שלום

G O O D M A N

New member
שלום

אני חדש פה.. אני לא מתכוון להיות קבוע פה , סתם בא לי לשאול שאלה.. אתם אוהבים את קיילי בגלל איך שהיא נראת , הגוף הסקסי שלה או בגלל המוזיקה שהיא עושה?? אני חייב להודות שאני אוהב מאד מאד את המראה והגוף שלה ובגלל זה אני רואה תקליפים שלה , המוזיקה לא ממש מעניינית אותי../:

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשניהם...

יש לה גם מוסיקה טובה וגם גוף שכל אחת הייתה מתה שיהיה לה...

p i n g o

New member
בשורה התחתונה: המוזיקה

אם קיילי לא הייתה עושה מוזיקה טובה, לא משנה עד כמה שהיא נראית מצוין, לא הייתי מתעניין בה כל כך. אבל אם היא הייתה נראית קצת פחות טוב, אני חושב שהייתי ממשיך לאהוב אותה כמו שהיא... השאלה היא האם הייתי מתלהב ממנה בהתחלה, גם אלמלא היא הייתה נראית ככה...

G O O D M A N

New member
חחח

לא נראה לי שהייתה מתלהב ממנה אם היא היתה מכוערת.. אני ימשיך להסתכל על הגוף שלה , לא איכפת לכם נכון..אחרי הכל זה הדבר האמיתי שמייצג אותה

tatababa

New member
אני לא מסכים איתך אבל

הדבר האחרון שמזיז לי זה למה אנשים רואים את הקליפים של קיילי.. כל עוד אני נהנה מהם אז מה אכפת לי - שהעולם יתהפך!

טוב אבל הסיבה שאתה נהנה מהם........

(GOODMAN) שונה לגמריי מהסיבה שאני נהנית מהם או מההנאה שמעריצים אמיתיים של קיילי חווים כשהם רואים את הקליפים...(אניא ישית נורא מתרגשת במיוחד בגלל שאין לי MTV)-אנירואה אצל חברות!

ברור שהמוזירה זה מה שחשוב פה אבל

הקליפ הראשוןש ראית שלה היה -SPINING וכשאני חושבת על זה.... אהבתי אותו כי הוא היה "יפה" זה היה המילה הראשונה שהוצאתי אחרי שראיתי ת'קליפ אצל חברה שלי..... ומאז התחלתי לאהוב את שאר השירים שלה והלכתי אחורה לשירים ולקליפים שבהם היא לא נראתה מצוין ובכלל למוזיקה אכותית וטובה אז ברור שהמוזיקה היא זאת שגרמה לי לאהוב את קיילי וברור שמה שאני אוהבת בקיילי זה את השירים היפים שלה והתדמיות השונות והשירים החמודים\סקסיים\מגניבים\מדהימים שלה!!!!!!!!! אם הייתי אוהבת רק את הדמית והשירים שלה התקופה האחרונה אולי זה היה אומר שאני אוהבת רק ת'מר אבל עובדה שלא........ וואי בלבלתי בשכל בטח לא הבנתי מילה ממה שאמרתי בקיצור-אוהבת את היופי היא יפה אבל יותר את המוזיקה!!!! אני חולה על קונ]ייד אין מי אז? היא לא נראית שם מהממת...(אבל יש משהו יפה בקליפ הזה קלאסי כזה...)

eyalush001

New member
לנשום לנשום!...

אחותי אני חושב שאת צודקת ב-100% אבל כשאת כותבת אז תנשמי תוך כדי ותכתבי לאט את כותבת במהירות האור ואח"כ לא מבינים...

../images/Emo41.gifעזרה!../images/Emo41.gif אני מחפשת דברים על קייל

אני מחפשת דברים על קיילי ולא מוצאת כמעט כלום מה שאני מחפשת הוא: א את ההופעה שלה ושל ג'סטין קראתי עליה רק בעתונים וראיתי תמונות אבל אני רוצה לשמוע ת'שיר והכי חשוב לראות ת'הופעה בלי שום קשר לזה שהוא תפס לה בישבן....... ב את הקליפ של PLEAS STAY אני מםשת בכול מקום ומצאתי חלק ממנו אבל באיכת ממש נורא אני לא רואה כלום מין דמות זזה זה הכול כי האיכות הכי נמוכה שיש ב-MIXKYLIE אז למישהו יש ת'קליפ במדיה או בREAL PLAYER או משהו? ג את ההופעה של קיילי בטקס טופ אוף דה פופ שרה את COME INTO MY WOTLD למי שימצא לי את אחד מהם אני מאוד מאוד מאוד אודה אני מחפשת בכול מקופ אפשרי כול אתר שלה מביא לי את הדברים האלו להורדה ואני לא יודעת מה לעשות........אסור לי להוריד ואני לא רואה בשום מקום את השיר של קיילי וג'סטין!

eyalush001

New member
מצאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

לי יש את כל מה שאת רוצה ואת יכולה להשיג את זה בתוכנות לשיתוף קבצים שאני לא חושב שאני יכול לכתוב את שמם פה ואם את לא יודעת בדיוק איך אז אני אביא לך את המייל שלי ואולי דרך המייל אני יוכל להעביר לך את הקבצים..

p i n g o

New member
אתה יכול לכתוב את השמות של התוכנות

אבל אתה לא יכול לכתוב לה איך לבצע פעולות לא-חוקיות שעושים איתן...
אולי באמת תמשיכו במייל

המממ סורי על אי הבטחון בך

אבלא ני לא ממש מכירה אותך ו......אני לא יודעת אם אני יכולה להיא את המייל שלי אבל תודה בכול אופן יש לי בעיות במחשב והדבר האחרון שחסר לי זה וירוס וכאלו...... אל תעלב בבקשה

אל תעלב אני פשוט לא מכירה אותך! אז

אני לא אתן לך את האימל שלי.... כי אני עוד לא מכירה אותך הבנת? ל אתה לא יכול לשים את זה בפורום פה? למה זה חייב להיות באימל וכול זה......?

eyalush001

New member
לא נעלב...../images/Emo98.gif

מתוקה אני לא יכול להעלות קובץ כל כך גדול לפורום. אפשר להעביר את זה במייל וגם את זה אם יש לך מייל גדול אבל לא משנה. שיהייה לך בהצלחה בחיפוש אחר הדברים שאת מחפשת ואני אשמח לעזור
.

eyalush001

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif לא לבכות..

מרגש מרגש אבל תחזיקו את עצמכם..
.

G O O D M A N

New member
סקר.....

אפשר לעשות סקר על איזה איבר בגוף של קיילי הכי יפה לדעתכם??

למעלה