסטוריה של אירופה מהפרה היסטוריה ועד למאות האחרונות(כמו שמוזכר למעלה), כמו שהייה לפני כשנה. למי אני יכול לפנות??

ללא ספק פגעת בנקודת החולשה של

הערוץ: הוא אמריקקי נורא. זה לא שלא עושים באמריקה תוכניות וסרטים טובים על מגוון נושאים תיעודיים, ביניהם היסטוריה, אבל הערוץ לא ממש משדר אותם. אני גם לא בטוח שלפני שנה היה יותר טוב בערוץ. בכל מקרה, מנהלנו הנערץ ניבלונגים נמצא בקשר עם נשי ערוץ ההיסטוריה בארץ, והוא בוודאי יפנה את ההודעה שלך לתשומת לבם.

כך אעשה

קראו לי בהרבה שמו גנאי, נערץ אף פעם לא היה מהם
בקרוב יעלה אתר האינטרנט של הערוץ, דרכו ניתן יהיה לפנות במייל לערוץ, בכל מקרה אנשי ונשי הערוץ עוקבים אחרי הפורום כך שההודעה למעשה הועברה בעצם כתיבתה

סמיאגול

New member
לי יש טעם שונה

אני דוקא מעדיף תוכניות על ההיסטוריה של מספוטמיה ולצערי הערוץ מתרכז כמעט אך ורק במצרים. אני גם מאוד אוהב תוכניות הנוגעות להיסטוריה של הציונות ומדינת ישראל. כל זה בא להראות שהערוץ אינו יכול לרצות את כולם אבל אני מסכים איתך שיש התמקדות יתר בהיסטוריה של ארה"ב

nazgulheir

New member
בדיוק!../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד לסייפנלד, ועם כמה שאני אוהב אותו, הוא לא האיש שאני מעוניין לראות בערוץ ההיסטוריה. אין לכם מושג כמה אני מלקק את האצבעות כשיש ב 20.40 איזה תוכנית על הגרמאנים, או על הצבא הרומאי. רוצים עוד! למה אין איזה "סוף שבוע מנהיגים קלטים" או "סוף שבוע הקרבות הגדולים של הצבא הרומי"? להחזיר עטרה ליושנה! יחי "Line of fire!"

donatela

New member
ללא ספק לא יתכן לרצות את כולם...

ולכל אחד מאיתנו יש תקופות אהובות יותר או פחות. הבעיה שלי היא יותר עם הרמה. באופן כללי ערוץ ההיסטוריה נוטה להציג תוכניות בעלות מסר חד מימדי ורדוד. לדוגמא: לא מזמן הייתה בערוץ תוכנית על האונייה אקסודוס. מכיוון שבשנים באחרונות נכתבו כמה מחקרים רציניים על העניין התפתיתי לצפות. המסר היה נוראי, קיטשי, פאטתי, הבריטים היו כמו הנאצים, שום הצגה של הרבדים ההיסטוריים של התקופה, של מצבה של בריטניה אז, של ההשפעה על דעת הקהל העולמית. למי שמכיר את הנושא העדויות שהובאו שם היו מרתקות. למי שלא - שומר נפשו ירחק!

Yaronimus

New member
אגב התכניות של זהות הן נורא ישנות

הן לא מעודכנות והן בשחור לבן. זה מדכא נורא לראות את זה ככה. לא יכלו ליצור תוכנית חדשה עם כמה אנימציות והסבר יותר טוב במקום לקחת תוכניות ישנות משנות ה70 והשישים והשמונים עם קריינות מגעילה וכו'....

התוכניות של זהות הן *ה*תוכניות

בה' הידיעה. אני אישית הכי אוהבת אותן-מכל שאר התוכניות. אבל על טעם וריח...

היי היי

ואני רוצה תוכניות על המזה"ת ועל האסלאם קצת יותר ולא בקטע של זהות ועל ההיסטוריה של התעופה ועוד כמה דברים ... לכולנו יש רצונות אבל צריך לדחוס את הדברים בצורה הטובה ביותר ....

../images/Emo124.gifיעשה שיפור ומיד!!!!!!!!!!!

תירגום נורמלי תוכניות מקור בנושאים ישראלים ויהודים יותר גיוון ופחות אמריקה. שלכם חנה גונן

Yaronimus

New member
הצעות לתוכניות סופ"ש ובכלל שיכולות

הצעות לתוכניות סופ"ש ובכלל שיכולות למלא את הערוץ בתוכן +סופ"ש האימפריה הרומית (תמיד מעניין) +סופ"ש ימי הביניים!!!!! +סופ"ש יוון העתיקה +סופ"ש מנהיגים קלטים והתרבות הקלטית +סופ"ש מסופוטמיה (אשור, בבל, וכל השאר) +סופ"ש התקופה הויקטוריאנית +סופ"ש מצרים העתיקה +סופ"ש סקוטלנד +סופ"ש אירלנד +סופ"ש אנגליה +סופ"ש איסלאם +סופ"ש אירופה +סופ"ש סין העתיקה +סופ"ש יפן!!! +סופ"ש אסיה +סופ"ש דרך המשי +סופ"ש ספרד בתקופת ימי הביניים (הכיבוש המוסלמי) +סופ"ש ויקינגים!!!!! +סופ"ש פרה היסטוריה די למאה העשרים. די ל"ברונים השודדים", ודי לאחוזות אמריקאיות! רוצים הסטוריה

למעלה